Ingrid44 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jakie sliczne te psiaki. Wreszcie przeczytalam caly watek . Wspaniala akcja ! Trzymam kciuki zeby znalazl sie DT . Quote
GochaT Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tak, tak dom tymczasowy potrzebny jest na jutro a nikt nie chce się zreflektować , jest kupa babek na emeryturze ,które mogłyby dorobić parę groszy i jeszcze pomiziać się z psiakami to nie - k..............a Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 O :(:( Ogloszenia bede lada chwila. Zrobilam tekst i wyslalam do Anawa ona wstawia. Tak to mamy zooranizowane. Jak tylko zlapie troche czasu to wstawi. Quote
Tola Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 GochaT napisał(a):Tak, tak dom tymczasowy potrzebny jest na jutro a nikt nie chce się zreflektować , jest kupa babek na emeryturze ,które mogłyby dorobić parę groszy i jeszcze pomiziać się z psiakami to nie - k..............a U nas ten sam problem:shake: Trzymam kciuki szybkie znalezienie domu. Quote
GochaT Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kurde mamy jeszcze dziesięć dni żeby jakiś domek wyłuskać. Biedny mąż Stony miał wolny dzień od pracy ale nie okazał się wolnym.Pojechaliśmy odwiedzić dzieciaki w klinice w Śremie, pieskom podawane są antybiotyki po których będą szczepione, tak więc zostały jeszcze w klinice. Z jednej strony dobrze bo jest trochę czasu by ktoś się znalazł z dobrym sercem i ciepłym kątem , ale z drugiej strony jak klinika nas podsumuje to się w papcie nie zmieścimy. Na dzień dzisiejszy z dwoma bazarkami mamy 650,00 zł nie starczy nawet na klinikę a co z resztą ...i nadal nie wiadomo jak zatytułować pierwszy post ale jestem dobrej myśli i czuję,że sie coś wydarzy , coś dobrego i nie długo będą miały swoją miłość (nie wiem jak, nie wiem gdzie ale...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się nie sprawdzi idę na tory!!!!! Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pieski na pierwsza :):) myslcie o dobrym tytule\. Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Szarotka napisał(a):Pieski na pierwsza :):) myslcie o dobrym tytule\. Nowy Alarmujacy tytul to podstawa . Quote
GochaT Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ingrid44 napisał(a):Nowy Alarmujacy tytul to podstawa . tak tylko nie wiemy jak się potoczy akcja i czego psiaki najbardziej będą potrzebowały - na dziś dom tymczasowy niezbędny........są bezproblemowe , grzeczne na spacerkach, wiedzą ,że trzeba zrobic wszystko bo w domku nie brudzimy , z innymi pieskami też super - merdające ogonki itd mam nadzieję,że ktoś gdzieś coś poleci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agada Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 wspieram Was wiarą i kciukami, tyle nerwów.... Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Na ktoryms watku Igielka oferowala DT. Ona jest gdzies na kujawach, ja nie wiem jak to daleko od Was?? Quote
GochaT Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Szarotka napisał(a):Na ktoryms watku Igielka oferowala DT. Ona jest gdzies na kujawach, ja nie wiem jak to daleko od Was?? nam najbardziej zależy na tymczasie w ciepłym domku zobaczymy - dzięki za info Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wydaje mi sie, ze to tymczas domowy. Quote
stonka1125 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 pisałam już do igiełki na początku tygodnia jakoś bo widziałam,że ania z Brodnicy do nich zaglądała i wsjo tam ok, czekam:lol: od nas to daleko, ale co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz, nasz Miszka w brodnicy, niby daleko a blisko:evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No i co z ta Igielka ?? u Ani psy siedza i sie wyadoptowac nie chca, bo im za dobrze :):) Quote
stonka1125 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Szarotka napisał(a):No i co z ta Igielka ?? no czekam na info i nr tel. Quote
Ingrid44 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Trzymam kciuki bardzo mocno zeby znalazl sie DT lub DS . Quote
GochaT Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Poooooooooooooodnoszę bo dzieciaki są cudowne Quote
Szarotka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dom tymczasowy konieczny pieski nie maja gdzie pojsc:(:( Quote
stonka1125 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 To Ci Twój post ukradnę jako tytuł Szaroteczko! Quote
GochaT Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 one sa takie cudowne mam jednego pomysła ale........................................................ Quote
GochaT Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 one sa takie cudowne mam jednego pomysła ale........................................................ Quote
Isadora7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 GochaT napisał(a):one sa takie cudowne mam jednego pomysła ale........................................................ Dawaj to "ale" ...................... Quote
Recommended Posts