RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 GochaT napisał(a):Halllllllllllllllllllllllllllllllllllo nikt tu nie zagląda ??? Aga i Ringo serdecznie dziękują hesi , która przesłała 75,00 zł i taki jest stan konta dzieciaków - zbieramy dalej Cholibcia, jak to nikt..a my to niby co są !? :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
agada Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zaglądają, zaglądają, ja już też swój grosz posłałam... Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 caly dzien probuje zagladnac ale Dogo nie pozwolilo.:angryy::angryy::angryy: ta nowa wersja Dogo miala byc lepsza, no i co ? :shake: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ingrid44 napisał(a):caly dzien probuje zagladnac ale Dogo nie pozwolilo.:angryy::angryy::angryy: ta nowa wersja Dogo miala byc lepsza, no i co ? :shake: Nie wiem jaka była stara, ale ta nie jest najprostsza w obsłudze, dużo czasu i nerwów kosztuje przynajmniej mnie:mad: Quote
GochaT Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 RenW napisał(a):Wykasuj je, ja już sie naumiałam..:p Ja tez sie naumiałam tylko dogo mi muli od paru dni...dziewczynki przyszły pieniążki dla Agi i Ringa 30,00 zł - myślę,że od agada barzd9o prosze piszcie nick dogo ponieważ nie wiem od kogo przychodzą pieniążki - mamy już 105,00 zł Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ingrid44 napisał(a):Podniose z rana :) i ja też ........... Quote
agada Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ingrid44 napisał(a):Co tam u pieskow ? no właśnie może jakieś newsy?:mad:, bo my tu wszystkie ciekawe:razz: Quote
iwlajn Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Dziewczyny, czy na pieski wpłacać na konto Gosi? Też dorzucę coś od siebie, grosz do grosza... Jesteście naprawdę kochane i dzielne, trzymam kciuki żeby psiaki jak najszybciej domki znalazły. Quote
GochaT Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 U psiaków wszystko ok Ania podesłała linki do zdjęć z DT . Aga jest u Stonki ale jest nadzieja na domek (pani zakocha Agę) a Ringuś w płatnym domu tymczasowym no i czekamy może ktoś zareaguje na ogłoszenia ... Odnośnie zdjęć to gdzieś 35,36 post , są śliczni i kochani , jeden i drugi wyraźnie dobrze im w domkach... Quote
stonka1125 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 U Aguni wszystko gra, byliśmy na bezsmyczkowym spacerku i Agula sie zupełnie nie oddala, sprawdza cały czas czy za nią jesteśmy, ale okazało się że Aga jest panną tarzalską, lubi sie wytarzać w czymkolwiek , może być tez koopa :) zdjęcia ze spacerku, można zobaczyć ile psów mieści się w mieszkaniu w bloku :):):) i zagadka ile jest psów? http://picasaweb.google.pl/stonka1125/Bydlatka# U Ringa też wszystko dobrze, szaleje z rezydentką i jest coraz weselszy, pomimo tego,że sprawiał wrazenie odważniejszego od Agi jest bardziej przestraszony, to znaczy jest przyjazny i wesolutki, ale jak ktoś (dla niego) obcy wchodzi do domu to nie podchodzi i nie ufa tak od razu, mądry pies :) zdjęcia z dt (miałam zrobić spacerkowe, ale oczywiście brakło czasu) http://picasaweb.google.pl/stonka1125/RingoDt02# Quote
agada Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 :turn-l:Stonka jak na pastwisku:eviltong: :hmmmm: ja się doliczyłam 5, czy mnie ktoś z błędu wyprowadzi:cool3: Quote
stonka1125 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 No, krówki się pasą:evil_lol: Odpowiedź zła, liczyć dalej :eviltong: Quote
iwlajn Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Psiaków jest 6 - dwie dziewczyny prawie identyczne:) Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Stonka w Twoje sytuacji to jeden mnie jeden wiecej juz chyba nie robi roznicy:):) Szkoda, ze jestes tak daleko podrzucilabym Ci moja :):) od czasu do czasu :):) Quote
stonka1125 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Brawo iwlajn! Nagrody nie będzie, chyba ze przyjedziesz w nagrodę krówki poprzytulać, towarzystwo przyjazne :) Kłopotliwe przy kazdym kolejnym jest dzielenie grup, grupy muszą być dopasowane charakterologicznie, chociaz ostatnio luna i alta najczęściej wychodzą pojedynczo, płatka to anioł i może iść z każdą grupą, a maluchy łatwiej ogarnąć chociażby ze względu na gabaryty, najbardziej pokrzywdzony jest soso, bo przez rok był rozpieszczanym jedynakiem a teraz baba na babie. Najbardziej problematyczne jest to, że doba ma tylko 24 godziny, z całą resztą damy radę :), chociaz jak ostatnio kupowaliśmy tabletki na odrobaczenie dla gromadki i wet zaśpiewał 95zł to tak jakoś zasłabłam. o szczepieniach nie wspomnę, dobrze że terminy się nie zbiegają :) gdyby zaczęły chorować, to leżymy i kwiczymy (odpukać!!!!!!!!!!!) A Agula czeka na dobry czas, kiedy jej pańcia nowa urlop dostanie i do domku! Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 czyli Aga do domu niebawem?:cool3: stonka Ty nie chciałabyś czegoś z tej swojej licznej gromady wyadoptować?:crazyeye:, toż samo wyprowadzanie zajmuje pół dnia:shake: Quote
Recommended Posts