SARA.dierra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 stoneczko numer jutro , padam już , widziałam że coś mi napisałas na nk ale nie czytałam już bo muli mi nk - idę spać - rano wszystko uporządkuję - zdrowiej cholero mała bo psiny cię potrzebują :) buziaki - albo lepiej nie bo mnie zarazisz , hihi Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziś je poznałam. Dwa fajne psiaczki, pozwalające na wszystko. Jedzą z jednej miski, trzymają czystość, nie reagują agresją w stosunku do innych psów. Zdjęcia jutro, dziś za dużo pracy Quote
SARA.dierra Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 a ja ponownie zapraszam wszystkie kobiety dogomani do zakupu podnośników :) http://www.dogomania.pl/threads/179358-jedliA-my-suchy-chleb-zalany-zamarzniAE-tAE-wodAE-caA-e-zamarzniAE-te-ziemniaki-do-14-lutego Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Helga&Ares']Dziś je poznałam. Dwa fajne psiaczki, pozwalające na wszystko. Jedzą z jednej miski, trzymają czystość, nie reagują agresją w stosunku do innych psów. Zdjęcia jutro, dziś za dużo pracy[/QUOTE] to ja tez czekam na fotki i cieszę się, że dzieciorki juz się nie boją ! Quote
Tola Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Helga&Ares']Dziś je poznałam. Dwa fajne psiaczki, pozwalające na wszystko. Jedzą z jednej miski, trzymają czystość, nie reagują agresją w stosunku do innych psów. Zdjęcia jutro, dziś za dużo pracy[/QUOTE] Trudno im będzie sie rozstac... Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Tola']Trudno im będzie sie rozstac...[/QUOTE] ringo jest bardzo wpatrzony w agę, w końcu całe zycie razem, ale myślę że jak dostana od nowego domu WIELKĄ dawkę miłości to rozstanie nie bedzie takie straszne, a może uda im sie razem???????????????? Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Kolejny bazarek dla psiaków , fanty od GochaT i plecaczek od ewki, wykonawstwo bazarku NIEOCENIONA SARA.dierra:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/179489-fanciki-na-pieseczki-z-opuszczonej-DZIAA-ECZKI-do-20-lutego-godz-00 Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Najlepiej by bylo jakby poszly razem :):) Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Szarotka']Najlepiej by bylo jakby poszly razem :):)[/QUOTE] NOOOOOOOOO, ale rzadko się tak udaje, czekamy na fotki:cool3: Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A jak tam wlosoglowka :):) Trzeba sie nastwic, ze wyjdzie ( nie chodzi mi o wlosoglowke :):) Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Szarotka']A jak tam wlosoglowka :):) [/QUOTE] ja już czuję że mam, niedługo golenie pleców:evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='stonka1125']ja już czuję że mam, niedługo golenie pleców:evil_lol:[/QUOTE] Golenie plecow brzmi tak pontetnie i obiecujaco :):) Quote
aka_nina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 c'est la vie;13947277 napisał(a):Boze gdzie Ty jestes w takich chwilach,,,? nie ma, przynajmniej boga osobowego. zrzucamy się na budę ocieplaną czy co robimy? :) czekajcie, najpierw ogarnę ostatnich kilka stron wątku bo nie wiem co się teraz z psiakami dzieje i gdzie są. Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 witaj aka_nina! psiaki w tej chwili sa w klinice w Śremie, mamy juz deklarację GochyT na sterylke suni, ja jednorazowo wpłacę 50 zł na razie, mamy tez dwa bazarki na psy, jeden staniczkowo majciochowy, link w moim podpisie i drugi z różnościami http://www.dogomania.pl/threads/179489-fanciki-na-pieseczki-z-opuszczonej-DZIAA-ECZKI-do-20-lutego-godz-00, zpraszamy na oba!Poza tym psiaki potrzebują pieniążków na hotelik, albo ciepłego domku tymczasowego Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zdjęcia dzieciaków: http://picasaweb.google.com/dm6172/AgaIRingo# Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Trochę realcji: Ringo nie może żyć bez Agi! Rozdzielenie=niemiłosierny płacz! One za sobą wręcz przepadają, najlepiej, jakby trafiły do jednego domku, wtedy byłyby najszczęśliwsze. ładnie chodzą na smyczkach, jedno pilnuje drugie. Kochane psiaczki, ciągle tylko liżą po rękach i pokazują swoją uległość i poddanie. No i oczywiście tylko buziaki im w głowie Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Domi :loveu:te zwierzaki naprawdę ładne są, takie zahukane i smutaśne na tej działce były, zupełnie inne teraz i aga wydawała mi sie ładniejsza od ringa a teraz juz nie wiem, ringo przesłodko wygląda:lol: RINGO:loveu: :loveu::loveu::loveu: Ringo jest już spaślaczkiem prawie, a jeszcze dwa tyg. temu moŻna było mu żeberka policzyć, FANTASTYCZNIE!!!!!!! Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ładne psiaki z nich, ale Ringo zdecydowanie bardziej kontaktowy, Agusia troszkę zagubiona jak na razie Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Helga&Ares']Trochę realcji: Ringo nie może żyć bez Agi! Rozdzielenie=niemiłosierny płacz! One za sobą wręcz przepadają, najlepiej, jakby trafiły do jednego domku, wtedy byłyby najszczęśliwsze. ładnie chodzą na smyczkach, jedno pilnuje drugie. Kochane psiaczki, ciągle tylko liżą po rękach i pokazują swoją uległość i poddanie. No i oczywiście tylko buziaki im w głowie Tego się bałam, miałam nadzieję że w normalnych warunkach i z ludźmi troszkę się od siebie "odzależnią", małe są , może się uda znaleźć wspólny domek.... AGA:loveu: wygląda jak Ryjek z muminków:lol: DZIĘKI DOMI!!!!!!! Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 na działce było odwrotnie, Aga wychodziła i dawała się głaskać, Ringo wychodził z budy tylko do jedzenia i to tak jak widać na zdjęciach, dupsko cały czas miał w budzie, wyciągalismy go na siłę jak chcieliśmy mu słomy podłożyć i jak je zabieraliśmy, za diabła nie chciał wyjśc a w samochodzie objawił nam się nowy pies, ale mam nadzieje że aga też dojdzie do siebie Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jeju one sa piekne :):) Obydwa:):) koniecznie musza pojsc razem. To bylaby by zgroza jak by sie je rozdzielilo. Ringo to niebo a ziemia co bylo na tej dzialce.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Stonko ale odwalilas kawal dobrej roboty :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
stonka1125 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='aka_nina']takie same oczka mają te pieski :)[/QUOTE] w końcu rodzina to i oczka takie same:lol: są malenkie więc jest szansa na wspólny dom Quote
GochaT Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 piękne zdjęcia , ja myślę, że pozbierajmy na hotelik żeby były razem a domku będziemy szukać do skutku dla parki... Quote
Recommended Posts