stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 psiaki dzięki GoniP jadą jutro do kliniki w śremie, jest tez miejsce w hotelu jak wyjdą z kliniki, ale braki finansowe sa największe, zrobie bazarek jak dogo mi nie bedzie tak mulić, ale to wszystko mało, mam zrzeczenia od właściciela, jutro ruszamy i mamy nadzieję że ringo nas nie zje bo aga to słodycz na czterech łapulkach, oba psiury są wystraszone "u siebie" więc będą miały jutro okropny stres biedaki, pierwszy raz poza tymi budami, postaramy sie zminimalizować złe przezycia Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Aga i Ringo dziękują za zainteresowanie! Quote
Isadora7 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='stonka1125']dostałam już ostrzeżenie za offowanie, 1 pkt karny :razz: [quote name='Szarotka']A to nie ladnie:eviltong::eviltong::eviltong:a to tak samo z siebie czy ktos Ci pomogl :crazyeye::crazyeye:a ile mozna miec punktow karnych ?? [quote name='stonka1125']nie wiem juz teraz, zgłupiałam, muszę jeszcze raz poczytac regulamin:oops: Stonka strzelam focha-giganta. Nawet nie powiadomiłaś mnie o wątku. To ja jamnicze miejsce u funii gotowam dac Tobie w potrzebie a Ty nawet nie powiadomisz? U mnie masz 5 karniaków :mad: a na dogo można miec 10 (ja mam 2) Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 przepraszam:oops: Domi, dzięki za banerek:lol: Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Hm Stonka to juz masz 7 i co teraz bedzie ??:):) Quote
stonka1125 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 no to jedziemy po nowe życie! wszystko jest ciekawe i całkiem nowe... taki jestem biszkopcik ...i aga ... i razem :) więcej zdjęć: http://picasaweb.google.pl/stonka1125/DziaKi# Na poczatku był ogromny strach, później było coraz lepiej, Ringo miał dwa ataki paniki w aucie a potem położył się i spał, Aga bardziej dzielna, jeszcze ogonki się chowaja na obce dźwięki i trochę lękliwe zwierzaki są ale jak poczuja że nic im nie grozi to będą świetne psiaki ! Quote
wanda szostek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zajrzałam na wątek, ale z przykrością stwierdzam, ze pomóc nie mogę, bo sama tej pomocy na cito potrzebuję. Oprócz swojej gromady od dłuższego czasu mam dwa psy na DT na swoim utrzymaniu. Od Świąt proszę o pomoc dla trzeciego i zebrałam tylko 90,00 zł. Psy siedzą u mojego męża, a ja mam ciągłe o to awantury, że go wrobiłam. Nie mam jak pomóc sobie i innym. Quote
SARA.dierra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 witaj stoneczko - pomyślę o jakiś pierdołkach i zrobię bazarek , ale najwcześniej jutro , pojutrze , dziś nie mam siły nawet paluszkami po klawiaturze - jestes wielka - pozdrawiam Quote
Tola Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ale wiesci, bardzo się cieszę.:lol: Na zdjęciu psiaki wyglądają na bardzo zainteresowane podróżą:loveu: Quote
funia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ania ty to potrafisz ,!!! Fajne te foty w aucie .Biszkopt jest miodzio a lala śliczna Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To gdzie one pojechaly, bo ja taka niekumata ostatnio jestem ......??? Quote
stonka1125 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='SARA.dierra']witaj stoneczko - pomyślę o jakiś pierdołkach i zrobię bazarek , ale najwcześniej jutro , pojutrze , dziś nie mam siły nawet paluszkami po klawiaturze - jestes wielka - pozdrawiam[/QUOTE] dzieki Kasieńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! psy są w klinice w Śremie Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Napisz cos jak sytuacja wyglada ??????? Quote
GochaT Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Szarotka']Napisz cos jak sytuacja wyglada ??????? [quote name='Szarotka']Napisz cos jak sytuacja wyglada ??????? Wreszcie dotarłam ...wiem ,że w klinice w Śremie nie było wielkiej paniki ale one jeszcze nie wiedzą ,że trzeba ich pokroić. Ja deklaruję się pokryć sterylkę bez względu ile będzie kosztowała (mam nadzieję, że nie jest Aga w ciąży) ale pieniedzy potrzeba na już i ile można nie myślcie ,że one tak ładnie wyglądają jak na zdjęciach w rzeczywistości jest fetorek i sierść (u Ringusia zwłaszcza) taka oblepiona , po tym jedzeniu naszym to włoski i tak super się zrobiły ale nie jest tak różowo jak na zdjęciach, jestem totalnie w szoku jak one