Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę wesprzec tyko obecnością na wątku, ale myslami jestem z Tobą stonka i z psiakami.
Sama mam ponad normę Lady z mojego podpisu:shake:
Przesylam pozytywne mysli; cuda na dogo zdarzają się i byc moze te 2 psiaki znajdą wspolny super dom.

Posted

[quote name='stonka1125']Domi :loveu:te zwierzaki naprawdę ładne są, takie zahukane i smutaśne na tej działce były, zupełnie inne teraz i aga wydawała mi sie ładniejsza od ringa a teraz juz nie wiem, ringo przesłodko wygląda:lol:
RINGO:loveu:

:loveu::loveu::loveu:

Ringo jest już spaślaczkiem prawie, a jeszcze dwa tyg. temu moŻna było mu żeberka policzyć, FANTASTYCZNIE!!!!!!!

[quote name='stonka1125']Tego się bałam, miałam nadzieję że w normalnych warunkach i z ludźmi troszkę się od siebie "odzależnią", małe są , może się uda znaleźć wspólny domek....
AGA:loveu:

wygląda jak Ryjek z muminków:lol:

DZIĘKI DOMI!!!!!!!

Dogomaniacy popatrzcie na nas jakie jestesmy piekne :):multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

A do niedawna wygladalysmy jak trzy cwierci do smierci. Chude, przerazone i ledwo trzymajace sie na nogach. Dzisiaj dzieki Stonce & company :):) jestesmy piekne i zadbane :):)

Pomozcie Stonce dac nam szanse na lepsze zycie :loveu::loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Wpadam Szarotko...wpadam, ale przeczytam nieco później i zobaczę,czy jakoś pomóc mogę...i koligacje też spróbuję rozgryźć.

Bardzo dziekuje :):) obecnosc tez sie bardzo liczy.

Posted

świetny filmik, Ringo widać całkiem doszedł do siebie, ale rozwala mnie zmarszczone czółko Champusia i to jaki on chudziasty, Ringo przy nim to niezły kaban:evil_lol:
Domi a z Agą też wszystko ok? Nadal zagubiona czy lepiej?

Posted

Poryczałam się normalnie Ringuś jest super facet a Champ taki troszkę zawiedziony, że nie jest już gwiazdą w Śremie konkurencja się zwaliła z Jarocina i podbija salony.
Zapraszamy na stronkę w celu udzielenia pomocy dzieciakom z moich agitacji nic nie wyszło jedna osoba sie odezwała i na tym cisza - wyraźnie żebranie mi nie idzie