GochaT Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 stonka1125 napisał(a):Rozluźni się, Aga jedzie w przyszłym tygodniu, jest zupełnie niekłopotliwą sunią, przekochaną, zasłużyła na domek w którym będzie jedynym psem, taką księżniczką malą....ja już zaczynam sie bać rozstania... To będzie straszne ale tak trzeba! Quote
iwlajn Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Najgorzej to z takimi kochanymi misiami się rozstawać, niech będzie przeszczęsliwa w nowym domku. A jest szansa na fotki z domku? Quote
stonka1125 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 iwlajn napisał(a):Najgorzej to z takimi kochanymi misiami się rozstawać, niech będzie przeszczęsliwa w nowym domku. A jest szansa na fotki z domku? no masz rację iwlajn, najgorzej, jest naparwdę wyjątkowo kochana i tak patrzy tymi oczyskami, słodka sunia, a jeżeli o foty chodzi to muszą byc na bank!!!! Quote
GochaT Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tak jakoś cicho tutaj ...a dzieciaki czekają na zainteresowanie!!! Quote
stonka1125 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 dzięki że jesteście!!!! powolutku schodzimy z długu i może u ringulca też cos się wydarzy, trzymajmy kciuki!!!!! Quote
agada Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 stonka1125 napisał(a):dzięki że jesteście!!!! powolutku schodzimy z długu i może u ringulca też cos się wydarzy, trzymajmy kciuki!!!!! A cóż my innego robimy, ja tylko trzymam i sie przez to obijam:evil_lol: Quote
GochaT Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Agada wydała sie ,że w pracy leseruje ale to nic wizje dzieciaków są urocze więc wesołego jaja... Stona upycha jakies fanty to może trochę więcej zejdziemy z długo - na razie do poznańskiego Emira poszło 500,00 mam 175,00 do przelania zostaje równiutki tysiak uff Quote
stonka1125 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Ja tam się na zapas nie cieszę,ale nadzieja mnie nie opuszcza:evil_lol: Dzisiaj zrobiłam dzień czesania, wyczesałam tyle z całej piątki (śliwkę oszczędziłam), że chyba zaczniemy dorabiać na kołdrach z psiej sierści, ekologiczne, zwierzeta nie cierpią przy produkcji (no może płata trochę;)) po prostu czysty bizne$$$$$$$$$$$$$:diabloti: A Agula ma taki okropny filc na tyłku, czesałam i czesałam i ciągle wyłaził, na plecach już jest sliczna i błyszcząca, jak pupa zabłyśnie to będzie już zupełną ślicznotką! Quote
stonka1125 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 No Agula jedzie w piątek, pani dostała urlop na okres około świąteczny dopiero, a bez urlopu nie oddam, musi się Aga z pańcia dobrze zintegrowac żeby potem bezpiecznie sie czuła jak będzie musiała sama zostawać w okresie paninej pracy, u nas ciągle dom pełen to nie możemy tego zweryfikować i z Agą musi pani przez to przebrnąć, pani Joasia już nie może się doczekać, pyta o ulubione smakołyki i ogólnie o wszystko, w nowym agowym domku mieszka jeszcze szynszylek i papugi z jakiegoś przemytu nielegalnego (wstępnie to też były tymczasy, ale my coś o tym wiemy:evil_lol:).................będę ryczeć:placz::placz::placz::placz: Quote
iwlajn Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Stonka, możesz ryczeć ale ze szczęścia tylko, że Aga do swojego domku idzie. Tak wiem, cwana jestem, nie ja muszę się rozstawać z suczką a już z samego Twojego opisu wynikało, że to przekochany pies. Będzie dobrze, już nie mogę się doczekać zdjęć z nowego domku. Ja też miałabym kilka fantów na bazarek - ciuchy, czy mogłabym Ci je Stonka wysłać? Nie mam aparatu i nie mam od kogo pożyczyć, przynajmniej na razie. Quote
stonka1125 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Możesz wysyłać, już i tak mieszkam w magazynie 1001 drobiazgów i nie tylko drobiazgów:evil_lol: adres wyślę ci na pw, może w końcu siądę do tego bazarku tekstylnego, właśnie sama kupiłam sobie torbę z fantów od gochy a matce wcisnęłam pizamkę, piżamka 15 a torba 20, zawsze do przodu 35 zeta:lol: Quote
stonka1125 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Szarotka napisał(a):A co tam u Ringo ?? zadowolony z życia i trochę się przy dziewczynach rozłobuzował,żarłok okropny, parokrotnie pozbawił dt obiadu w postaci kotletów, jednym słowem złodziej i bandzior z niego,on jest taki bardzo szczeniakowaty i głuptasek, dom zainteresowany ringiem czeka na wizytę, wieści jeszcze przed świętami ... Quote
iwlajn Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jej, to same dobre informacje o psiakach. Trzymam kciuki z całych sił!! Quote
GochaT Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 podnoszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andzia_F Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Życzę Adze dużo sczęścia,, ale z jej charakterem to jej nowy domek będzie szczęśliwy że ją ma. NO i nich Ringo znajdzie swój dom. I pomyśleć, że jeszcze nie dawno psiaki siedziały na tej okropnej działce. Zastanawiałam sie ostatnio czy państwo z działki nie znajdą sobie kolejnego nieszczęśnika na pilnowanie ich posesji za głodowe stawki? To by było okropne. Quote
GochaT Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Właśnie od początku o tym myślałyśmy (były pan nie jest prawidłowo rozwinięty) ale Stona rozmawiała z prezesem działek , który miał mu zabronić trzymania zwierząt - myślę,że na tyle jest grzeczny żeby posłuchać (trzeba tam skoczyć i sprawdzić sytuację) Quote
stonka1125 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 a byliśmy, byliśmy. ale z drugiej strony za płotem, nic nie widać, ale tez nic nie słychać (to znaczy nikt nie szczeka), musimy sprawdzić z właściwej strony Quote
agada Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Stonka ogarnia sytuację ze wszech stron:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie bylo mnie tu przez kilka dni a tu same dobre wiesci. Psiaczki beda mialy domki. Huuuuurrrraaaaa:multi: Quote
Recommended Posts