Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GochaT napisał(a):
Halllllllllllllllllllllllllllllllllllo nikt tu nie zagląda ??? Aga i Ringo serdecznie dziękują hesi , która przesłała 75,00 zł i taki jest stan konta dzieciaków - zbieramy dalej

Cholibcia, jak to nikt..a my to niby co są !? :evil_lol::evil_lol::eviltong:

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
caly dzien probuje zagladnac ale Dogo nie pozwolilo.:angryy::angryy::angryy:

ta nowa wersja Dogo miala byc lepsza, no i co ? :shake:

Nie wiem jaka była stara, ale ta nie jest najprostsza w obsłudze, dużo czasu i nerwów kosztuje przynajmniej mnie:mad:

Posted

RenW napisał(a):
Wykasuj je, ja już sie naumiałam..:p

Ja tez sie naumiałam tylko dogo mi muli od paru dni...dziewczynki przyszły pieniążki dla Agi i Ringa 30,00 zł - myślę,że od agada barzd9o prosze piszcie nick dogo ponieważ nie wiem od kogo przychodzą pieniążki - mamy już 105,00 zł

Posted

Dziewczyny, czy na pieski wpłacać na konto Gosi? Też dorzucę coś od siebie, grosz do grosza...
Jesteście naprawdę kochane i dzielne, trzymam kciuki żeby psiaki jak najszybciej domki znalazły.

Posted

U psiaków wszystko ok Ania podesłała linki do zdjęć z DT . Aga jest u Stonki ale jest nadzieja na domek (pani zakocha Agę) a Ringuś w płatnym domu tymczasowym no i czekamy może ktoś zareaguje na ogłoszenia ...
Odnośnie zdjęć to gdzieś 35,36 post , są śliczni i kochani , jeden i drugi wyraźnie dobrze im w domkach...

Posted

U Aguni wszystko gra, byliśmy na bezsmyczkowym spacerku i Agula sie zupełnie nie oddala, sprawdza cały czas czy za nią jesteśmy, ale okazało się że Aga jest panną tarzalską, lubi sie wytarzać w czymkolwiek , może być tez koopa :)
zdjęcia ze spacerku, można zobaczyć ile psów mieści się w mieszkaniu w bloku :):):) i zagadka ile jest psów?
http://picasaweb.google.pl/stonka1125/Bydlatka#

U Ringa też wszystko dobrze, szaleje z rezydentką i jest coraz weselszy, pomimo tego,że sprawiał wrazenie odważniejszego od Agi jest bardziej przestraszony, to znaczy jest przyjazny i wesolutki, ale jak ktoś (dla niego) obcy wchodzi do domu to nie podchodzi i nie ufa tak od razu, mądry pies :)
zdjęcia z dt (miałam zrobić spacerkowe, ale oczywiście brakło czasu)
http://picasaweb.google.pl/stonka1125/RingoDt02#

Posted

Brawo iwlajn! Nagrody nie będzie, chyba ze przyjedziesz w nagrodę krówki poprzytulać, towarzystwo przyjazne :)
Kłopotliwe przy kazdym kolejnym jest dzielenie grup, grupy muszą być dopasowane charakterologicznie, chociaz ostatnio luna i alta najczęściej wychodzą pojedynczo, płatka to anioł i może iść z każdą grupą, a maluchy łatwiej ogarnąć chociażby ze względu na gabaryty, najbardziej pokrzywdzony jest soso, bo przez rok był rozpieszczanym jedynakiem a teraz baba na babie. Najbardziej problematyczne jest to, że doba ma tylko 24 godziny, z całą resztą damy radę :), chociaz jak ostatnio kupowaliśmy tabletki na odrobaczenie dla gromadki i wet zaśpiewał 95zł to tak jakoś zasłabłam. o szczepieniach nie wspomnę, dobrze że terminy się nie zbiegają :) gdyby zaczęły chorować, to leżymy i kwiczymy (odpukać!!!!!!!!!!!)
A Agula czeka na dobry czas, kiedy jej pańcia nowa urlop dostanie i do domku!

Posted

czyli Aga do domu niebawem?:cool3:
stonka Ty nie chciałabyś czegoś z tej swojej licznej gromady wyadoptować?:crazyeye:, toż samo wyprowadzanie zajmuje pół dnia:shake: