Ingrid44 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jaka ona slicznai widac ze bardzo kochana. :):loveu::loveu: Nie moge uwierzyc ze takie malenstwo ktos trzymal na lancuchu do obrony mienia.:crazyeye: Quote
stonka1125 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Ingrid44 napisał(a): takie malenstwo ktos trzymal na lancuchu do obrony mienia.:crazyeye: a ile jeszcze takich maluchów wisi na łańcuchach diabli wiedzą po co......... Quote
hesia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 agada napisał(a):rzućcie się nr. konta to cokolwiek chociaż przeleję, krucho z kasą, bo mam parę kocich sterylek ja nie kocich, ale psich, ale o numer konta tez prosze Quote
stonka1125 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 a całkowicie zapomniałam i przypomnieliście mi tymi kocimi sterylkami, Aga zupełnie nie reaguje na nasza kicię, obwąchały sie ciekawsko i to tyle w temacie kocim:lol: konto podeśle gocha jak będzie na dogo, dzięki wszystkim za pomoc!!! Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie wiem czy wiecie to na wszelki wypadek przypomne : W marcu Stowarzyszenie ARKA oglosilo akcje pt. "Marzec 2010 Miesiacem Sterylizacji Zwierzat" . Wiele Klinik z calego kraju bierze w tym udzial i jest taniej. Kastracja psa 120 zl, kocura-60zl. Sterylizacja suczki- 200zl. Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Alescie nazbieraly tego dlugu :(:( niestety w tym miesiacu nic juz nie moge. Moge cos pomoc w kwietnie. Quote
SARA.dierra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 cholera dlaczego kasa jest przeszkodą do zwykłego normalnego prostego zdrowego życia bez jakichkolwiek pieprzonych luksusów - wkurwia mnie to - że nie mogę pomóc ani psiakom ani nawet własnym dzieciom , człowiek pracuje , pada na twarz ze zmęczenia i brak nawet na pieprzone normalne żarcie - nie mogę pomóc , przepraszam - w tej chwili mam tylko długi i czekam aż mi jakaś manna spadnie z nieba - jakiś zwrot podatku , jakaś zapomoga i niech wpłynie wypłata która i tak pójdzie na długi - przepraszam - wkurza mnie i aż gotuje się we mnie ile takich łańcuchowców w zapadłych gospodarstwach z dala od dróg i oczu ludzkich w zimnie zarznie a latem bez wody ............ przecież te zwierzęta nawet nie są zdane na siebie ............ były by zdane na siebie gdyby nie łańcuch a tak ? gorzej niż więzienie za kratami ......... bo tam chociaż nie marzną i maja pełne michy ................... pieprzona bezradność Quote
stonka1125 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 SARA.dierra napisał(a):cholera dlaczego kasa jest przeszkodą do zwykłego normalnego prostego zdrowego życia bez jakichkolwiek pieprzonych luksusów - wkurwia mnie to - że nie mogę pomóc ani psiakom ani nawet własnym dzieciom , człowiek pracuje , pada na twarz ze zmęczenia i brak nawet na pieprzone normalne żarcie - nie mogę pomóc , przepraszam - w tej chwili mam tylko długi i czekam aż mi jakaś manna spadnie z nieba - jakiś zwrot podatku , jakaś zapomoga i niech wpłynie wypłata która i tak pójdzie na długi - przepraszam - wkurza mnie i aż gotuje się we mnie ile takich łańcuchowców w zapadłych gospodarstwach z dala od dróg i oczu ludzkich w zimnie zarznie a latem bez wody ............ przecież te zwierzęta nawet nie są zdane na siebie ............ były by zdane na siebie gdyby nie łańcuch a tak ? gorzej niż więzienie za kratami ......... bo tam chociaż nie marzną i maja pełne michy ................... pieprzona bezradność Katarzyno!!!!! Nie łamiemy się !!!!!! Głowa do góry i do przodu, damy radę!!! Oczywiście źle policzyłam dług w klinice, przecież 500zł już przelane :lol: czyli długu w klinice mamy 1175zł, no i już lepiej to wygląda, no nie? Zmieniam więc tytuł:lol: Quote
agada Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='stonka1125'] Oczywiście źle policzyłam dług w klinice, przecież 500zł już przelane :lol: czyli długu w klinice mamy 1175zł, no i już lepiej to wygląda, no nie? Zmieniam więc tytuł:lol:[/QUOTE] NO jasne, jasne:cool3:, jeszcze wytnij tę jedynkę z przodu:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 oba psiaki super, są przekochane i słodziaste, Aga miała dzisiaj GOŚCIA, trzymajcie kciuki:lol: Quote
stonka1125 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='agada']NO jasne, jasne:cool3:, jeszcze wytnij tę jedynkę z przodu:evil_lol:[/QUOTE] chciałabym, baaardzo! Quote
SARA.dierra Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='agada']NO jasne, jasne:cool3:, jeszcze wytnij tę jedynkę z przodu:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='stonka1125']chciałabym, baaardzo![/QUOTE] albo dwie - mogę zarejestrować was do stomatologa ? on potrafi :) trzymam kciuki bardzo Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Szarotka']Alescie nazbieraly tego dlugu :(:( niestety w tym miesiacu nic juz nie moge. Moge cos pomoc w kwietnie.[/QUOTE] Dzięki za zaproszenie. U mnie jest podobnie, w tym miesiącu juz nie dam rady. Wyskrobie coś z budżetu, ale w miesiącu kwietniu. Kurcze.. ale dług.:crazyeye: Quote
Tola Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Zagladam do psiaków, postaram się cos w kwietniu wplacic.. Quote
GochaT Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='SARA.dierra']cholera dlaczego kasa jest przeszkodą do zwykłego normalnego prostego zdrowego życia bez jakichkolwiek pieprzonych luksusów - wkurwia mnie to - że nie mogę pomóc ani psiakom ani nawet własnym dzieciom , człowiek pracuje , pada na twarz ze zmęczenia i brak nawet na pieprzone normalne żarcie - nie mogę pomóc , przepraszam - w tej chwili mam tylko długi i czekam aż mi jakaś manna spadnie z nieba - jakiś zwrot podatku , jakaś zapomoga i niech wpłynie wypłata która i tak pójdzie na długi - przepraszam - wkurza mnie i aż gotuje się we mnie ile takich łańcuchowców w zapadłych gospodarstwach z dala od dróg i oczu ludzkich w zimnie zarznie a latem bez wody ............ przecież te zwierzęta nawet nie są zdane na siebie ............ były by zdane na siebie gdyby nie łańcuch a tak ? gorzej niż więzienie za kratami ......... bo tam chociaż nie marzną i maja pełne michy ................... pieprzona bezradność[/QUOTE] Spokojnie ...ja ostatnio się wysypiam i jest ok ale mój TZ i kupa znajomych dojeżdża 70km do pracy i mają taaaaki dół,że jest mi wstyd ,że mam labę - na pocieszenie Sara.d wszyscy tak mają ten kraj jest do dupy przez duże D - a jak damy radę dalej z tym wszystkim to nie wiem... Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nie myslcie, ze gdzie indziej jest wiele lepiej. Wszedzie sa ludzi ktorym idzie dobrze i takim ktorym nie idzie wcale. Quote
GochaT Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Szarotka']Nie myslcie, ze gdzie indziej jest wiele lepiej. Wszedzie sa ludzi ktorym idzie dobrze i takim ktorym nie idzie wcale.[/QUOTE] Tu nie chodzi o to ,że nie idzie wcale a o to ,że zapieprzasz do bólu i nic z tego nie masz, panieny siedzą w domu, rodzą miliony dzieciorów i żyją z opieki społecznej mając więcej kasy niż ci którzy zaiwaniają to jest do dupy...te dzieci i tak tej kasy nie widzą a one nie mają zamiaru się rozwijać bo po co, państwo (tzn ci którzy pracują) da kasę i luzik , wysilanie się jak widać nic nie daje idźmy wszyscy na zasiłek zobaczymy co kaczki na to...ale sie rozpędziłam!!! Quote
GochaT Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Halllllllllllllllllllllllllllllllllllo nikt tu nie zagląda ??? Aga i Ringo serdecznie dziękują hesi , która przesłała 75,00 zł i taki jest stan konta dzieciaków - zbieramy dalej Quote
stonka1125 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ringo w dt, jest przesłodki, przekochany i w ogóle najfajniejszy na świecie http://picasaweb.google.pl/stonka1125/RingoDt02# DZIĘKUJEMY HESI:loveu::loveu::loveu: Quote
GochaT Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Zaraz mnie zbanują ale tak mi chodzi dogo - milion tych samych postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 GochaT napisał(a):Zaraz mnie zbanują ale tak mi chodzi dogo - milion tych samych postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wykasuj je, ja już sie naumiałam..:p Quote
Recommended Posts