Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stonka1125 napisał(a):
Rozluźni się, Aga jedzie w przyszłym tygodniu, jest zupełnie niekłopotliwą sunią, przekochaną, zasłużyła na domek w którym będzie jedynym psem, taką księżniczką malą....ja już zaczynam sie bać rozstania...

To będzie straszne ale tak trzeba!

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwlajn napisał(a):
Najgorzej to z takimi kochanymi misiami się rozstawać, niech będzie przeszczęsliwa w nowym domku. A jest szansa na fotki z domku?

no masz rację iwlajn, najgorzej, jest naparwdę wyjątkowo kochana i tak patrzy tymi oczyskami, słodka sunia, a jeżeli o foty chodzi to muszą byc na bank!!!!

Posted

stonka1125 napisał(a):
dzięki że jesteście!!!!
powolutku schodzimy z długu i może u ringulca też cos się wydarzy, trzymajmy kciuki!!!!!

A cóż my innego robimy, ja tylko trzymam i sie przez to obijam:evil_lol:

Posted

Agada wydała sie ,że w pracy leseruje ale to nic wizje dzieciaków są urocze więc wesołego jaja...
Stona upycha jakies fanty to może trochę więcej zejdziemy z długo - na razie do poznańskiego Emira poszło 500,00 mam 175,00 do przelania zostaje równiutki tysiak uff

Posted

Ja tam się na zapas nie cieszę,ale nadzieja mnie nie opuszcza:evil_lol:
Dzisiaj zrobiłam dzień czesania, wyczesałam tyle z całej piątki (śliwkę oszczędziłam), że chyba zaczniemy dorabiać na kołdrach z psiej sierści, ekologiczne, zwierzeta nie cierpią przy produkcji (no może płata trochę;)) po prostu czysty bizne$$$$$$$$$$$$$:diabloti:

A Agula ma taki okropny filc na tyłku, czesałam i czesałam i ciągle wyłaził, na plecach już jest sliczna i błyszcząca, jak pupa zabłyśnie to będzie już zupełną ślicznotką!

Posted

No Agula jedzie w piątek, pani dostała urlop na okres około świąteczny dopiero, a bez urlopu nie oddam, musi się Aga z pańcia dobrze zintegrowac żeby potem bezpiecznie sie czuła jak będzie musiała sama zostawać w okresie paninej pracy, u nas ciągle dom pełen to nie możemy tego zweryfikować i z Agą musi pani przez to przebrnąć, pani Joasia już nie może się doczekać, pyta o ulubione smakołyki i ogólnie o wszystko, w nowym agowym domku mieszka jeszcze szynszylek i papugi z jakiegoś przemytu nielegalnego (wstępnie to też były tymczasy, ale my coś o tym wiemy:evil_lol:).................będę ryczeć:placz::placz::placz::placz:

Posted

Stonka, możesz ryczeć ale ze szczęścia tylko, że Aga do swojego domku idzie.
Tak wiem, cwana jestem, nie ja muszę się rozstawać z suczką a już z samego Twojego opisu wynikało, że to przekochany pies. Będzie dobrze, już nie mogę się doczekać zdjęć z nowego domku.
Ja też miałabym kilka fantów na bazarek - ciuchy, czy mogłabym Ci je Stonka wysłać? Nie mam aparatu i nie mam od kogo pożyczyć, przynajmniej na razie.

Posted

Możesz wysyłać, już i tak mieszkam w magazynie 1001 drobiazgów i nie tylko drobiazgów:evil_lol: adres wyślę ci na pw, może w końcu siądę do tego bazarku tekstylnego, właśnie sama kupiłam sobie torbę z fantów od gochy a matce wcisnęłam pizamkę, piżamka 15 a torba 20, zawsze do przodu 35 zeta:lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
A co tam u Ringo ??

zadowolony z życia i trochę się przy dziewczynach rozłobuzował,żarłok okropny, parokrotnie pozbawił dt obiadu w postaci kotletów, jednym słowem złodziej i bandzior z niego,on jest taki bardzo szczeniakowaty i głuptasek, dom zainteresowany ringiem czeka na wizytę, wieści jeszcze przed świętami ...

Posted

Życzę Adze dużo sczęścia,, ale z jej charakterem to jej nowy domek będzie szczęśliwy że ją ma. NO i nich Ringo znajdzie swój dom. I pomyśleć, że jeszcze nie dawno psiaki siedziały na tej okropnej działce. Zastanawiałam sie ostatnio czy państwo z działki nie znajdą sobie kolejnego nieszczęśnika na pilnowanie ich posesji za głodowe stawki? To by było okropne.

Posted

Właśnie od początku o tym myślałyśmy (były pan nie jest prawidłowo rozwinięty) ale Stona rozmawiała z prezesem działek , który miał mu zabronić trzymania zwierząt - myślę,że na tyle jest grzeczny żeby posłuchać (trzeba tam skoczyć i sprawdzić sytuację)