Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny pisałam,ze w piątek jak uda mi sie wyjść z pracy to pojadę .Ale niestety nie mogłam ,więc jutro jest dopiero ten wielki dzień Lili i jutro po nia jadę .
Kończe pracę niby o 13 ale róznie jest ,schron czynny do 14 więc muszę się sprężać zeby dojechać i zabrać ją .Potem jadę do weta i po wecie do Hoteliku .

Wiadomości będa nie wcześniej niż o 17 ,18 godzinie .
Trzymajcie kciuki za Lili ,
Lili prosze Cię bądz jutro ,jadę po Ciebie .,....Już będzie tylko dobrze maleńka;)

Posted

Jestem już ,razem z Lili .
Pojechałam po nią razem z mężem Ali123 w razie jakby mnie znowu chcieli atakować .
Zaraz po schronie pojechałyśmy z alą123 do weta .Najważniejsza wiadomość czyli oczy ,Lili widzi na pewno moze nie super ale widzi to nie ulega najmniejszej wątpliwości .Wet po zbadaniu stwierdził ,ze musiała przechodzić wielokrotnie stany zapalne spojówek .Dzisiaj też były w kiepskim stanie ,silnie przekrwione .Dlategoteż jej zachowanie wcześniejsze ,ze wpadała na siatkę albo budę jest teraz jasne .Ciesze się ,ze to "tylko to".Została oceniona na około 5 letnią sunię .Ma sporego krwiaka w uchu ,który jest pewnie pamiątką po pogryzieniu .(już jej wysycha ).Miała tak wydęty brzuch ,ze wet powiedział ze jest w ciąży ale po zbadaniu okazało sie ze to żoładek taki wypchany .Bo u nas psy nie jedza tylko łykają aby najeść sie ,bo kto szybszy ten najedzony .
puszczała takie bąki ,ze wymiękaliśmy wszyscy .Nawet wet okno otworzył:evil_lol:Dostała lek na wyregulowanie żoładka dodawany będzie do jedzenia .Tabletki na odrobaczenie dostanie jutro .U weta dostała suchą karmę ,która nie zjadła a połknęła mało nie zjadłszy torebki foliowej :shake:Lili ma liczne stare slady po pogryzieniach ....
Pojechała do hotelu ,pospacerowałam z nią pól godziny i została zaprowadzona do swojego boksu .
Starczy jej wrażen na dzisiaj .
Wet nie wział kasy ani za wizytę ani za leki na żoładek ,dostała tez cała siatke próbek Royala i chyba Eukanuby .
Została więc przyjęta bardzo ulgowo .
Dzisiaj zapłacone zostało tylko 18 zł za tabletki na odrobaczanie na 2 dawki .Lili waży 11 kg .
Koszt odrobaczania (18 zł) i kropli do oczu ( 7zł) pokryła ala123 .Dzięki