Livka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Trzymam kciuki za powodzenie akcji - Lili malutka czekaj tam na swoich wybawców ... ! Quote
funia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ja już dzisiaj w nocy przemyślałam jak to będzie ,czy ona zyje .Staram się mysleć pozytywnie . Quote
KrystynaS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Funia ..... no weź nie pisz takich rzeczy. Lili czeka na nas, choć nie wie że na nas. Po prostu czeka i tylko trzeba ją zabrać. Też nie oddycham, ............ , czekam na funię. Quote
funia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Dziewczyny pisałam,ze w piątek jak uda mi sie wyjść z pracy to pojadę .Ale niestety nie mogłam ,więc jutro jest dopiero ten wielki dzień Lili i jutro po nia jadę . Kończe pracę niby o 13 ale róznie jest ,schron czynny do 14 więc muszę się sprężać zeby dojechać i zabrać ją .Potem jadę do weta i po wecie do Hoteliku . Wiadomości będa nie wcześniej niż o 17 ,18 godzinie . Trzymajcie kciuki za Lili , Lili prosze Cię bądz jutro ,jadę po Ciebie .,....Już będzie tylko dobrze maleńka;) Quote
magenka1 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Trzymamy więc kciuki aby nic nie stało na przeszkodzie i zabranie Lili Quote
funia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Nic nie moze stanąć tak poustawiałam klientów na jutro ,ze muszę zdązyć Quote
KrystynaS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No dobrze funia czekamy na jutro. Tylko wiesz co, myślę o tym co napisałaś rano. Zaczynam się chyba bać. Quote
funia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 szczerze ......Ja też Krysiu:roll: Quote
KrystynaS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No to co tam się dzieje na Boga w tym schronie. Quote
funia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 :kciuki::kciuki::kciuki:Dobra do pracy i po Lili........ Quote
majqa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czekam na wyłącznie pozytywne wieści... :roll: Quote
E-S Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Funiu, trzymam kciuki i cierpliwie czekam na info ... Ewa Quote
KrystynaS Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 bianka0 napisał(a):Lili jest, funia już ją wiezie.:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
avii Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 bianka0 napisał(a):Lili jest, funia już ją wiezie. uuufff .... Quote
majqa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Uff... warto było się trochę postresować. :-) Quote
funia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Jestem już ,razem z Lili . Pojechałam po nią razem z mężem Ali123 w razie jakby mnie znowu chcieli atakować . Zaraz po schronie pojechałyśmy z alą123 do weta .Najważniejsza wiadomość czyli oczy ,Lili widzi na pewno moze nie super ale widzi to nie ulega najmniejszej wątpliwości .Wet po zbadaniu stwierdził ,ze musiała przechodzić wielokrotnie stany zapalne spojówek .Dzisiaj też były w kiepskim stanie ,silnie przekrwione .Dlategoteż jej zachowanie wcześniejsze ,ze wpadała na siatkę albo budę jest teraz jasne .Ciesze się ,ze to "tylko to".Została oceniona na około 5 letnią sunię .Ma sporego krwiaka w uchu ,który jest pewnie pamiątką po pogryzieniu .(już jej wysycha ).Miała tak wydęty brzuch ,ze wet powiedział ze jest w ciąży ale po zbadaniu okazało sie ze to żoładek taki wypchany .Bo u nas psy nie jedza tylko łykają aby najeść sie ,bo kto szybszy ten najedzony . puszczała takie bąki ,ze wymiękaliśmy wszyscy .Nawet wet okno otworzył:evil_lol:Dostała lek na wyregulowanie żoładka dodawany będzie do jedzenia .Tabletki na odrobaczenie dostanie jutro .U weta dostała suchą karmę ,która nie zjadła a połknęła mało nie zjadłszy torebki foliowej :shake:Lili ma liczne stare slady po pogryzieniach .... Pojechała do hotelu ,pospacerowałam z nią pól godziny i została zaprowadzona do swojego boksu . Starczy jej wrażen na dzisiaj . Wet nie wział kasy ani za wizytę ani za leki na żoładek ,dostała tez cała siatke próbek Royala i chyba Eukanuby . Została więc przyjęta bardzo ulgowo . Dzisiaj zapłacone zostało tylko 18 zł za tabletki na odrobaczanie na 2 dawki .Lili waży 11 kg . Koszt odrobaczania (18 zł) i kropli do oczu ( 7zł) pokryła ala123 .Dzięki Quote
funia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 ........................................................................ Quote
Recommended Posts