Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżordż, którego wzięłam z Palucha w listopadzie jako 5 kg szkielecika staruszka

walka o każdy gram ciałka i o każdego włoska
po ponad 2 miesiącach nadal było kiepsko - chudo i łyso...

Posted

i obecnie :loveu: schorowany jest nadal, ale już porządnie zdiagnozowany i leczony i są efekty :multi: Dżordż ma Zespół Cushinga niestety, ale póki co dajemy radę!

jak sceniacek tu wyszedł :loveu: sama go tu nie poznaję

taki jestem przystojny O!

dziękujemy za uwagę :hand:

Posted

[quote name='malawaszka']i obecnie :loveu: schorowany jest nadal, ale już porządnie zdiagnozowany i leczony i są efekty :multi: Dżordż ma Zespół Cushinga niestety, ale póki co dajemy radę!

jak sceniacek tu wyszedł :loveu: sama go tu nie poznaję

taki jestem przystojny O!

dziękujemy za uwagę :hand:

Boziu!!! co te psiaki by zrobiły bez Was:):) każdy post!!!! pokazuje wspaniałą metamorfozę:) wielki szacunek dla wszystkich, którzy powyżej pokazują te cudowne zmiany:) psy jak podmienione:)

Posted (edited)

Przypadkiem tu trafiłam.
Jesteście Wszystkie niesamowite !!!
Sama mam psiaka z pseudo i wiem co znaczy walka o zdrowie i szczęście psa... może mnie potępią no ale nie wiedziałam jeszcze wtedy co zrobić i nie mogłam go tam zostawić...
Przeglądałam praktycznie cały wątek i nie mogę się nadziwić :) Te psiaki nie tylko przeszły metamorfozę w wyglądzie ale i widać to w ich oczach... radość, szczęście, poczucie bezpieczeństwa, miłość... :)
Szkoda, że te psiaczki musiały cierpieć przez "ludzi" :( ale dobrze, że są na świecie takie Osoby :)

Edited by Ptysiak
Posted

To ja pokaże Hectora
Uratowany przez missieek z olkuskiego pseudoschronu, u kenny był w dt.
Od lipca 2011 jest członkiem naszej rodziny:p
Przytulak i wulkan energii w jednym:evil_lol:

kiedyś

teraz

Posted (edited)

Dziękujję Merys za wykonanie metamorfoz psiaków które odebrałam interwencyjnie z ramienia Fundacji Lubelska Straż Ochrony Zwierząt:

Edited by MaDi