agata51 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Lila już w domku? Cudownie :multi::multi::multi: Będzie dobrze. Najważniejsze, że ma swojego człowieka. Wychodzi na to, że przelałam dziś ostatnią kaskę :multi: Quote
avii Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 funia napisał(a):Dziekuje wszystkim płacącym na Lili .Poczekam do jutra i zmienie tytuł . Funia , a wiadomo coś nowego o Lili ?? Jak jej tam , jak sie aklimatyzuje ? Quote
funia Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Tak jestem cały czas w kontakcie z P.Agnieszka .Jest lepiej ,bardzo ja pokochala ( jak to lili ,jak pokocha to na zabój )i tylko smutnieje jak Agnieszka idzie do pracy i musi zostać sama ....Poprosze o jakas fotke .. Quote
sonia71 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Lila:loveu: zmykaj stąd dziewczyno tu tylko potrzebujące bidulki a ty już szczęściara :multi: Quote
avii Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 funia napisał(a):Tak jestem cały czas w kontakcie z P.Agnieszka .Jest lepiej ,bardzo ja pokochala ( jak to lili ,jak pokocha to na zabój )i tylko smutnieje jak Agnieszka idzie do pracy i musi zostać sama ....Poprosze o jakas fotke .. Byłoby superowo móc zobaczyć Sonię na swoich ....włościach :loveu: poproś plisssss Quote
Recommended Posts