toyota Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 cuciola napisał(a):Kochana Sonia! Miała wielkie szczęście dziewczynka, zwłaszcza, że nie jest już najmłodsza, a w schronisku 450 psów. Quote
from_wonderland Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Te zdjęcia w pościeli są najwspanialsze :) Quote
magdyska25 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 http://imageshack.us/a/img51/5006/img0222zw.jpg a tutaj naprawdę się uśmiecha! :) Quote
Jagienka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Metamorfoza Bacy, który przez wiele lat był psem kojcowym, o którego nie dbano poza karmieniem.... po śmierci jego własciciela trafił do hotelu... kilkuletni wielkopies, wielka niewiadoma. W hotelu okazało się, że jest wspaniałym, łagodnym, kontaktowym psem... i w końcu po prawie roku w hotelu zadzwonił DOM... ten prawdziwy dom. http://www.dogomania.pl/forum/threads/222356-Baca-w-typie-podhalana-po-zmarłym-właścicielu-szuka-domu-(/page6 Quote
magdyska25 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ło! 2 różne psy! wspaniała metamorfoza! Quote
bahlsa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Widać, że to TEN! dom. Bacuszek cudnie uśmiecha się na drugim zdjęciu :) Quote
Lucyja Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Najwazniejsze w tych wszystkich przemianach, to nie nowa, piękna i błyszcząca szata, ale cudowne uśmiechy tych psów. Te oczy pełne radości i ufności i paszcze usmiechnięte od ucha do ucha :loveu: Quote
Lucyja Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 A ja Wam pokażę seniora, czyli po mojemu dziadka Nico :) Nico w schronisku na Podhalu: Zaraz po zabraniu ze schroniska. Oczy były tak chore, że aż skóra wypalona do żywego mięsa :( No i się dziadkowi trafił super domek w Cieszynie :) Śpi pod palmami :) Mina uśmiechnięta I zimowe szaleństwa :) Quote
annika Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 dziadek Nico wcale nie wygląda jak dziadek! piękny uśmiechnięty pies:loveu: wielkie brawa dla osób które mu pomogły:klacz::ylsuper::cool2: Quote
Karilka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Śnieżek u "właściciela": Odebrany z innego DT: I Śnieżek u mnie: Quote
beta ata Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Cudne, cudne! Wsystkie uratowane są takie cudne! A to zdjecie pod krzewuszkami z uśmiechem - no, świetne (no i krzewuszki ładne ;-) :-) ) Quote
magdyska25 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Karilka- BRAWO!!!! wielkie ukłony! Mi się najbardziej podoba pływający z piłeczką :) Quote
__Lara Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Metamorfoza Skoti: w schronisku: Już w dt: Quote
joaaa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Dżekuś zabrany z Korabiewic przez Fundację "Dom Tymianka", mieszkał u mnie tylko rok, ale zmienił się bardzo, przede wszystkim psychicznie. W sobotę odszedł za TM. :( W pierwszym dniu przyjazdu do mnie: A to ze schroniska: Po kilku miesiącach u mnie: Quote
magdyska25 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 był szczęśliwy a uśmiech niezastąpiony! Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 przepiękny pies! warto było dac mu ten rok :-) Quote
joaaa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 To jeden z tych psów, które głęboko zostają w sercu... :( Piękny był, to fakt, ale tez bardzo mądry, zrównoważony i tak pięknie się otworzył w ostatnich paru miesiącach. Quote
jola_li Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Joaaa - za ten rok Dżekusia wielki dla Ciebie ukłon i serdeczne dzięki!!! Cudowny pies... Żal, że musiał odejść :( :( :(.... Quote
joaaa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Dżekuś był pod opieką Fundacji "Dom Tymianka", to dzięki nim mógł ten ostatni rok spędzić u mnie. Myślę, że był szczęśliwy, a ja go bardzo pokochałam. Bardzo za nim tęsknię... :( Tu pamiętnik Dżekusia, spisany jego własną łapą, jak ktoś ma ochotę poczytać i zobaczyć więcej zdjęć. http://pamietnikidzeka.blogspot.com/ Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='joaaa']Dżekuś był pod opieką Fundacji "Dom Tymianka", to dzięki nim mógł ten ostatni rok spędzić u mnie. Myślę, że był szczęśliwy, a ja go bardzo pokochałam. Bardzo za nim tęsknię... :( Tu pamiętnik Dżekusia, spisany jego własną łapą, jak ktoś ma ochotę poczytać i zobaczyć więcej zdjęć. http://pamietnikidzeka.blogspot.com/ Joaa - bardzo przykre, że Dżekuś odszedł :(.... Ale podarowałaś Mu rok wspaniałego życia, życia, którego być oże nie zaznał nigdy wcześniej... odszedł zaopiekowany i kochany... Nie musiał odchodzić samotnie w kojcu, na zimnym betonie, zapomniany.... A pamiętnik piękny, wzruszający - pamiątka po Dżekusiu na zawsze!!! Świetny pomysł!!! Quote
Bjuta Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Pamiętnik przepiękny! A ja wrzucę Liderka Maluszka, który 9 lat mieszkał w schronisku. Tu jeszcze fotka u nas A tu parę dni później w DT Quote
Recommended Posts