Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stoneczko numer jutro , padam już , widziałam że coś mi napisałas na nk ale nie czytałam już bo muli mi nk - idę spać - rano wszystko uporządkuję - zdrowiej cholero mała bo psiny cię potrzebują :) buziaki - albo lepiej nie bo mnie zarazisz , hihi

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś je poznałam. Dwa fajne psiaczki, pozwalające na wszystko. Jedzą z jednej miski, trzymają czystość, nie reagują agresją w stosunku do innych psów. Zdjęcia jutro, dziś za dużo pracy

Posted

[quote name='Helga&Ares']Dziś je poznałam. Dwa fajne psiaczki, pozwalające na wszystko. Jedzą z jednej miski, trzymają czystość, nie reagują agresją w stosunku do innych psów. Zdjęcia jutro, dziś za dużo pracy[/QUOTE]
to ja tez czekam na fotki i cieszę się, że dzieciorki juz się nie boją !

Posted

[quote name='Helga&Ares']Dziś je poznałam. Dwa fajne psiaczki, pozwalające na wszystko. Jedzą z jednej miski, trzymają czystość, nie reagują agresją w stosunku do innych psów. Zdjęcia jutro, dziś za dużo pracy[/QUOTE]
Trudno im będzie sie rozstac...

Posted

[quote name='Tola']Trudno im będzie sie rozstac...[/QUOTE]
ringo jest bardzo wpatrzony w agę, w końcu całe zycie razem, ale myślę że jak dostana od nowego domu WIELKĄ dawkę miłości to rozstanie nie bedzie takie straszne, a może uda im sie razem????????????????

Posted

c'est la vie;13947277 napisał(a):
Boze gdzie Ty jestes w takich chwilach,,,?

nie ma, przynajmniej boga osobowego.

zrzucamy się na budę ocieplaną czy co robimy? :) czekajcie, najpierw ogarnę ostatnich kilka stron wątku bo nie wiem co się teraz z psiakami dzieje i gdzie są.

Posted

witaj aka_nina!
psiaki w tej chwili sa w klinice w Śremie, mamy juz deklarację GochyT na sterylke suni, ja jednorazowo wpłacę 50 zł na razie, mamy tez dwa bazarki na psy, jeden staniczkowo majciochowy, link w moim podpisie i drugi z różnościami
http://www.dogomania.pl/threads/179489-fanciki-na-pieseczki-z-opuszczonej-DZIAA-ECZKI-do-20-lutego-godz-00, zpraszamy na oba!Poza tym psiaki potrzebują pieniążków na hotelik, albo ciepłego domku tymczasowego

Posted

Trochę realcji:

Ringo nie może żyć bez Agi! Rozdzielenie=niemiłosierny płacz! One za sobą wręcz przepadają, najlepiej, jakby trafiły do jednego domku, wtedy byłyby najszczęśliwsze. ładnie chodzą na smyczkach, jedno pilnuje drugie.
Kochane psiaczki, ciągle tylko liżą po rękach i pokazują swoją uległość i poddanie. No i oczywiście tylko buziaki im w głowie

Posted

Domi :loveu:te zwierzaki naprawdę ładne są, takie zahukane i smutaśne na tej działce były, zupełnie inne teraz i aga wydawała mi sie ładniejsza od ringa a teraz juz nie wiem, ringo przesłodko wygląda:lol:
RINGO:loveu:

:loveu::loveu::loveu:

Ringo jest już spaślaczkiem prawie, a jeszcze dwa tyg. temu moŻna było mu żeberka policzyć, FANTASTYCZNIE!!!!!!!

Posted

[quote name='Helga&Ares']Trochę realcji:

Ringo nie może żyć bez Agi! Rozdzielenie=niemiłosierny płacz! One za sobą wręcz przepadają, najlepiej, jakby trafiły do jednego domku, wtedy byłyby najszczęśliwsze. ładnie chodzą na smyczkach, jedno pilnuje drugie.
Kochane psiaczki, ciągle tylko liżą po rękach i pokazują swoją uległość i poddanie. No i oczywiście tylko buziaki im w głowie
Tego się bałam, miałam nadzieję że w normalnych warunkach i z ludźmi troszkę się od siebie "odzależnią", małe są , może się uda znaleźć wspólny domek....
AGA:loveu:

wygląda jak Ryjek z muminków:lol:

DZIĘKI DOMI!!!!!!!

Posted

na działce było odwrotnie, Aga wychodziła i dawała się głaskać, Ringo wychodził z budy tylko do jedzenia i to tak jak widać na zdjęciach, dupsko cały czas miał w budzie, wyciągalismy go na siłę jak chcieliśmy mu słomy podłożyć i jak je zabieraliśmy, za diabła nie chciał wyjśc a w samochodzie objawił nam się nowy pies, ale mam nadzieje że aga też dojdzie do siebie

Posted

Jeju one sa piekne :):) Obydwa:):) koniecznie musza pojsc razem. To bylaby by zgroza jak by sie je rozdzielilo.
Ringo to niebo a ziemia co bylo na tej dzialce.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:
Stonko ale odwalilas kawal dobrej roboty :multi::multi::multi::multi::multi::multi: