Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też miałam takiego kota, który przez wiele lat żył na ulicy. Po kastracji z domu nie chciał się ruszyć, do ogrodu wychodził tylko z nami i bardzo uważał, żeby zdążyć wrócić zanim zamkniemy drzwi. Dwa lata temu diagnoza była miażdżaca: rak szczęki. Dzionek jednak nadal korzystał z życia - był jego prawdziwym królem! Odszedł rok później. Gdy rano wyjeżdżaliśmy do pracy leżał jak Mister B do góry brzuchem na poduszce, gdy wróciliśmy... już nie żył...

Posted (edited)

Chcę pokazać metamorfozę Niuniusia-shih- tzu ze schroniska w Pile.
Pierwsze zdjęcie w schronie
drugie w nowym domu :)Chłopak ma się świetnie i jest w nowej rodzinie bardzo kochany.
PLASKATY AZYL - Kasi Strzeleckiej

Edited by Osa
Posted

tutaj nasz piesek schroniskowy Max.Nie ma jeszcze domu,ale sama jestem w szkou,jak w nim zaszła w ciągu poł roku zmiana i to było nie było jednak w schronisku. Był psem osoby bezdomnej, kobieta lubiła swoje psy,ale nie była w stanie o nie zadbać,ani o siebie :(

Max ma 3 lata ,szuka domu,jest w schronisku w Sopocie:

Fotka w chwili przybycia.

Dwa dni temu:

Front w chwili przybycia:

Obecnie:

Nie zauwazyłam tych zmian w wygladzie,dopiero przed chwilka,gdy zmieniałam fotki na stronie schroniska.

Charakter tez mu sie zmienił-zdecydowanie na gorsze :]

Posted

kocham starsze psy. nie wiem mam taki sentyment do nich .. /dziekuję każdej cioteczce, która wzięła pod swój dach staruszka <3 no i najpiękniejsze metamorfozy tych psiaków są :)