Agmarek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 sylwiaskalska napisał(a):Agmarek sorki ale ten pies nic nie ma z asta , po pierwsze za wysoki , i nie ta sylwetka. Ale mam nadzieje ze bedzie się fajnie wychowywał :) Ach Ty :mad: musiałaś to napisać? :eviltong: Quote
Agucha Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 sylwiaskalska napisał(a):Agmarek sorki ale ten pies nic nie ma z asta , po pierwsze za wysoki , i nie ta sylwetka. Ale mam nadzieje ze bedzie się fajnie wychowywał :) Ja w nim widzę labka ;) Quote
Agmarek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Agucha napisał(a):Ja w nim widzę labka ;) Taka opcja też była :diabloti: ja w niej widzę zwykłego kundla i ciężko mi się do tego przyznać, ale jest inteligentniejsza jak mój sznaucer miniaturka. Po raz kolejny więc sprawdza się powiedzenie że kundle to mądre stworzenia. Quote
blue.berry Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chciałam przedstawić metamorfozy Fundacji AST. W większości to efekty pracy z ostatniego roku. Pracy, zaangażowania i serca wielu wspaniałych osób – szefowej fundacji, wolontariuszy fundacyjnych i tych współpracujących z fundacją, cudownych domów tymczasowych oraz nowych rodzin. Nie wszystkie metamorfozy sa tak spektakularne, jeśli chodzi o wygląd jak u Very, Megan czy Mary. Ale wszystkie są niesamowite, jeśli chodzi o zmianę losu tych psiaków. Od poniewierki, schroniskowych klatek, porzucenia, maltretowania po pełne szczęście. Niektórym z tych psiaków do super pełnego szczęścia brakuje jeszcze tego ostatniego – domu. Swoich ludzi nadal szuka Chilli, Arta, Parys. Quote
magdyska25 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Agmarek napisał(a):Jeny !!! Ale ulga !!! Uwielbiam asty :-) Agmarek- zobaczymy co za śliczności urosną ;) Ps: Koniecznie się pochwal !!!! :) Quote
sleepingbyday Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 uwielbiam bullowate, w przeciwieństwie niestety do mojej suczy. nie wiem, czemu nie, ale nie lubi bullków, astków, pitów. a w dodatku foty śmiejące się są niesamowite - one maja taką wieeeeelką gębę do śmiania :-) Quote
jola_li Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 W "Ostatniej Szansie" jest najweselszy bulik na świecie! Jak zobaczy człowieka, to nie może przestać się cieszyć. Może kiedyś znajdzie swojego... Quote
magdyska25 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 sleepingbyday napisał(a):uwielbiam bullowate, w przeciwieństwie niestety do mojej suczy. nie wiem, czemu nie, ale nie lubi bullków, astków, pitów. a w dodatku foty śmiejące się są niesamowite - one maja taką wieeeeelką gębę do śmiania :-) Ja najbardziej uwielbiam fąfle ;) Quote
Avaloth Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Metamorfozy bullowatych niesamowite, aż lepiej się na sercu robi :loveu: Wyrazy podziwu i szacunku, dla tych, dzięki którym te cudka stają na nogi (a raczej łapy :) ) Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA :) WYBIERAMY KANDYDATÓW Z 43 ZGŁOSZONYCH mamy do obstawienia 11 miejsc w KALENDARZU ~~~~ metamorfozy na 2012 rok tutaj testowa strona i LINK gdzie można zobaczyć i docenić kandydatów http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00 Quote
Patia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Marcelek w maju 2008 Tu wątek : http://www.dogomania.pl/threads/110948-Marcyś-pogryziony-zaniedbany-kocurek-w-skorupie-z-własnej-sierści-MA-DOM! Quote
Jasza Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zobaczcie....tylko człowiek może zadać tyle bólu takiej małej istotce.... Pomóżcie, choć finansowo....Rozsyłam w imieniu Biafry i Pesteczki, która walczy o życie... http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-(-To-jest-kolejna-masakra-(?referrerid=115492 Malutka jest cała z benzyny, ma spalone plecy, obcięte ucho, rozbity pyszczek i powiązana jest drutem...walczy o życie.... Quote
anita_happy Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 PRZTPOMINAM O GŁOSOWANIU DO KALENDARZA METAMORFOZY NA 2012 Głosujemy - u nas nie ma ciszy wyborczej!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/213526-KALENDARZ-METAMORFOZY-na-2012-g%C5%82osujesz-wygrywasz-pomagasz-DO-20.10-do0.00 wśród głosujących losujemy nagrody//// Quote
malagos Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Gapcia zamieszkała na dworcu PKP w Tomaszowie Maz. Nie dawała sie złapać prze kilka miesięcy. Jak sie oszczeniła, trafiła do schroniska, potem do mnie na tymczas W domu tymczasowym pierwszego dnia: i razem z synkiem po 6 tygodniach: Wczoraj pojechała do domu w Krakowie, z jej synuś w piątek do Grodziska. Quote
daria_zet Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 śliczna metamorfoza... Maluszek też słodki jak i mama :) Quote
Tola Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Zamojska staruszka 16 letnia Korcia - po śmierci właścicieli wyrzucona na bruk przez "spadkobierców". Tułala się pod blokiem przez parę tyg, wreszcie ktos litościwy zadzwonił do schroniska. http://www.dogomania.pl/threads/209890-13-letnia-Korcia-samotnie-kończy-swoje-życie-w-schronie-POMOCY Tak wygladała, gdy zobaczyłam ją po raz pierwszy A tutaj w swoim nowym domu u funi - tak powinna wyglądac starość Quote
dorota1 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Jak dobrze, że Korcia szczęśliwa. A tym spadkobiercom szczerze życzę, by ktoś ich na stare lata tak potraktował jak oni potraktowali ta psią staruszkę. Quote
jola_li Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Wielki ukłon dla Funi za wielkie serce dla Korusi!!! Quote
Recommended Posts