Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Pochodzilam troche po watkach. Pw zrobie troche pozniej. Quote
funia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 śliczne są jako parka do wielkiego domu z ogrodem ,fajnie by było / Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Nawet maly domek z ogordkiem tez bylby mile widziany :):) Quote
Tola Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Mogę wesprzec tyko obecnością na wątku, ale myslami jestem z Tobą stonka i z psiakami. Sama mam ponad normę Lady z mojego podpisu:shake: Przesylam pozytywne mysli; cuda na dogo zdarzają się i byc moze te 2 psiaki znajdą wspolny super dom. Quote
elinka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 całego wątku jeszcze nie przeczytałam , ale jestem Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dziewczyny dzieki za obecnosc na watku. :):) Quote
stonka1125 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Szarotka napisał(a):Dziewczyny dzieki za obecnosc na watku. :):) i witamy serdecznie! Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jutro wysle troche pw. :):) dzisiaj juz powinnam zejsc z dogo i troche pozyc w normalnym swiecie :):) Quote
stonka1125 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 dobranoc Szarotko! :):):):) Quote
GoniaP Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Szarotka napisał(a):Jutro wysle troche pw. :):) dzisiaj juz powinnam zejsc z dogo i troche pozyc w normalnym swiecie :):) A taki istnieje??? :) Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 GoniaP napisał(a):A taki istnieje??? :) Chyba nie ...........ale podobno kazdy z nas kreuje swoja wlasna rzeczywistosc :):) wiec kreujcie cos dobrego :):) Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='stonka1125']Domi :loveu:te zwierzaki naprawdę ładne są, takie zahukane i smutaśne na tej działce były, zupełnie inne teraz i aga wydawała mi sie ładniejsza od ringa a teraz juz nie wiem, ringo przesłodko wygląda:lol: RINGO:loveu: :loveu::loveu::loveu: Ringo jest już spaślaczkiem prawie, a jeszcze dwa tyg. temu moŻna było mu żeberka policzyć, FANTASTYCZNIE!!!!!!! [quote name='stonka1125']Tego się bałam, miałam nadzieję że w normalnych warunkach i z ludźmi troszkę się od siebie "odzależnią", małe są , może się uda znaleźć wspólny domek.... AGA:loveu: wygląda jak Ryjek z muminków:lol: DZIĘKI DOMI!!!!!!! Dogomaniacy popatrzcie na nas jakie jestesmy piekne :):multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: A do niedawna wygladalysmy jak trzy cwierci do smierci. Chude, przerazone i ledwo trzymajace sie na nogach. Dzisiaj dzieki Stonce & company :):) jestesmy piekne i zadbane :):) Pomozcie Stonce dac nam szanse na lepsze zycie :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Filmik z Ringo [video=youtube;rNuQ6inKvN8]http://www.youtube.com/watch?v=rNuQ6inKvN8[/video] Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A gdzie jest koleznaka Ringo?? jakis nowy kolega ??? Quote
Helga&Ares Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie koleżanka, a mama. Ich wspólny film na dniach;) Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Helga&Ares napisał(a):Nie koleżanka, a mama. Ich wspólny film na dniach;) Sorry pogubilam sie w koligacjach rodzinnych :):) Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wpadam Szarotko...wpadam, ale przeczytam nieco później i zobaczę,czy jakoś pomóc mogę...i koligacje też spróbuję rozgryźć. Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 zuzlikowa napisał(a):Wpadam Szarotko...wpadam, ale przeczytam nieco później i zobaczę,czy jakoś pomóc mogę...i koligacje też spróbuję rozgryźć. Bardzo dziekuje :):) obecnosc tez sie bardzo liczy. Quote
stonka1125 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 świetny filmik, Ringo widać całkiem doszedł do siebie, ale rozwala mnie zmarszczone czółko Champusia i to jaki on chudziasty, Ringo przy nim to niezły kaban:evil_lol: Domi a z Agą też wszystko ok? Nadal zagubiona czy lepiej? Quote
GochaT Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Poryczałam się normalnie Ringuś jest super facet a Champ taki troszkę zawiedziony, że nie jest już gwiazdą w Śremie konkurencja się zwaliła z Jarocina i podbija salony. Zapraszamy na stronkę w celu udzielenia pomocy dzieciakom z moich agitacji nic nie wyszło jedna osoba sie odezwała i na tym cisza - wyraźnie żebranie mi nie idzie Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To ja dzisiaj wieczorem jeszcze troche tez po chodze i po zapraszam. Quote
Recommended Posts