Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='stonka1125']może w końcu ktoś was zauważy![/QUOTE] Niestety to malo, trzeba ludzi osobiscie namawiac :):) pw i chodzic po watkach. Za pare dni moge pomoc w molestowaniu :):) bo narazie sie czuje jak by mnie ktos molestowal. Nie ma jakiejs fundacji co by pomogla ?? Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Stonce trzeba pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 dostałam już ostrzeżenie za offowanie, 1 pkt karny :razz: Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='stonka1125']dostałam już ostrzeżenie za offowanie, 1 pkt karny :razz:[/QUOTE] A to nie ladnie:eviltong::eviltong::eviltong:a to tak samo z siebie czy ktos Ci pomogl :crazyeye::crazyeye:a ile mozna miec punktow karnych ?? Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Staram sie chodzic po zaprzyjaznionych watkach :):) Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Drżeć tylko należy, jakie następne stworzenie zadynda na łańcuchu. Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Szarotka']A to nie ladnie:eviltong::eviltong::eviltong:a to tak samo z siebie czy ktos Ci pomogl :crazyeye::crazyeye:a ile mozna miec punktow karnych ??[/QUOTE] nie wiem juz teraz, zgłupiałam, muszę jeszcze raz poczytac regulamin:oops: Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='stonka1125']nie wiem juz teraz, zgłupiałam, muszę jeszcze raz poczytac regulamin:oops:[/QUOTE] Hm ........na wszelki wypadek nie czytam :):) Zycie w nieswadomosci ma swoje plusy :):) No ale chyba pw do znajomych wysylac mozna ?? Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='majqa']Drżeć tylko należy, jakie następne stworzenie zadynda na łańcuchu.[/QUOTE] regulamin działek zabrania trzymania jakichkolwiek zwierząt, prezes zarządu poprze nas u właściciela, żaden pies więcej tam się nie pojawi, będziemy sprawdzać, tam jest masa psów, kotów, porażka................. Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak mozna trzymac zwierzeta bez stalej opieki i w takich okropnych warunkach. :(:( Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Szarotka']Jak mozna trzymac zwierzeta bez stalej opieki i w takich okropnych warunkach. :(:([/QUOTE] one pilnuja..........nie wiem czego i nie wiem jak, jak weszlismy tam pierwszy raz to oba władowały sie do bud i ledwo co nosy wystawiały, takie obronne, paranoja no! Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Takie gadanie bez sesnu, ale mysle, ze ludzie co je maja tez pewnie nie zyja w wiele lepszych warunkach od tych psow, to nie ma sie co dziwic. :(:( Podobno byt ksztaltuje swiadomosc. Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 on im przynosi resztki z obiadu........................moje psy lepiej jedzą, ostatnio był chleb moczony w zupie wodziance totalnej, a wczoraj i dzisiaj ziemniaki gotowane, takie całe pyrki obrane i ugotowane, po naszym żarciu psy już tego nie ruszają nawet, czekaja na nas i na ciepłe żarło... Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wiesz nie znam sytuacji tych ludzi, ale moze sami lepiej nie jedza i tak cale zycie psy zywili. Dla nich to normalne. Staram sie zrozumiec innych co nie znaczy, ze chce, zeby psy byly w takich fatalnych warunkach. Przywiazane na krotkich lancucha i zmarzniete, ale duzo ludzi nie potrafi sobie poradzic z wlasnym zyciem to jak ma jeszcze odpowiednio zajac sie psami. :(:( Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 tak jak piszesz szarotka, właśnie taka sytuacja jest tutaj, trzymajcie kciuki idę dzisiaj do pana, żeby podpisał zrzeczenie Quote
andzia_F Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Trzymam kciuki za pomyślne zabranie psiaków. Uważam że ludzie których nie stać na trzymanie zwierząt nie powinni ich trzymać. Tzn moż nie zawsze, ale widać było gołym okiem w jakich warunkach są trzymane. Rozumiem,że można nie mieć czym nakarmić zwierzaka (u mnie w domu czasami brakuje na karmy, mam dużo zwierzaków) ale powinno chociaż zapewnić się im jakieś warunki do godnego życie czytaj pilnowania. Jeśli człowiek nawet nie ma kasy to powinien pamiętać o ciepłej wodzie do picia w takie mrozy, czy jakimś sienie do tych bud. Ale co tu pisać, niestety są w naszym kraju takie warunki a nie inne. Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Podnosze watek :):) Stonka potrzebuje pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 to ja tez sobie podniosę , bo potrzebujemy pomocy, finansowo nie udźwigniemy Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To koniecznie trzeba jednak watek rozeslac, bo inaczej to marmolada. Pisalas Stonko do swoich kontaktow ?? Quote
stonka1125 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 tak ,ale niewiele ich mam, rozsyłam dalej Quote
Izabela124. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Prześlę kilka grosików, ale dopiero po 10, czekam pw z nr konta :) Quote
TERESA BORCZ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 zapisuję i czekam na wiadomości. gdzie dacie psiki. doczytam wątek rano. Quote
Recommended Posts