Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Agmarek sorki ale ten pies nic nie ma z asta , po pierwsze za wysoki , i nie ta sylwetka. Ale mam nadzieje ze bedzie się fajnie wychowywał :)

Ach Ty :mad: musiałaś to napisać? :eviltong:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Agmarek sorki ale ten pies nic nie ma z asta , po pierwsze za wysoki , i nie ta sylwetka. Ale mam nadzieje ze bedzie się fajnie wychowywał :)

Ja w nim widzę labka ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Ja w nim widzę labka ;)

Taka opcja też była :diabloti: ja w niej widzę zwykłego kundla i ciężko mi się do tego przyznać, ale jest inteligentniejsza jak mój sznaucer miniaturka. Po raz kolejny więc sprawdza się powiedzenie że kundle to mądre stworzenia.

Posted

Chciałam przedstawić metamorfozy Fundacji AST. W większości to efekty pracy z ostatniego roku. Pracy, zaangażowania i serca wielu wspaniałych osób – szefowej fundacji, wolontariuszy fundacyjnych i tych współpracujących z fundacją, cudownych domów tymczasowych oraz nowych rodzin. Nie wszystkie metamorfozy sa tak spektakularne, jeśli chodzi o wygląd jak u Very, Megan czy Mary. Ale wszystkie są niesamowite, jeśli chodzi o zmianę losu tych psiaków. Od poniewierki, schroniskowych klatek, porzucenia, maltretowania po pełne szczęście. Niektórym z tych psiaków do super pełnego szczęścia brakuje jeszcze tego ostatniego – domu. Swoich ludzi nadal szuka Chilli, Arta, Parys.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
uwielbiam bullowate, w przeciwieństwie niestety do mojej suczy. nie wiem, czemu nie, ale nie lubi bullków, astków, pitów.
a w dodatku foty śmiejące się są niesamowite - one maja taką wieeeeelką gębę do śmiania :-)

Ja najbardziej uwielbiam fąfle ;)

Posted

Zobaczcie....tylko człowiek może zadać tyle bólu takiej małej istotce....
Pomóżcie, choć finansowo....Rozsyłam w imieniu Biafry i Pesteczki, która walczy o życie...
http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-(-To-jest-kolejna-masakra-(?referrerid=115492

Malutka jest cała z benzyny, ma spalone plecy, obcięte ucho, rozbity pyszczek i powiązana jest drutem...walczy o życie....

Posted

PRZTPOMINAM O GŁOSOWANIU DO KALENDARZA METAMORFOZY NA 2012
Głosujemy - u nas nie ma ciszy wyborczej!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213526-KALENDARZ-METAMORFOZY-na-2012-g%C5%82osujesz-wygrywasz-pomagasz-DO-20.10-do0.00

wśród głosujących losujemy nagrody////

Posted

Gapcia zamieszkała na dworcu PKP w Tomaszowie Maz. Nie dawała sie złapać prze kilka miesięcy. Jak sie oszczeniła, trafiła do schroniska, potem do mnie na tymczas

W domu tymczasowym pierwszego dnia:

i razem z synkiem po 6 tygodniach:

Wczoraj pojechała do domu w Krakowie, z jej synuś w piątek do Grodziska.

Posted

Zamojska staruszka 16 letnia Korcia - po śmierci właścicieli wyrzucona na bruk przez "spadkobierców".
Tułala się pod blokiem przez parę tyg, wreszcie ktos litościwy zadzwonił do schroniska.
http://www.dogomania.pl/threads/209890-13-letnia-Korcia-samotnie-kończy-swoje-życie-w-schronie-POMOCY
Tak wygladała, gdy zobaczyłam ją po raz pierwszy

A tutaj w swoim nowym domu u funi - tak powinna wyglądac starość