andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Bjuta napisał(a):Naprawdę warto!!! Warto........ Quote
brazowa1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Piesek jak laleczka. Do tego takie typy sa bliskie mojemu sercu-czarne mieszańce wyżła... a ten pan wie,ze go dałas na publiczne forum ? hihihihihi Quote
Shilomaniak Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 brazowa1 napisał(a):Piesek jak laleczka. Do tego takie typy sa bliskie mojemu sercu-czarne mieszańce wyżła... a ten pan wie,ze go dałas na publiczne forum ? hihihihihi Wie, wie, i się cieszy, bo mieć takiego PSA to zaszczyt. Quote
Roszpunka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Shilomaniak napisał(a):Wie, wie, i się cieszy, bo mieć takiego PSA to zaszczyt. A mieć takiego Pana, to wielkie szczęście dla PSA :) Quote
Karilka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ha! Shilomaniak - Buziaki dla Shiluni ;)!!! Quote
beta ata Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Piekny czarnulek :-) Taki lśniacy i bardzo zadowolony z życia :-) Cud - miód :-) Quote
malagos Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 To teraz popatrzcie na mała Tikusię. Błąkała sie po wsi, potem trafiła do Pszczyny. Wyciągnęła ja Klaudus_, wzięła na tydzień Ewu, potem trafiła do mnie. Mała, energiczna, żywiołowa, nieułożona, dynamiczna, aż za bardzo. Nawet znalazła dom, ale pani ja oddała, bo nie panowała nad Tikusią. Ale znalazł ten dom :) Na taki warto czekać! A teraz tak ma damulka: Quote
Roszpunka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Malutka Księżniczka odpoczywa po ciężkim dniu :) Quote
malagos Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tak dobrze Tikusia trafiła, że aż nie wierzę, zwłaszcza, ze była moim pierwszym "zwrotem z adopcji", oby ostatnim :) Quote
beta ata Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Popdoba mi sie jej minka niewiniatka :-) Jakby mówiła "ja?, ja jestem bardzo grzeczna" ;-) Quote
Karilka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 pan Shilomaniak jest i jest też pani Shilomaniak i są też dzieci Shilomaniacy - caaały dom Shilomaniaków ma Shila, wiecie? :):) A ja jestem Karilkomaniak na punkcie Shilomaniaków. Quote
Shilomaniak Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 :Karilka napisał(a):pan Shilomaniak jest i jest też pani Shilomaniak i są też dzieci Shilomaniacy - caaały dom Shilomaniaków ma Shila, wiecie? :):) A ja jestem Karilkomaniak na punkcie Shilomaniaków. No, najważniejsze to być pozytywnym maniakiem i chyba wszyscy tu są tacy:lol: ale przy Shili człowiek rzeczywiście łagodnieje/ pewnie Dolar ją tego nauczył, a niektórzy mówią że Dolc jest strasznym psem, on też pewnie łagodny:evil_lol:/ Quote
Karilka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Shilomaniak jak tutaj trafiłeś a propos? Dolce jest łagodny jak baranek, chyba, że coś jest nie po jego myśli :D Tituni zazdroszczę takiego tronu! Quote
Shilomaniak Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Sie bywa w wielkim świecie a co? Wypatrzyłem w lawinie słitaśnych różowych mailików i takie normalne. Sporo piesów mieliśmy , ale dopiero tutaj widać ile biedy i ilu podłych ludzi jest dookoła, ale i są porządni , i dlatego z nimi rozmawiamy , najczęściej przez internet. Buziaczki dla Shili przekazane z informacją że to od Ciebie, była zadowolona. Quote
Shilomaniak Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Tituni zazdroszczę takiego tronu![/QUOTE] No panienka jak królewna na tronie , biedna Shilka za duża na takie ludwiki XVI, zostaje nam podłoga, grzana na szczęście. Quote
Shilomaniak Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Rodzina Shilomaniaków: https://lh5.googleusercontent.com/-zzHaP7-8Ark/TzRED8clh-I/AAAAAAAAAHY/juS8qL0cnE8/s1024/DSC03362.JPG?gl=PL jest jeszcze jeden Shiloobojętniak :angryy: (z wzajemnością) ale pracujemy nad tym :evil_lol: Quote
Bjuta Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Uwielbiam takie słodziutkie nakolankowe przytulaczki... :) O! Widzę, że Shila czytuje moją ulubioną serię Dookoła Świata! :) Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 cóś pięknego!!!!! :loveu: szczęśliwy pies i szczęśliwi Shilomaniacy :klacz: malagos! baaaardzo się cieszę, że małej się tak udało!!!! :laola: Quote
Shilomaniak Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Bjuta napisał(a):Uwielbiam takie słodziutkie nakolankowe przytulaczki... :) O! Widzę, że Shila czytuje moją ulubioną serię Dookoła Świata! :) Na szczęście Shila nie "czyta" książek, poprzednia sunia Sonia :cool3: dober, ta to potrafiła czytać, np. Borchard / Znaczy kapitan/ , Wielki słownik polsko- niemiecki/ w drugą stroną zostawiła:multi:/ i parę innych. Shilka woli jak jej czytam wieczorem, z serii Dookoła Świata to mruczy z roskoszy jak czytam jej " Moanę" i Kon Tiki", A pies jest rzeczywiście wielce przytulankowy, z naciskiem na wielce.:evil_lol: Quote
Karilka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) Shila za to poszerza pańciowskie podwórko o cały las...:evil_lol: Ehh.. Jak ja kocham te nakolankowe zdjęcia... Ehhh :). ...Rozkleiłam się znowu. Edited February 10, 2012 by Karilka Quote
Recommended Posts