Helga&Ares Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Aga bez zmian. Boi się podnoszenia, gwałtownych ruchów. Ale nie jest z Nią aż tak fatalnie - myślę, że szlachetne ręce i kochające serce w duecie wyleczą ją z tych dolegliwości Quote
stonka1125 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 to dobrze, że agulek też dochodzi do siebie, to słodkie suczątko, czy one Domi nadal tak bardzo RAZEM, bo widzę że Ringo całkiem dobrze daje radę z champem, może nie musimy szukac wspólnego domku?Ja zrobię im w tym tygodniu ogłoszenia, ogłaszac razem? Quote
agada Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Przeczytałam cały watek, melduję się, jeśli jeszcze wolne miejsca są?? Quote
Helga&Ares Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 stonka1125 napisał(a):to dobrze, że agulek też dochodzi do siebie, to słodkie suczątko, czy one Domi nadal tak bardzo RAZEM, bo widzę że Ringo całkiem dobrze daje radę z champem, może nie musimy szukac wspólnego domku?Ja zrobię im w tym tygodniu ogłoszenia, ogłaszac razem? Mogą iść osobno. Aguni potrzeba spokojnych i zrównoważonych ludzi, bo ona jest taką ostoją spokoju i do szczęścia potrzeba jej tylko troszkę zainteresowania i miejsca na kanapie. Ringo natomiast potrzebuje osoby aktywnej, która poświeci mu dużo czasu na spacerki i bieganie. On jest najszczęśliwszy, gdy ma zapewniony ruch. Quote
Helga&Ares Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 FILMIK: Aga i Ringo [video=youtube;7b374GU9ii8]http://www.youtube.com/watch?v=7b374GU9ii8[/video] Quote
stonka1125 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Jutro zacznę ogłaszać, nie wyrabiam się ostatnio czasowo:shake: Jakie biedne to Agusiątko, smutas z niej straszny.............a Ringo ZWARIOWAŁ:evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Hm moze mi sie uda namowic Anawe, ostatnio jak zrobilysmy (glownie Anawa:):) ogloszenia dla Kodinki to poszla w pare dni :):) Ale potrzebuje dane: czyli ile maja lat, jakie sa, itp, ?? Quote
stonka1125 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 JEZUSIU!!!!!Szarotka, jutro wszystkie dane razem z tekstem będziesz miała na wątku, spróbuj bo nie wyrabiam, prawko robie i jutro jedziemy do 'DUŻEGO MIASTA", jako że jedzie dwóch kursantów to zajmuje to czas od 14.30 do 21(około), jak wróce to wszystko tu powrzucam (najpóźniej pojutrze do południa) a Ty pytaj Anawe Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To dziala tak: ja teoretycznie pisze tekst, ktory potem Anawa i tak zmienia, bo Jej sie nie podoba, potem Ona wstawia i potem sie koncentrujemy na tym, zeby sie dobry domek znalazl. Czyli wierzymy, ze sie znajdzie swietny :):) Quote
stonka1125 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 To pisz, ona niech zmienia i wierzę razem z wami!!! aga: ok 8 lat, miot co cieczkę, na łańcuchu całe życie, wysterylizowana, zaszczepiona :"Aguni potrzeba spokojnych i zrównoważonych ludzi, bo ona jest taką ostoją spokoju i do szczęścia potrzeba jej tylko troszkę zainteresowania i miejsca na kanapie."(HELGA&ARES) ringo: ok 5 lat, syn agi, całe życie na łańcuchu, wykastrowany, zaszczepiony :"Ringo natomiast potrzebuje osoby aktywnej, która poświeci mu dużo czasu na spacerki i bieganie. On jest najszczęśliwszy, gdy ma zapewniony ruch."(HELGA&ARES) a ode mnie tyle: SŁODZIAKI!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Stonko a wiesz? jak sie zachowuja w domu, do ludzi, innych zwierzat??czy szczekaja, Ja mysle, ze sa grzeczne i super ?? mysle, ze tak mozna napisac. Pewnie kochaja wszystkich ?? Quote
Helga&Ares Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Szarotka napisał(a):Stonko a wiesz? jak sie zachowuja w domu, do ludzi, innych zwierzat??czy szczekaja, Ja mysle, ze sa grzeczne i super ?? mysle, ze tak mozna napisac. Pewnie kochaja wszystkich ?? One NIGDY nie wykazują agresji. Z KAŻDYM psem potrafią się dogadać. Nie wiem, jak zachowują się w domu, w swoim obecnym lecznicowym lokum nic nie zniszczyły - kocyk, miski całe. Szczekają tylko wtedy, gdy są podekscytowane. Są grzeczne, chodzą na smyczach, załatwiają potrzeby tylko i wyłącznie na zewnątrz. A, i jeszcze jedno, nie boją się wysokości;) Trzeba bardzo uwarzać, by nie wyskoczyły po otwarciu klatki. Także lepiej gdyby mieszkały niżej, w sensie, nie gdzieś na 10 piętrze ;) KOCHAJĄ WSZYSTKICH Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To dzisiaj wieczorem bede tworzyc i namawiac Anawe do wspolpracy. :):) Quote
GochaT Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dzięki za zaangażowanie - chciałam tylko dodać,że z pierwszego bazarku mamy 106,00 zł + wpłaty 50,00 zł Andzia_F+50,00 zł Stonka + 300,00 GochaT = 500,00 zł ( ale czy to starczy aby pokryć rachunek z kliniki?) a co dalej fajnie byłoby jakiś tymczas wyczarować dla nich zanim domek sie znajdzie...marzę sobie teraz Dzięki Domi za filmik fajnie się tak ogląda znajome psiaki tylko tego rudego podmieniłaś - tamten z działki był chudy i warczał...HeHe No a Aga smutas , ona nie wierzy ,że może być dobrze tak jakby czekała kiedy znów zacznie się gehenna Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Podniose narazie jeszcze psiaczki :):) Quote
stonka1125 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 dziękuję wszystkim za obecność bo zaczynam już mieć braki czasowe, jaszcze dzisiaj dzwonił znajomy po wypadku i pytał czy nie mamy kogoś kto pomógłby w wyprowadzaniu jego haskacza, bo on nie wyrabia z nim chodzic na spacery o dwóch kulach, porażka, DOBA ZACZYNA MI SIE KURCZYC W PRĘDKOŚĆIĄ ŚWIATŁA!!!!!!!!!! Aga i Ringo mogą juz jechać po nowe życie , zabieramy je z kliniki jak tylko tż będzie miał wolne.......a cieplutkie, domowe tymczasiki nie wala się dzrzwiami i oknami, czego pojąć nie mogę:roll: Quote
Szarotka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Prezent dla Agi :):) Zaczelam sie zastanawiac czy podaruj jest dobrze napisane??? Quote
funia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Piękności te zdjęcia .Szarotka idz spać Quote
andzia_F Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ślicności !!! Domki proszone ustawiać się juz w kolejce bo tylko dwa takie piękne i jedyne ! Dobrze że trafiły na kogoś kto je wyciągnął z tego piekła, widać że psiaki przeszcęśliwe. Quote
Momo Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Szarotka']Dla Ringo :):) skoncze jutro. Jaka cudna mordka :)) Quote
Recommended Posts