malawaszka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Dżordż, którego wzięłam z Palucha w listopadzie jako 5 kg szkielecika staruszka walka o każdy gram ciałka i o każdego włoska po ponad 2 miesiącach nadal było kiepsko - chudo i łyso... Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 i obecnie :loveu: schorowany jest nadal, ale już porządnie zdiagnozowany i leczony i są efekty :multi: Dżordż ma Zespół Cushinga niestety, ale póki co dajemy radę! jak sceniacek tu wyszedł :loveu: sama go tu nie poznaję taki jestem przystojny O! dziękujemy za uwagę :hand: Quote
danusiadanusia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='malawaszka']i obecnie :loveu: schorowany jest nadal, ale już porządnie zdiagnozowany i leczony i są efekty :multi: Dżordż ma Zespół Cushinga niestety, ale póki co dajemy radę! jak sceniacek tu wyszedł :loveu: sama go tu nie poznaję taki jestem przystojny O! dziękujemy za uwagę :hand: Boziu!!! co te psiaki by zrobiły bez Was:):) każdy post!!!! pokazuje wspaniałą metamorfozę:) wielki szacunek dla wszystkich, którzy powyżej pokazują te cudowne zmiany:) psy jak podmienione:) Quote
magenka1 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 poszukuję kogoś z Działdowa do przeprowadzenie wizyty poadopcyjnej, schronisko wydało małą sunię i chcemy ten domek sprawdzić Quote
haliza Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Znowu tu zaglądam, żeby zobaczyć na własne oczy i uwierzyć, że dobro istnieje - cudne te przemiany :loveu: Quote
agniecha82x Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 To ja pokażę Lupusa z krotoszyńskiego schroniska :) Lupus oczywiście czeka na kochający dom! Tak było: Quote
agniecha82x Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 A o to Mufka zabrana interwencyjnie, trafiła do DT, który stał się jej DS :) Tak było: A tak jest teraz :) Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 o boże... ale miała warunki... cudnie, że uratowana i już szczęśliwa :loveu: Quote
terierfanka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Lupus przecudny :loveu: a ile można z oczu wyczytać... Quote
lasoa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 normalnie siedze i rycze.... Co te psy przeszły, ważne że Wy je pokochaliście... Mają w koncu normalny dom... Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Przypadkiem tu trafiłam. Jesteście Wszystkie niesamowite !!! Sama mam psiaka z pseudo i wiem co znaczy walka o zdrowie i szczęście psa... może mnie potępią no ale nie wiedziałam jeszcze wtedy co zrobić i nie mogłam go tam zostawić... Przeglądałam praktycznie cały wątek i nie mogę się nadziwić :) Te psiaki nie tylko przeszły metamorfozę w wyglądzie ale i widać to w ich oczach... radość, szczęście, poczucie bezpieczeństwa, miłość... :) Szkoda, że te psiaczki musiały cierpieć przez "ludzi" :( ale dobrze, że są na świecie takie Osoby :) Edited September 1, 2012 by Ptysiak Quote
from_wonderland Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Lupus, jaki piękny! Niesamowite... Quote
annika Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 To ja pokaże Hectora Uratowany przez missieek z olkuskiego pseudoschronu, u kenny był w dt. Od lipca 2011 jest członkiem naszej rodziny:p Przytulak i wulkan energii w jednym:evil_lol: kiedyś teraz Quote
toyota Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Lilka- Sonia odebrana interwencyjnie: Po tygodniu kroplówek: W DS u Babci Andzike :): Edited September 2, 2012 by toyota Quote
Nutusia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ten wątek to promyk - co ja gadam - snop nadziei w dogowej beznadziei... Quote
MaDi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 (edited) Dziękujję Merys za wykonanie metamorfoz psiaków które odebrałam interwencyjnie z ramienia Fundacji Lubelska Straż Ochrony Zwierząt: Edited September 3, 2012 by MaDi Quote
Recommended Posts