majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kamień z serca, uff....... Wytrzymaj sunieczko. :-( Quote
funia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Lili musisz być suniu tyle osób o tobie myśli;) Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 funia napisał(a):dlatego juz postanowione .......Zabieramy ja jesli sie uda w piatek a jak nie to sobota !!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:...................... To znaczy mąż dał się przekonać :lol:. Pozdrowienia dla Męża. Przemyśleliście i przedyskutowaliście sprawę Lili, bo żebyś nie miała potem ciosanych kołków na głowie. Quote
funia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Nie nie bedę ,po prostu będę musiała chodzić 1km w zaspie po pachy bo cholera znowu zawiało i nie ma dojazdu ,Załamać się mozna .Kiedy to sie skończy ,no kiedy ...... Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wiem, pogoda katastrofa... a u Was pewno znacznie gorzej. :-( Quote
funia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 U nas tragedia wieje jak w Kielcach z nieba leci lód z deszczem i śniegiem ....Prace nam to pieprzy strasznie ,po prostu strasznie . Snił mi się dzisiaj ten typo kiero schronu i nie wiem co to ma do LILi ale nie chcę myśleć na żle .... Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tak ta zima to katastrofa i końca jej nie widać. będę musiała chodzić 1km w zaspie po pachyRozumiem, że hotelik jest 1 km od Twojego domu i to nie prostą, odśnieżoną drogą. Quote
funia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Hotelik jest 3 km od mojego domu ,dwa kilometry mozna podjechac a reszte trzeba dojśc z powodów wiadomych Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Śnił Ci się kierownik bo żyjesz problemami schronu. Podświadomość. Nawet nie myśl aby to miało coś oznaczać. Śpi się i śni się. A skąd wiesz, że w Kielcach wieje i pada śnieg z deszczem???? Quote
funia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Nie ,nie wiem po prostu czasami mówi sie ze wieje i piżdzi jak w kileleckim ..... Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Błahahaha, wiedziałam, że o to biega. ;-) Quote
anawa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 funia napisał(a):Nie ,nie wiem po prostu czasami mówi sie ze wieje i piżdzi jak w kileleckim ..... Umarłam ze śmiechu.................................:roflt::roflt::roflt:..................... Faktycznie, u nas też tak się mówi...........:roflt::roflt::roflt: Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A u nas się mówi "piździ jak na dworcu w Kielcach" :roflt:i coś w tym jest. Quote
anawa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 KrystynaS napisał(a):A u nas się mówi "piździ jak na dworcu w Kielcach" :roflt:i coś w tym jest. KrystynaS - mam nadzieje, że nie jesteś z Kielc..............:biggrina: Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jestem :-D .............. i dlatego mogę powiedzieć, że to prawda. Czasem to dosłownie chce łeb urwać tak wieje. A na dodatek, wyobraźcie sobie, mieszkam blisko dworca. Quote
anawa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 KrystynaS napisał(a):Jestem :-D .............. i dlatego mogę powiedzieć, że to prawda. Czasem to dosłownie chce łeb urwać tak wieje. A na dodatek, wyobraźcie sobie, mieszkam blisko dworca. To mam nadzieję, że nie masz nam za złe tych żartów ale naprawde tak sie mówi.............. I teraz mam od Ciebie potwierdzenie, że to słuszne powiedzenie ;) Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No coś Ty anawa :lol:, przecież sama rozkręciłam ten motyw 'piżdżenia w Kielcach' :roflt: :roflt:. Rozśmiesza mnie to powiedzenie i bardzo często sama tak mówię np. do koleżanek. Mamy swój mikroklimat i to wszystko Quote
anawa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale teraz to Kielce mamy chyba w całej Polsce............... Quote
magenka1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 u mnie też się mówi , że piździ jak w kieleckim :) Quote
avii Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 funia napisał(a):dlatego juz postanowione .......Zabieramy ja jesli sie uda w piatek a jak nie to sobota !!!!!!!!!!!! niestety dt nie mamy dlatego ze wszystko co miałyśmy jest tam poupychane zarówno platne jak i nie , to poproszę w takim razie nr konta na dobry początek deklaruję jednorazowo 500 zl na weta i miesieczny pobyt myśle że sunia jako pierwszy mieszkaniec hoteliku , może liczyc na mały rabat u Ciebie?:cool3: i potrzebna będzie wyprawka legowisko, kocyki , smyczka i takie tam heej może ktos ma niepotrzebne , suni sie przyda po takich mrozach w schronie :shake: poprawmy jej los .....każda cegiełka , rzecz sie przyda.. bazarki jak najbardziej wskazane , to także przecież rozreklamowanie potrzeb suni .. zatem do dziełaaaaa cioteczki Funia a jak będzie z karmą ? wiem , za wczesnie ale dobrze już pomyśleć ........ Quote
funia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 avii,dzieki niezły prezent chcesz dac lili :crazyeye:,Zdjecie super wygląda Tak Lili bedzie liczona jako piesek mały ( jest srednia ) czyli 8 zł doba z wyżywieniem nowiutka ocieplana z kazdej strony buda . Legowisko ,obroza i smycz wszystko mam . Karma ,zobaczymy co powie wet w sobote jak ja zbada .Jeśli nie bedzie szczególnych zaleceń podejme ja kurczczkiem z ryzem na rosołku . Co do konta avril jeszcze sie wstrzymajmy .Niech wyjdzie ze schronu i bedzie już u mnie to wtedy dogramy reszte z finansami Ok? Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Rany, to już piątek. Nie wiem czy trzymać kciuki, czy nic nie mówić i nie zapeszać. Lili, Bądź tam gdzie byłaś dotychczas. Funia ...... daj znać jak tylko będziesz mogła. Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 I... znajdź ją... Niech ona tam będzie... Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 majqa napisał(a):I... znajdź ją... Niech ona tam będzie... Widze, ze tu jest nastepna do znalezienia :(:( Quote
Recommended Posts