Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia_F napisał(a):
No na leczenie czy hotelik kazdy grosz się na pewno przyda. Dzięki za dane. Sama kiedyś znalazłam sunie w lesie dogomaniacy mi pomogli. Sunia ma już nowy domek.

Super super mamy pierwsze pieniążki dla dzieci
Andzia_F 50,00
Stonka 50,00
bazarki się kręcą ale nadal to jest kropla w morzu

Posted

Sorry, ale nie moge pomoc finansowo. Bierzemy kolejnego podhalana na DT., jeden czeka na operacje, a za jednego wisimy, no i mam pare deklaraci stalych na dogo. Moge tylko podniesc.

Posted

Dam na początek 300,00 plus 230 no to 530,00 się uzbierało , jeszcze bazareczki (ja szukam fancików na następne - myślałyśmy o tekstylnym , dziewczyny lubią ciuchy - filmy na DVD nie idą jak ciepłe bułeczki)

Posted

GochaT napisał(a):
Dam na początek 300,00 plus 230 no to 530,00 się uzbierało , jeszcze bazareczki (ja szukam fancików na następne - myślałyśmy o tekstylnym , dziewczyny lubią ciuchy - filmy na DVD nie idą jak ciepłe bułeczki)
Gośka, no coś Ty?? Dziękujemy!!!:buzi:

Posted

GochaT napisał(a):

oby Mariuszek nigdy nie wlazł na dogo:evil_lol:
dzieki małagosiu!

Posted

Drogie Forum:

Stonka uratowala dwa pieski z dramatycznych warukow. Pare osob jej pomaga, ale to za malo.
Pieski potrzebuja pieniazkow, bo inaczej ich szansa sie zmarnuje.
Dziewczyna dwoja sie i troja, ale same bez pomocy forum nie dadza rady.
Forumowicze pomozcie Stonce & company!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dzieki Szarotka!!!!!!

Psiaki maja załatwiony hotelik, nie mamy na niego pieniędzy, milej widziany byłby tymczasik domowy oczywiście, to maluchy które całe życie wisiały na łańcuchach!!!!!!!!!!Prosimy o pomoc dla nich!!!!!!!!!!!!!

Posted

Pisanie tutaj jest ok. ale to trzeba kazdego osobiscie zaczepic.
Najlepszy to bylby domek staly dla dwoch :):)
Prosimy o domek staly dla dwoch malych slodkich pieskow, ktore beda wdzieczne do konca zycia :):)

Posted

podesłałam link wszystkim z wątku ślepego Filipa bo ja też na niego płaciłam - na dzień dzisiejszy jedna się odezwała że przemyśli...
Marzy mi się żeby chociaż tymczas skołować ponieważ hotelik znów będzie w boksie z budą a fajnie by było żeby teraz domku zaznały
Mam pomysł tylko trzeba sprawdzić jak oni reagują na koty.