lika1771 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 JESZCZE NIE CALKOWITA METAMORFOZA,BRAKUJE KILKA KG TU JESZCZE W SCHRONIE U MNIE PO DWOCH TYGODNIACH Quote
Nutusia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jaki cudny Gremlin! :) Bardzo jej kibicowałam i jestem przeszczęśliwa widząc TAKĄ metamorfozę! GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!! Quote
karolkamadry Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jest po prostu rozkoszna:) Gratulacje Quote
brazowa1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 KOCHAM takie paszkwile szablozębne!!!!! Wyglada jak reinkarnacja mojej ukochanej Pacynki. Quote
Agmarek Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Cudo śliczne łóżeczko ma takie jak mój Corsiczek miał kiedyś. Niestety zeżarł :evil_lol: a tak przy okazji zapraszam na świąteczne zakupy http://www.dogomania.pl/threads/219345-Bazarek-Cantadorry-dla-doroslych-i-dla-dzieci-do-dnia-17-grudnia-2011 i http://www.dogomania.pl/threads/219077-Szafa-Agmarka-w-rozm.-36-42-na-Rudego-z-lasu-bazarek-do-19.12.2011 Dla każdego coś ślicznego :razz: Quote
kajak Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 wygląda cudownie i taka szczęśliwa, też obserwowałam jej wąteczek-powodzenia malutka Quote
Bjuta Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pięknie wygląda! Zapraszam was do tworzenia wątku, na którym można zobaczyć metamorfozy psychiczne - czyli na wątek spacerów psów schroniskowych. Każde schronisko może się tam chwalić swoimi psiakami na spacerach. Tych rzadkich momentach, kiedy na schroniskowym pycholu widać uśmiech! :) Quote
Lucyja Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cortez w schronisku: U mnie w domu: I tutaj ze swoją przyszywana siostrą Fioną, która jest też przeze mnie przygarnieta: Quote
Elwira1992 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 piękne piękne a czy Bella znajdzie swój kochający domek ? chociaż nie jest w tragicznym stanie nie przeszła nic strasznego... ale tak jak inne psiaki potrzebuje kochającego domku :) Quote
rzepek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ale śliczne collie!! I jakie radosne oczy mają!:) Quote
taxelina Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Co prawda od tygodnia za TM :( Ale dodam ja, spotkalysmy sie we wrzesniu 2005, suka byla bita kopana nie wolno sie jej bylo ruszyc z kocyka 50x50... Kazdy ruch wykonany do niej to bylo przywieranie do podlogi. Jak wzielismy patyk zeby sie z nia pobawic to ona myslala ze bedziemy ja bic... w zeszlym roku na jesien zachorowala na RZS i dokladnie tydzien temu przegrala ta walke, do konca byla dzielna. Quote
karolkamadry Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Czytałam jej historię:( Bardzo Wam współczuję, że odeszła...Była bardzo dzielna Quote
taxelina Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 karolkamadry napisał(a):Czytałam jej historię:( Bardzo Wam współczuję, że odeszła...Była bardzo dzielna To prawda byla bardzo dzielna, brala tabletki 3 razy dziennie, jezdzila na zabiegi rehabilitacyjne nawet co tydzien, jezdzila do weterynarza. Quote
haliza Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Wątek mam zaznaczony i kiedy czasami wątpię :-(, zaglądam tutaj, kiedy widzę te umęczone, sponiewierane kupki futra :-( wylegujące się na kanapach :loveu:, biegające z roześmianymi pyskami po zielonych łąkach :loveu::loveu::loveu: a nawet odchodzące na rękach kochanego człowieka za TM :-(, znowu wierzę, że są szczęśliwe zakończenia dzięki Waszej determinacji i całemu łańcuszkowi dobrych serc :loveu: Quote
anula1959 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Czy ktoś mi może wyjaśnić co to jest RZS? Quote
taxelina Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 anula1959 napisał(a):Czy ktoś mi może wyjaśnić co to jest RZS? Reumatoidalne zapalenie stawow. ale to posrednio z tego powodu odeszla :( znaczy z powodu lekow (duzych dawek sterydow i inncyh lekow) na RZS ktore nie pozostaly obojetne na watrobe, zoladek, sledzione (mimo stosowania lekow oslonowych)... Quote
anula1959 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Biedna psinka :( ... Wierzę jednak , że miała u Was dobre życie i zaznała mnóstwo miłości . Biegaj malutka po zielonych łąkach , szczęśliwa i bez bólu,,, Quote
taxelina Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 anula1959 napisał(a):Biedna psinka :( ... Wierzę jednak , że miała u Was dobre życie i zaznała mnóstwo miłości . Biegaj malutka po zielonych łąkach , szczęśliwa i bez bólu,,, Przez ten rok i ona byla dzielna w swojej chorobie i my sie nia opiekowalismy jak tylko moglismy, mysle ze miala u nas wszystkoc o potrzebowala :loveu: Quote
Mysza2 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 a ja pokażę Brunka http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowic-Brunio-ma-dom!-kochani-trzymajmy-sercem-!poniewierany-!-pomocyyyyyy! w tym stanie zabrany pod koniec sierpnia tego roku - właściwie z ulicy - chociaż miał pożal się boże "właścicieli" A tu w nowym wspaniałym domku (takich domków życzę wszystkim) , w którym przebywa od 6 listopada Quote
andegawenka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Serce sie raduje nadzieja w ludzi wraca Myszko:loveu::loveu: Quote
ludwa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 eeee, to nie jest dobry domek....a gdzie talerzyk z kanapkami przed psim nosem? Jak się można tak znęcać na biedną psiną???!!!! Cudne zdjęcie. Uśmiałam się z rana:)))) Quote
Nutusia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jestem pełna podziwu - u mnie nie do pomyślenia. Udałoby się może cyknąć fotkę kradziejki na stole i moooooże jakichś śladów po okruszkach ;) Quote
ludwa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 No właśnie dlatego uważam, że to znęcanie a pies wyraźnie jest zastraszony:) Albo to dziwny pies:) U mnie w poprzednim składzie ['] kwitła kooperacja. Kot zrzucał psu ze stołu słodycze:) A jak kiedyś wyskoczyłam na chwileczkę do sklepu, to zastałam wypitą bawarkę (tylko parę plam wokół było) i papierek po cukierku obok filiżanki. Chyba sama zeżarłam cukierka, herbatę wychlałam, nachlapałam wokół i jeszcze niewinnemu pieskowi pogadankę urzędziłam...O ja sklerotyczka!;) Quote
Recommended Posts