ulvhedinn Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Łyska, czyli Piesia- raz jeszcze, w świątecznej oprawie: Quote
anushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='ujwar'] to jest normalnie niemozliwe:placz: Quote
Eriu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='ujwar'] przez moment byłam przekonana, że trzyma szynszylkę i już miałam krzyczeć ;) ale psina jest przepiękna, z chęcią bym taką ugościła u siebie :). przeglądałam cały temat i powielę wypowiedzi innych: to jest kupa wzruszeń. Naprawdę, przeglądam i co chwilę mam łzy w oczach. Po takim temacie chce się wierzyć w ludzi. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pozwolę sobie wstawić fotki moich psów ze schroniska. Tosia i Gustaw są u nas rok a Tolek 2 lata. Tosia i Gustaw w schronisku: I w nowym domu (fotka z 10.12.2006) Tolek w Starachowicach: I 2 rok w nowym domu :) Quote
ujwar Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Śliczne jamniorki :loveu: :loveu: !! Jamniki znane są ze swoich "charakterków";) , Wasze też takie są? Quote
gosiaa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wielkie gratulacje i oklaski dla wszystkich nowych domków :klacz: :klacz: :klacz: Quote
anouk92 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='ulvhedinn']Łyska, czyli Piesia- raz jeszcze, w świątecznej oprawie: Piękna Mikołajowa:loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Siedzialam 2 godziny i przejzalam caly temat od pierwszej do ostatniej strony... jejku jak milo patrzec na te przemiany... tak sie jakos cieplej na sercu robi jak sie na te usmiechniete pyszczki patrzy :) Quote
chalimala Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 no to znowu rysiu :) w opolu rysiu w drodze do programu chcę być piekny :D (drugi raz, już po odrośnięciu po strzyżeniu schroniskowym :) cockermanko - jeszcze raz DZIĘKUJEMY :* ) rysiek po :D takiego slicznego chłopaka teraz mamy :D Quote
karolayna Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ale sie zmienił jak zobaczyłam pierwsze zdjecie to myslałam ze to niufek :crazyeye: Quote
Sonix Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 karolayna napisał(a):ale sie zmienił jak zobaczyłam pierwsze zdjecie to myslałam ze to niufek :crazyeye: Ja też :lol: Ryszard jest cudowny, ma lśniącą, piękną szate :o Quote
chalimala Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a jaki z niego przytulak :D ma lekką nadwage ale walczymy z tym :) Rysiek jest psiakiem bardzo aktywnym na dworze dlatego przy odrobinie wysiłku niebawem będzie wyglądał jak mister świata :D podziękowania dla cockermanki, która to wydobyła z Ryśka jego prawdziwe piekno :D Quote
sugarr Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 To Asta, odratowana przez uzytkownika Tekila, znalazl ja wychudzona, gdzies w rowie. Niestety Tekila ma rottke, ktora atakuje Aste, przyjechala do mnie do Krakowa. Nie tolerowala mojego psa, trafila do siwuchy, byla w kundlu. Teraz siwucha wyjezdza i Asta nie ma gdzie sie podziac :placz: Dlatego przy okazji metamorfozy prosze o DT lub oczywiscie o staly domek :cool3: Tu jej watek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34821& Mysle ze Tekila sie nie obrazi, ze to ja dodaje, ale on nie za czesto bywa na dogo Asta po znalezieniu, u Tekili I juz w Krakowie, przed programem (ogonek non stop w ruchu :loveu:) Quote
Sonix Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cudowna przemiana :loveu: W jakim programie byliście ?? Quote
Jagienka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Sonix napisał(a):Cudowna przemiana :loveu: W jakim programie byliście ?? Kundel bury i kocury. Na TV Kraków. Ale niestety bez odzewu :-( :shake: Quote
chalimala Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 aż ciężko uwierzyć że to ta sama psinka :D Quote
Rinuś Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 wszystkie pieski sa przesliczne i naprawde widac ogromna roznice :crazyeye::crazyeye: to ja wstawie fotke Brutuska zanim go kupilam i jak teraz wyglada...nie jest on ze schronu ani znaleziony ani nic,po prostu poprzedni wlasciciel chcial sie go pozbyc bo podobno wyjezdzal za granice... :angryy::angryy: ale pozniej dowiedzialam sie ze to chyba byl pseudohodowca... :angryy::angryy::angryy: to Brutusek zanim go wzielam... a to jak teraz wyglada :) pewnie kilka osob juz bylo w naszej galerii :razz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kiwi Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 to ja wstawie Trampa :) Tramp - moim zdaniem najbrzydszy pies w schronsiku AD 2005 :lol: znalazl Swoja Pania! nic ze stary, slabo widzi i ma chore serduszko - jest kochany z calego serca:) Trampo poszedl do domu w styczniu 2006 roku, wiec niedlugo minie rok jak juz jest z nowa Pania! tramp w schronisku i kilka dni po adopcji w nowym domu :) Wątek Trampa Quote
brazowa1 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Piekna adopcja :) :) :) piesek bez szans w RAJU :) Quote
anula1959 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A któż to ten piękny futrzak Brązowa? Quote
brazowa1 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A to 17letni Szczotek obecnie Bercik,zamienia sie w pluszowego misia u rodzicow Akuchy. Nie wierzyłam w adopcje tego schorowanego,zabiedzonego pieska; nie mial checi zycia,cale dnie spał ,sikał na posłanie.Został przywiazany do bramki schronu,byl skrajnie wychudzony. Teraz oddaje sie swojej nawiekszej zyciowej pasji-jego pancia jest doskonała kucharka i Bercik pomaga jej w kuchni :loveu: To prawdziwa bajka :multi: Quote
JustynaJK Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts