Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Pomóżcie , na litość .....

[quote name='kama210']

BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [SIZE=5]
PRZEGRYWAMY !!!!
MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ

poproście znajomych ..proszę

Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku ..
wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET ..

PROSIMY O KAŻDY GŁOS –
Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań.
Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy.

bezpośredni link do ankiety - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498
Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce : - http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787
/post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post /

wydarzenie na fb - http://www.facebook.com/events/234900963298302/

Posted

[quote name='Koperek']Niestety jest godz. 22:44 i JUŻ JEST TEMAT ZAMKNIĘTY. Nie mam jak zagłosować...

Głosować można nadal tylko trzeba się zalogować.

Posted

elinka napisał(a):
Niestety, nawet jak się zalogujesz to nie można głosować bo warunkiem oddania punktu jest napisanie choć jednego postu, a temat jest już zamknięty i nic tam dopisać nie można.

ale ten jeden post wcale nie musi być w wątku głosowania, może być gdziekolwiek indziej na forum

Posted

elinka napisał(a):
No tak, ale wtedy trzeba by wejść w forum, rozczytać się w tematach, coś sensownego gdzieś napisać i potem jeszcze śledzić tamten wątek :mdleje:czyli jednak samo zalogowanie się nie wystarczy 8)

Ja napisalam jeden post w dziale Poznajmy sie i zaglosowalam . Tylko tyle.

Posted

Brusia juz tu przedstawialam,ale co tam zobaczcie go jeszcze jaki jest cudowny. Na fotce z PelasiaLala, czyli moja siostra ,a jego ciocia:) Brusiek z wroclawskiego schronu, nie mam na tym kompie starych fotek, ale byl w oplakanym stanie..a teraz chyba widac, ze szczesliwy:) :loveu: moj Skarb najwiekszy! Probuje namowic TZta na rodzenstwo dla Brunka.

Posted

[quote name='monika083']

Brusia juz tu przedstawialam,ale co tam zobaczcie go jeszcze jaki jest cudowny. Na fotce z PelasiaLala, czyli moja siostra ,a jego ciocia:) Brusiek z wroclawskiego schronu, nie mam na tym kompie starych fotek, ale byl w oplakanym stanie..a teraz chyba widac, ze szczesliwy:) :loveu: moj Skarb najwiekszy! Probuje namowic TZta na rodzenstwo dla Brunka.

A ja nie widze fotki :(