Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Metamorfoza Bacy, który przez wiele lat był psem kojcowym, o którego nie dbano poza karmieniem.... po śmierci jego własciciela trafił do hotelu... kilkuletni wielkopies, wielka niewiadoma.

W hotelu okazało się, że jest wspaniałym, łagodnym, kontaktowym psem... i w końcu po prawie roku w hotelu zadzwonił DOM... ten prawdziwy dom.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/222356-Baca-w-typie-podhalana-po-zmarłym-właścicielu-szuka-domu-(/page6

Posted

Najwazniejsze w tych wszystkich przemianach, to nie nowa, piękna i błyszcząca szata, ale cudowne uśmiechy tych psów. Te oczy pełne radości i ufności i paszcze usmiechnięte od ucha do ucha :loveu:

Posted

A ja Wam pokażę seniora, czyli po mojemu dziadka Nico :)
Nico w schronisku na Podhalu:

Zaraz po zabraniu ze schroniska. Oczy były tak chore, że aż skóra wypalona do żywego mięsa :(

No i się dziadkowi trafił super domek w Cieszynie :)
Śpi pod palmami :)

Mina uśmiechnięta

I zimowe szaleństwa :)

Posted

Dżekuś zabrany z Korabiewic przez Fundację "Dom Tymianka", mieszkał u mnie tylko rok, ale zmienił się bardzo, przede wszystkim psychicznie. W sobotę odszedł za TM. :(

W pierwszym dniu przyjazdu do mnie:

A to ze schroniska:

Po kilku miesiącach u mnie:

Posted

To jeden z tych psów, które głęboko zostają w sercu... :(
Piękny był, to fakt, ale tez bardzo mądry, zrównoważony i tak pięknie się otworzył w ostatnich paru miesiącach.

Posted

Dżekuś był pod opieką Fundacji "Dom Tymianka", to dzięki nim mógł ten ostatni rok spędzić u mnie.
Myślę, że był szczęśliwy, a ja go bardzo pokochałam.
Bardzo za nim tęsknię... :(

Tu pamiętnik Dżekusia, spisany jego własną łapą, jak ktoś ma ochotę poczytać i zobaczyć więcej zdjęć.
http://pamietnikidzeka.blogspot.com/

Posted

[quote name='joaaa']Dżekuś był pod opieką Fundacji "Dom Tymianka", to dzięki nim mógł ten ostatni rok spędzić u mnie.
Myślę, że był szczęśliwy, a ja go bardzo pokochałam.
Bardzo za nim tęsknię... :(

Tu pamiętnik Dżekusia, spisany jego własną łapą, jak ktoś ma ochotę poczytać i zobaczyć więcej zdjęć.
http://pamietnikidzeka.blogspot.com/

Joaa - bardzo przykre, że Dżekuś

• odszedł :(....
    Ale podarowałaś Mu rok wspaniałego życia, życia, którego być oże nie zaznał nigdy wcześniej... odszedł zaopiekowany i kochany...
    Nie musiał odchodzić samotnie w kojcu, na zimnym betonie, zapomniany....

A pamiętnik piękny, wzruszający - pamiątka po Dżekusiu na zawsze!!! Świetny pomysł!!!