Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolcia- a Marusia nie ma chyba żadnego banerka -widzę ? Chcialam sobie wlasnie wkleić i może inne ciotki też a tu nic .. Ja nie umiem robic banerkow .
-może poprosimy jakieś mile cioteczki o banerki dla pięknej Marusi ???:loveu:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolcia -gdy znajdziesz chwilkę -postaraj się okreslić -zmierzyc ila ma sunia w klębie i czy znana jest jej waga ? bo czasem ktoś może pytać -jak duży i silny jest pies ,by nie przeliczyć swoich sil i nie bylo potem zwrotu psa ,bo za silny i za duży -a na fot. tego nie widać ...
Marusia taka molosowata chyba jest i śliczna ..Wygląda na b.inteligentnego psa.

Posted

Noo, Marusia jest prześliczna. Na zdjęciach wygląda na dużą, ale wiecie jakto jest. Wszystko zależy od tego, z jakiej perspektywy robi się zdjęcie. Równie dobrze może być psiakiem średniego wzrostu.
Ja niestety też nie potrafię robić banerków a warto byłoby w końcu takowy Marusi zrobić. No i zamówić więcej ogłoszeń. Już to keidyś tu proponowałam. MyszkaMiki robi pakiet kilkudziesięciu ogłoszeń.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wątek Marusi schowal mi się daleko w tematach subskryb.bo nikt nie zagląda dość dlugo już ,choc ja o Marusi pamietam często.Już chyba okolo 2 lat prawie .
Dorzucę kilka zl na oglaszenia dla suni -może uda się jednak znalezć jej dom lada m-c ??? Kto z was cioteczki może zrobic takie ogloszenia ?? Na watku Karolci zalozonym dla Ufo -wczoraj pisalyśmy o Marusi :

http://www.dogomania.pl/threads/184747-Ufo-%C5%BCyj%C4%99-w-schronisku-ju%C5%BC-12-lat!!-Szukamy-DT-DS!-Pomocy!/page13

Liczę na tę pomoc w oglaszaniu Marusi ,bo i Ufo też trzeba pomóc .

Posted

No dobra -tylko ile ,co i komu ,aby robić te ogloszenia ? A moze też na drugi pakiet zlożą sie cioteczki dla tej Ufo wtedy ? Czy jakoś musimy się dogadać ,kto ,ile komu itd. bo ja tez za duzo lasy nie mam niestety..a pakiet to chyba 10 zl d;la jednego psa ? Ja nie znam sie na tym zupelnie ...To moze jakos dogadamy się wszystkie? .. A my -te 25 zl na dwie ,rozumiem ? Czy to dobra opcja -te ogloszenia ? chyba tak / ,zeby na darmo kasy nie wyrzucac .. sprawdz moze Ossa jak wiesz co i jak ,czy warto to kupowac itp. ?

Posted

Trudno powiedzieć czy warto...
Ja niestety nie mam czasu na to, żeby ogłaszać Marusię w 80 portalach.
Ilość jest obiecująca - może komuś Marusia szczególnie się spodoba?
Musiałby nam pomóc ktoś, kto dobrze zna Marusię. Potrzebny jest dobry tekst i zdjęcia.
Na ogłoszenia może wyłożyć pieniądze każdy -tyle, że w chwili obecnej tylko my dwie jesteśmy na wątku:-(.

Przedmiot bazarku jest następujący:

Do wykupienia jest 15 kompletów po 80 ogłoszeń w cenie 25 zł.

Gdyby gdzieś nie dało się umieścić ogłoszenia, zrobię je na innym portalu.

Do wykonania ogłoszeń będą potrzebne:

1. Zdjęcia o wymiarach max 640x640, max 6.
  2. Opis psa, a najlepiej od razu dwa ( jeden krótszy max 300 znaków, drugi dłuższy.
  3. Mile widziany tytuł do ogłoszeń.

4. Dane kontaktowe
  5. Miejscowość w której przebywa pies.

Posted

ossa98 napisał(a):

Do wykonania ogłoszeń będą potrzebne:

1. Zdjęcia o wymiarach max 640x640, max 6.
  2. Opis psa, a najlepiej od razu dwa ( jeden krótszy max 300 znaków, drugi dłuższy.
  3. Mile widziany tytuł do ogłoszeń.

4. Dane kontaktowe
  5. Miejscowość w której przebywa pies.

Zdjęcia uda Mi się zrobić chyba dopiero w weekend :(..
Wszystkie dane są na pierwszej stronie.

Posted

Bazarek jest do 25.09. Może zdążymy. Ewentualnie można byłoby wykorzystać te zdjęcia, które już są na wątku - choć nowe, takie "łapiące za serca" na pewno by się przydały.
Kto się dorzuca do bazarku?

• 2 weeks later...
Posted

To znowu ja.
Wykupiłam Marusi ogłoszenia, bo nie mogłam doczekać się na odzew:mad:.
Żal psiny:-(.
http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-suczki-od-meneli-!-Zamów-66-ogłoszeń-za-10zł.Do-31.10.2010.?p=15480266#post15480266

Proszę o informację do kogo mają zgłaszać się potencjalni opiekunowie - email, nr tel.
Byle szybko. Jutro chcę wysłać zdjęcia razem z tekstem do Borówki.

Posted

dzięki ossa!
mysłałam,ze jesteś w kontakcie z Karolą, która założyła jej wątek
dane do ogłoszeń:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul.Gajowa 7A 62-510 Konin(wielkopolskie)
0-63 243-80-38
Marta 513 252 632

[SIZE=4]e-mail: schroniskokonin@poczta.onet.pl

jeśli będziesz miała jakąś prośbę czy cokolwiek w sprawie Marusi czy Ufo, to pisz do mnie pw:)