Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu podniose :):)
i pamietam o ogloszeniach. Tekst 100 % bedzie dzisiaj.
Tytul mi sie specjalnie nie podoba.
Napiszcie w tytule ile potrzeba pieniedzy i co jeszcze, bo jest taki enigmatyczny.

Posted

Szarotka ale z Ciebie artystka, fiu fiu !!!
Wykorzystam do allegro, zrobimy wyróżnione i może ktoś się zakocha w pięknych pyszczydłach!

....a co do tytułu to sama nie wiem jaki miałby być, muszę pomysleć, sugestie mile widziane..........

Posted

[quote name='stonka1125']a ja w końcu się zmobilizowałam

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=932499206

nie umiem robic takich superowych jak niektórzy ale wyróżniłam i pogrubiłam, mam nadzieje,że coś się ruszy :)

I słusznie z czasem się nauczysz, a niektórzy pomogą, podszepną o ile tylko zechcesz. Do allegro naprawdę ciągle za mało osób. No a ja aktualnie mam tez inne zupełnie tematy do obrobienia dla psiaków.

Bardzo fajne allegro :)

Posted

[quote name='stonka1125']No Isadorka, jak ty tak twierdzisz to damy radę!
Własnie z chłopem postanowilismy poznać tajniki html-u, co z tego będzie gwarancji nie ma, ale checi są :)

Bardziej proste niż wygląda na pierwszy rzut. Zawsze chętnie coś podpowiem, dzwoń, molestuj i będzie oki. Za chwile będziesz bajkowe all strzelać, masz powera do tego.

Posted

dziś dostałam pieniążki na dzieciaki - 100,00 zł od Izabeli która obecnie przebywa w UK , drugi bazarek który się kończy zarobił ok 44,00 zł w sumie nasz zbór to 650,00 zł (muszą tyko wpłynąć pieniążki z bazarków a we wtorek dowiemy się ile pochłonie nam klinika) resztę pomijam bo ręce mi opadają i wszystkiego się odechciewa

Posted

Tak na dobra sprawe to nie wiemy ile potrzebujemy, dzisiaj wycofał się dt domowy (problemy rodzinne), nie wiemy co z nimi zrobić.
MUSZE POMYŚLEĆ, MUSZĘ POMYŚLEĆ, MUSZĘ POMYŚLEĆ:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mam jeszcze jeden dzień na myślenie, skupić się muszę i do przodu!!!!!!!!!!!!!

Na razie zmieniłam tak, a teraz włączam tryby w głowie