Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GochaT napisał(a):
one sa takie cudowne mam jednego pomysła ale........................................................

GochaT napisał(a):
one sa takie cudowne mam jednego pomysła ale........................................................

Widac, ze pomysl jest nawet podwojny :):) To czekam na efekty.

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GochaT napisał(a):
Ja juz wymysliłam tylko w poniedziałek nadam temat temu komus co wymyśliłam i coś bedziemy wiedzieć

Gocha Ty chyba z Kapitanem Klosem chodzilas do szkoly :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Gocha Ty chyba z Kapitanem Klosem chodzilas do szkoly :):)

że niby jestem taka stara jak Klos - dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

GochaT napisał(a):
że niby jestem taka stara jak Klos - dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klos jest jak Lenin - wiecznie zywy. :):) Chodzilo mi o to, ze jestes taka tajemnicza :):) i mowisz szyfrem.

Posted

Tutaj nie ma co zbierać pieniędzy (zawsze to śmierdzi naciągactwem)
Sprawę należy skierować do odpowiedzialnego za ten teren lekarza powiatowego.
Jeśli kontrola wykaże łamanie prawa i złe warunki, zwierzęta zostaną odebrane właścicielowi

Posted

Taghar napisał(a):
Tutaj nie ma co zbierać pieniędzy (zawsze to śmierdzi naciągactwem)
Sprawę należy skierować do odpowiedzialnego za ten teren lekarza powiatowego.
Jeśli kontrola wykaże łamanie prawa i złe warunki, zwierzęta zostaną odebrane właścicielowi

O czym piszez ?? psy juz sa odebrane i w klinice. Przeczytaj watek.

Posted

O widze ze Taghar i tutaj maci. Jak zobacze wiecej takich postow to napisze do moderatora zeby ja/jego zbanowali.
Widac nie ma co robic tylko lazi po watkach szukacac zaczepki .

NIE ODPOWIADAJCIE NA ZACZEPKI TAGHAR !

Posted

Najnowsze wieści - Ringo troszkę zdominował Agę. Nie pozwala jej podchodzić do miski, wiecznie ją "piłuje". Nie oznacza to jednak, że zmienił się w stosunku do ludzi, nic bardziej mylnego, człowieka zalizałby na śmierć. Agunia nieco nam się otwarła, nie jest już taka smutna jak wcześniej, uszy nosi wysoko i dumnie postawione:)
Sugeruję osobne domki i dla każdego psiaka osobiste rączki do kochania :)

Posted

Psiaki jeszcze w klinice, antybiotykoterapia zakończona, dzieciaki zaszczepione, jutro je zabieramy......................na razie jest opcja hotelu,ale gośka jeszcze wprowadza w ruch swój pomysł z dt domowym, ja cały czas mam nadzieję, trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!!!! Jutro DZIEŃ PRAWDY ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie...........

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Najnowsze wieści - Ringo troszkę zdominował Agę. Nie pozwala jej podchodzić do miski, wiecznie ją "piłuje". Nie oznacza to jednak, że zmienił się w stosunku do ludzi, nic bardziej mylnego, człowieka zalizałby na śmierć. Agunia nieco nam się otwarła, nie jest już taka smutna jak wcześniej, uszy nosi wysoko i dumnie postawione:)
Sugeruję osobne domki i dla każdego psiaka osobiste rączki do kochania :)

a widzicie jaka zmiana, a były obawy, że to papużki nierozłączki są:evil_lol:, normalne warunki odkryły ich prawdziwe oblicza ;), a teraz jeszcze oby dobre domki...