Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta metamorfoza jeszcze się nie zakończyła. Pixel z etykietką agresora przesiedział w schronie zupełnie niepotrzebnie dwa lata. Aby Pixel mógł trafić choć na dwa tygodnie do awaryjnego DT jeden gałganek musiał w schronie stracić życie. Teraz szukamy dla Pixela DT/DS lub przynajmniej deklaracji na hotelik.

Pixel na kwarantannie w schronie. To wtedy przypięto mu etykietkę agresora

W schronie dwa lata później. Pixel całe dnie spędzał na budzie

Tak wyglądał po wyjściu ze schronu

A tak po tygodniu pobytu w awaryjnym DT.

Od razu było widać, że z niego prawdziwy agresor

Posted

[quote name='sleepingbyday']piekną ma plamkę, a nie chyba nie była wcześniej widoczna?

Plamki na bokach były widoczne, ale słabo bo Pixel w schronie był zakołtuniony i brudny. Dobrze je widać na filmie ze schronu, który jest wklejony na pierwszej stronie wątku Pixela:
http://www.dogomania.pl/threads/179676-Pi%C4%99kny-bia%C5%82y-kud%C5%82acz-Pixel-brakuje-240z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji?p=14080636#post14080636

[quote name='betty_labrador']dlaczego jeden psiak musial stracic życie? :(

Tutaj jest wszystko opisane:
http://www.dogomania.pl/threads/179676-Pi%C4%99kny-bia%C5%82y-kud%C5%82acz-Pixel-brakuje-240z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji?p=16908430&viewfull=1#post16908430

Posted

KOCHANI!!!!
Potrzebuję metamorfozy cocker spaniela angielskiego (nie musi być rasowy- może być w typie). Trudno jest mi się przebić przez tyle stron...Potrzebuje takich zdjęć na prezentację na uczelnię.

Posted

[quote name='magdyska25']KOCHANI!!!!
Potrzebuję metamorfozy cocker spaniela angielskiego (nie musi być rasowy- może być w typie). Trudno jest mi się przebić przez tyle stron...Potrzebuje takich zdjęć na prezentację na uczelnię.
Magdyska25 na kiedy potrzebujesz te metamorfozy?
Mogę podesłać trochę zdjątek.

Amerykańskie cocker spaniele nie wchodzą w grę?

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Magdyska25 na kiedy potrzebujesz te metamorfozy?
Mogę podesłać trochę zdjątek.

Amerykańskie cocker spaniele nie wchodzą w grę?

Asia- dziękuję za pomoc. Już nazbierałam to tu to tam zdjęcia ;)
Amerykańskie nie (tak to bym Bunię na pierwszym miejscu wrzuciła :) )

Posted

piękne metamorfozy ...
może jeszcze jedne filmik zrobię o metamorfozach ... ( ale na razie brak czasu ) ale jakby ktoś chciał robić filmiki to znalazłam odpowiednią muzykę i piosenki
pozdrawiam i oby więcej tych wspaniałych zakończeń

Posted

Cioteczki wiadomosc z Owczarka:
Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C.Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

A ja chcę Wam przedstawić Farę z Łowicza...siedziała w schronisku z podejrzeniem nużeńca...ale okazało się,że to atopowe zapalenie skóry...wyciągnęłyśmy ją do domu tymczasowego,leczymy i szukamy domku...zobaczcie jak wyglądała a jak wygląda...

Posted

magdyska25 napisał(a):
Asia- dziękuję za pomoc. Już nazbierałam to tu to tam zdjęcia ;)
Amerykańskie nie (tak to bym Bunię na pierwszym miejscu wrzuciła :) )

A masz Kikę z Puszczykowa znalezioną w worku przy drodze, Shilę z Jastrzębia-Zdroju całą w kołtunach, z kilogramowymi dredami na uszach albo Tusię z chorą skórą od Budryska? To są spektakularne metamorfozy!

Muszę zrobić takie matemorfozy spanielowe i wstawić tutaj, bo chyba jeszcze nigdy nie wstawiałam.

Posted

Nie pamiętam, czy nasza Mamcia tu się pokazywała, ale wrzucę, bo mam nowe zdjęcie, takie, jakie dogomaniacy lubią najbardziej:-)
Sunia kaleka, 2,5 roku w azylu, wycofana, przestraszona.

Ze swoją ukochaną panią:

No i to ulubione: