Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agada napisał(a):
rzućcie się nr. konta to cokolwiek chociaż przeleję, krucho z kasą, bo mam parę kocich sterylek

ja nie kocich, ale psich, ale o numer konta tez prosze

Posted

a całkowicie zapomniałam i przypomnieliście mi tymi kocimi sterylkami, Aga zupełnie nie reaguje na nasza kicię, obwąchały sie ciekawsko i to tyle w temacie kocim:lol:

konto podeśle gocha jak będzie na dogo, dzięki wszystkim za pomoc!!!

Posted

Nie wiem czy wiecie to na wszelki wypadek przypomne : W marcu Stowarzyszenie ARKA oglosilo akcje pt. "Marzec 2010 Miesiacem Sterylizacji Zwierzat" . Wiele Klinik z calego kraju bierze w tym udzial i jest taniej. Kastracja psa 120 zl, kocura-60zl. Sterylizacja suczki- 200zl.

Posted

cholera dlaczego kasa jest przeszkodą do zwykłego normalnego prostego zdrowego życia bez jakichkolwiek pieprzonych luksusów - wkurwia mnie to - że nie mogę pomóc ani psiakom ani nawet własnym dzieciom , człowiek pracuje , pada na twarz ze zmęczenia i brak nawet na pieprzone normalne żarcie - nie mogę pomóc , przepraszam - w tej chwili mam tylko długi i czekam aż mi jakaś manna spadnie z nieba - jakiś zwrot podatku , jakaś zapomoga i niech wpłynie wypłata która i tak pójdzie na długi - przepraszam - wkurza mnie i aż gotuje się we mnie ile takich łańcuchowców w zapadłych gospodarstwach z dala od dróg i oczu ludzkich w zimnie zarznie a latem bez wody ............ przecież te zwierzęta nawet nie są zdane na siebie ............ były by zdane na siebie gdyby nie łańcuch a tak ? gorzej niż więzienie za kratami ......... bo tam chociaż nie marzną i maja pełne michy ................... pieprzona bezradność

Posted

SARA.dierra napisał(a):
cholera dlaczego kasa jest przeszkodą do zwykłego normalnego prostego zdrowego życia bez jakichkolwiek pieprzonych luksusów - wkurwia mnie to - że nie mogę pomóc ani psiakom ani nawet własnym dzieciom , człowiek pracuje , pada na twarz ze zmęczenia i brak nawet na pieprzone normalne żarcie - nie mogę pomóc , przepraszam - w tej chwili mam tylko długi i czekam aż mi jakaś manna spadnie z nieba - jakiś zwrot podatku , jakaś zapomoga i niech wpłynie wypłata która i tak pójdzie na długi - przepraszam - wkurza mnie i aż gotuje się we mnie ile takich łańcuchowców w zapadłych gospodarstwach z dala od dróg i oczu ludzkich w zimnie zarznie a latem bez wody ............ przecież te zwierzęta nawet nie są zdane na siebie ............ były by zdane na siebie gdyby nie łańcuch a tak ? gorzej niż więzienie za kratami ......... bo tam chociaż nie marzną i maja pełne michy ................... pieprzona bezradność

Katarzyno!!!!! Nie łamiemy się !!!!!! Głowa do góry i do przodu, damy radę!!!

Oczywiście źle policzyłam dług w klinice, przecież 500zł już przelane :lol: czyli długu w klinice mamy 1175zł, no i już lepiej to wygląda, no nie? Zmieniam więc tytuł:lol:

Posted

[quote name='stonka1125']

Oczywiście źle policzyłam dług w klinice, przecież 500zł już przelane :lol: czyli długu w klinice mamy 1175zł, no i już lepiej to wygląda, no nie? Zmieniam więc tytuł:lol:[/QUOTE]
NO jasne, jasne:cool3:, jeszcze wytnij tę jedynkę z przodu:evil_lol:

Posted

[quote name='agada']NO jasne, jasne:cool3:, jeszcze wytnij tę jedynkę z przodu:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='stonka1125']chciałabym, baaardzo![/QUOTE]

albo dwie - mogę zarejestrować was do stomatologa ? on potrafi :)

trzymam kciuki bardzo

Posted

[quote name='Szarotka']Alescie nazbieraly tego dlugu :(:( niestety w tym miesiacu nic juz nie moge. Moge cos pomoc w kwietnie.[/QUOTE]

Dzięki za zaproszenie.

U mnie jest podobnie, w tym miesiącu juz nie dam rady. Wyskrobie coś z budżetu, ale w miesiącu kwietniu.
Kurcze.. ale dług.:crazyeye:

Posted

[quote name='SARA.dierra']cholera dlaczego kasa jest przeszkodą do zwykłego normalnego prostego zdrowego życia bez jakichkolwiek pieprzonych luksusów - wkurwia mnie to - że nie mogę pomóc ani psiakom ani nawet własnym dzieciom , człowiek pracuje , pada na twarz ze zmęczenia i brak nawet na pieprzone normalne żarcie - nie mogę pomóc , przepraszam - w tej chwili mam tylko długi i czekam aż mi jakaś manna spadnie z nieba - jakiś zwrot podatku , jakaś zapomoga i niech wpłynie wypłata która i tak pójdzie na długi - przepraszam - wkurza mnie i aż gotuje się we mnie ile takich łańcuchowców w zapadłych gospodarstwach z dala od dróg i oczu ludzkich w zimnie zarznie a latem bez wody ............ przecież te zwierzęta nawet nie są zdane na siebie ............ były by zdane na siebie gdyby nie łańcuch a tak ? gorzej niż więzienie za kratami ......... bo tam chociaż nie marzną i maja pełne michy ................... pieprzona bezradność[/QUOTE]
Spokojnie ...ja ostatnio się wysypiam i jest ok ale mój TZ i kupa znajomych dojeżdża 70km do pracy i mają taaaaki dół,że jest mi wstyd ,że mam labę - na pocieszenie Sara.d wszyscy tak mają ten kraj jest do dupy przez duże D - a jak damy radę dalej z tym wszystkim to nie wiem...

Posted

[quote name='Szarotka']Nie myslcie, ze gdzie indziej jest wiele lepiej. Wszedzie sa ludzi ktorym idzie dobrze i takim ktorym nie idzie wcale.[/QUOTE]
Tu nie chodzi o to ,że nie idzie wcale a o to ,że zapieprzasz do bólu i nic z tego nie masz, panieny siedzą w domu, rodzą miliony dzieciorów i żyją z opieki społecznej mając więcej kasy niż ci którzy zaiwaniają to jest do dupy...te dzieci i tak tej kasy nie widzą a one nie mają zamiaru się rozwijać bo po co, państwo (tzn ci którzy pracują) da kasę i luzik , wysilanie się jak widać nic nie daje idźmy wszyscy na zasiłek zobaczymy co kaczki na to...ale sie rozpędziłam!!!

Posted

Halllllllllllllllllllllllllllllllllllo nikt tu nie zagląda ??? Aga i Ringo serdecznie dziękują hesi , która przesłała 75,00 zł i taki jest stan konta dzieciaków - zbieramy dalej

Posted

GochaT napisał(a):
Zaraz mnie zbanują ale tak mi chodzi dogo - milion tych samych postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wykasuj je, ja już sie naumiałam..:p