Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stonka1125']może w końcu ktoś was zauważy![/QUOTE]

Niestety to malo, trzeba ludzi osobiscie namawiac :):) pw i chodzic po watkach.
Za pare dni moge pomoc w molestowaniu :):) bo narazie sie czuje jak by mnie ktos molestowal.
Nie ma jakiejs fundacji co by pomogla ??

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stonka1125']dostałam już ostrzeżenie za offowanie, 1 pkt karny :razz:[/QUOTE]

A to nie ladnie:eviltong::eviltong::eviltong:a to tak samo z siebie czy ktos Ci pomogl :crazyeye::crazyeye:a ile mozna miec punktow karnych ??

Posted

[quote name='Szarotka']A to nie ladnie:eviltong::eviltong::eviltong:a to tak samo z siebie czy ktos Ci pomogl :crazyeye::crazyeye:a ile mozna miec punktow karnych ??[/QUOTE]

nie wiem juz teraz, zgłupiałam, muszę jeszcze raz poczytac regulamin:oops:

Posted

[quote name='stonka1125']nie wiem juz teraz, zgłupiałam, muszę jeszcze raz poczytac regulamin:oops:[/QUOTE]

Hm ........na wszelki wypadek nie czytam :):)
Zycie w nieswadomosci ma swoje plusy :):)
No ale chyba pw do znajomych wysylac mozna ??

Posted

[quote name='majqa']Drżeć tylko należy, jakie następne stworzenie zadynda na łańcuchu.[/QUOTE]
regulamin działek zabrania trzymania jakichkolwiek zwierząt, prezes zarządu poprze nas u właściciela, żaden pies więcej tam się nie pojawi, będziemy sprawdzać, tam jest masa psów, kotów, porażka.................

Posted

[quote name='Szarotka']Jak mozna trzymac zwierzeta bez stalej opieki i w takich okropnych warunkach. :(:([/QUOTE]

one pilnuja..........nie wiem czego i nie wiem jak, jak weszlismy tam pierwszy raz to oba władowały sie do bud i ledwo co nosy wystawiały, takie obronne, paranoja no!

Posted

Takie gadanie bez sesnu, ale mysle, ze ludzie co je maja tez pewnie nie zyja w wiele lepszych warunkach od tych psow, to nie ma sie co dziwic. :(:(
Podobno byt ksztaltuje swiadomosc.

Posted

on im przynosi resztki z obiadu........................moje psy lepiej jedzą, ostatnio był chleb moczony w zupie wodziance totalnej, a wczoraj i dzisiaj ziemniaki gotowane, takie całe pyrki obrane i ugotowane, po naszym żarciu psy już tego nie ruszają nawet, czekaja na nas i na ciepłe żarło...

Posted

Wiesz nie znam sytuacji tych ludzi, ale moze sami lepiej nie jedza i tak cale zycie psy zywili. Dla nich to normalne.
Staram sie zrozumiec innych co nie znaczy, ze chce, zeby psy byly w takich fatalnych warunkach. Przywiazane na krotkich lancucha i zmarzniete, ale duzo ludzi nie potrafi sobie poradzic z wlasnym zyciem to jak ma jeszcze odpowiednio zajac sie psami. :(:(

Posted

Trzymam kciuki za pomyślne zabranie psiaków.
Uważam że ludzie których nie stać na trzymanie zwierząt nie powinni ich trzymać. Tzn moż nie zawsze, ale widać było gołym okiem w jakich warunkach są trzymane. Rozumiem,że można nie mieć czym nakarmić zwierzaka (u mnie w domu czasami brakuje na karmy, mam dużo zwierzaków) ale powinno chociaż zapewnić się im jakieś warunki do godnego życie czytaj pilnowania.
Jeśli człowiek nawet nie ma kasy to powinien pamiętać o ciepłej wodzie do picia w takie mrozy, czy jakimś sienie do tych bud.
Ale co tu pisać, niestety są w naszym kraju takie warunki a nie inne.