tyle lat tam zimę przeżyły przy takim jedzeniu i pustych budach...ale właściciel i cała rodzina jest upośledzona więc oni lepiej nie jedzą jak te psiaki , chociaż zamarznięty ziemniak w całości (w prawdzie ugotowany ale...) pobił wszystko. Kurcze teraz nie mamy co robić bo od rana siedziało się przy garach potem trzeba było im odtransportować ciepłe jedzonko , a nie zawsze był samochód dostepny- było wesoło (i nie myślcie ,że nasi mężowie mieli obiady na czas ugotowane - najpierw psy a potem reszta) straszne jest to,że jedzonko wysokokaloryczne dla łańcuchowiczów na mrozie, nasze psy chociaż troszeczkę musiały dostać z żebractwa - no moja lala ma tyłek już prawie taki jak ja...ale bredzę tutaj a najważniejsze jest to ,że Gonia P postanowiła Jarocin wspomóc i organizacja wydostania psiaków z opresji była błyskawiczna teraz czekamy na relacje i zdjęcia, może uda się uniknąć hotelu, to są malutkie fajne pieseczki i okazało się ,że trochę serca i ciepłej miski spowodowało ,że nawet Ringo przestał warczeć i pyszczek dał wydrapać a Aga kładła się na plecki do miziania . Co do bazarków to świetny pomysł zawsze trochę forsy się uzbiera a je uwielbiam kupować... Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To juz wiem jak wyglada. Strasznie malo ludzi na tym watku :(:( Quote
SARA.dierra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 podnoszę i o pieniążki proszę .... idę zacząć jakiś bazarek ale te moje fanty to takie biedniutkie Quote
stonka1125 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='SARA.dierra']podnoszę i o pieniążki proszę .... idę zacząć jakiś bazarek ale te moje fanty to takie biedniutkie[/QUOTE] kasia, my mamy też trochę fantów, może podeślę ci zdjęcia i obleciałabyś mi bazarkowo, bo ja się w tym gubię:shake: ale bazarek byłby też na miszkę u ani i na jurysia u ronji, jak ci pasuje to daj znać, zdjęcia przesłałabym jutro po południu bo obfotagrafuję wszystko co jest Quote
stonka1125 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='hesia']Stonka, a jaka jest cena sterylki?[/QUOTE] hesia nie mam pojęcia jeszcze, czekamy na wieści z kliniki, prosiłam helga&ares o ładne zdjęcia do ogłoszeń i zaczniemy jak najszybciej ogłaszać maludy, jak powyłaziły z tych bud i zaczęły się normalnie zachwywac to okazało się że to śliczne psy, myślałam że takie bardziej brzydaczki z nich a tu perełeczki , jeszce domki będą się biły o te cuda!!! Quote
SARA.dierra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 po pierwsze o to to : http://www.dogomania.pl/threads/179358-jedliA-my-suchy-chleb-zalany-zamarzniAE-tAE-wodAE-caA-e-zamarzniAE-te-ziemniaki-do-14-lutego a po drugie - mogę ci zrobić z przyjemnością - ale tylko dziś albo jutro - bo od poniedziałku ciężki tydzień praca plus egzaminy plus szkoła - jak tylko dostanę od ciebie fotki to szybciutko ci zrobię , tylko zpodnoszeniem bazarku tez w tygodniu będę miała problemy - no bo zero dostępu do komputera , chyba że gdzieś się dopchnę na minutkę to wszybciutko wlezę :) Quote
GochaT Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='SARA.dierra']po pierwsze o to to : http://www.dogomania.pl/threads/179358-jedliA-my-suchy-chleb-zalany-zamarzniAE-tAE-wodAE-caA-e-zamarzniAE-te-ziemniaki-do-14-lutego a po drugie - mogę ci zrobić z przyjemnością - ale tylko dziś albo jutro - bo od poniedziałku ciężki tydzień praca plus egzaminy plus szkoła - jak tylko dostanę od ciebie fotki to szybciutko ci zrobię , tylko zpodnoszeniem bazarku tez w tygodniu będę miała problemy - no bo zero dostępu do komputera , chyba że gdzieś się dopchnę na minutkę to wszybciutko wlezę :) Ja już zaczęłam zapraszamy serdecznie na bazarek dla nowych dzieciaków a te nasze fanty może następnym razem wystawisz - ja się podejmę wysyłki Quote
SARA.dierra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='GochaT']Ja już zaczęłam zapraszamy serdecznie na bazarek dla nowych dzieciaków a te nasze fanty może następnym razem wystawisz - ja się podejmę wysyłki Gosiu jak dostane zdjęcia od stonki to moge zrobić i dziś Quote
stonka1125 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Kasiula, dzięki:loveu: Pochorowałam się i leżę jak kłoda, zdjęcia zaraz przygotuje i polecą, Kasia podeślij mi na pw swój numer tel. zgubiłam telefon i doopa, zero starych kontaktów:placz: Quote
Recommended Posts