Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, w tym wątku można siedziec godzinami.:roll: Nie wiem jak to zrobic, może ktoś ma jakiś pomysł, ale on nie może pozostac tylko tu na Dogo. Pytałam znajomych bliższych i dalszych i naprawdę mało osób wie o dogomanii.:shake: Powysyłałam zainteresowanym linki, ale to wszystko mało.

Wątek - choc piękny - naprawdę marnuje się. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale trzeba go pokazac światu, niech ludzie wiedzą jakie cuda biedują w schronach.

Posted

ja myslalam zeby do telewizji jakos dotzrec np w teleexpresie zeby jakas bide pokazywali np raz w tygodniu, albo do tego programu pytanie na sniadanie raz juz byla jakas dziewczyna z pieskiem chyba z palucha, i od tamtej pory cisza... aczkolwiek wczoraj jakas kobieta byla z psem ktory sie do niej przyblakal chyba CTR bo taki podobny i apelowala zeby go ktos wzial... moze jak zrobimy zmasowany atak na tv to jakos zareaguja?????taki pozytywny atak....a swoja droga animals kiedys byl na 2 i chyba zniknal......

Posted

pytanie na śniadanie faktycznie ogląda b. wiele osób, nie wiem, ja nie mam dośc,:shake: ale pokazanie tych piechów na pewno by procentowało.

Posted

Nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale mi chodzi od jakiegos czasu po głowie taka myśl, by zrobić... HA! CAŁY PROGRAM! O akcjach ratunkowych, o schroniskach, o biedzie, chorobach i cierpieniu tych kochanych zwierząt, o adopcjach i psich metamorfozach... O ludziach, którzy pomagają...

Takie mam marzenie...

Posted

Pestka111 napisał(a):
Nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale mi chodzi od jakiegos czasu po głowie taka myśl, by zrobić... HA! CAŁY PROGRAM! O akcjach ratunkowych, o schroniskach, o biedzie, chorobach i cierpieniu tych kochanych zwierząt, o adopcjach i psich metamorfozach... O ludziach, którzy pomagają...

Takie mam marzenie...

Cykliczny! Taką telenowelę :lol:

Posted

ASICA napisał(a):
to ja dorzuce moje maleństwo:cool3: :cool3:
dożek oddany przez kochających włascicieli,podobno w dobrej kondycji!
tak wyglądał jak go przywiozłam:

po miesiącu u mnie:

ps.jest u mnie dopiero 1.5 miesiąca:cool3:

Ale mi sie podoba!!!!

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Cykliczny! Taką telenowelę :lol:

ano wlasnie!! tylko ciekawe jakie by to mialo zainteresowanie.... czy dogomania by tylko tego nie ogladala? ale mysle ze jak by zaczac nekac tv i podsuwac im takie pomysly to moze w koncu ktos by sie podjal? u mnie np. w gazecie pokazuja regularnie na ostatniej stronie zdjecie pieska ze schroniska i krotki opis nie wiem czy codziennie bo ja tylko w piatki mam ta gazete w rekach....

moze tvp2 zrealizowalaby cos na ksztalt "kochaj mnie" z dziecmi z domow dziecka co bylo....

Posted

Ty_Asya
dziękuje.
młody jest fajny ale do ślicznosci to brakuje mu jeszcze z 10kg:p
jak tak można zagłodzić psa??
w normalnym domu!!!
:angryy:
mam nadzieje ze za jakiś czas pokaże zdjęcia naprawde potęznego doga;)

Posted

Cudowna przemiana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A ta fotka jak leży na poslaniu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Słodkości :)

Posted

Bunia - 16-letnia starowinka, prawie głuch i ślepa. Znalazła się w schonisku z zapalaeniem dróg oddechowych, odwodnieniem, wychudzona, z gnijącymi pazurami, i wiele innych schorzeń....Makabrycznie budna i zakołtuniona.

a tutaj juz u EMIR, gdzie spędzi psią emeryture: :loveu:

Posted

Bunia ma dysplazję, nie ruszała się z miejsca w schronisku, była bardzo mizerniutka, chudzinka taka, no i te odleżyny- obgryzała własne ciało! Z jednej strony było jej widać kość!

Posted

jakie biedotki....
po znalezieniu domu po prostu blyszcza - oczy, siersc i usmiech na i ch mordkach!
pewnie sie powtorze ale dreszcze przechodza i oczy sie poca....
na ludzkie prostactwo:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
strasznie mi sie psiaki podobaly takie wybiegane wycalowane i szczesliwe!
3mam za nie kciuki!

Posted

To ja się pochwalę Morią. Poznałam ją na ukcji psów po zmarłych właścicielach, jak dowiedziałam się, ze nie znalazła domu to pojechałam po nią do schroniska:
Przed schroniskiem, Moria już je opuszcza na zawsze:

W drodze do domu:

A to już u Nas: