sonia71 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 a Lilka znowu prawie na końcu:( , allegro akywne ale qrka co z tego.... uwaga ! uwaga! Lila czeka na domek!!!!! doszła moja deklaracja wysłana dwa tygodnie temu? Quote
funia Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 uwaga ,uwaga !!!!!!!!!!!!! NIC NIE PISAŁAM BO NIE CHCIAŁAM ZAPESZAĆ .ale stało się LILKA MA DOM !!!!!!!!!! Pani ,ktora przyjechala po inną sunię do mnie zakochała sie w LILce i ( to było w piatek ) a dzisiaj przyjechała ją już zabrać .Pani jest z Lublina ,dom sprawdziła E-S.Polecony i ja również potwierdzam bo dobrze nam się rozmawiało. Lilka ma mieszkać w bloku ,8 godz.bedzie sama w domu .Tylko tego sie troszke obawiam....Ale przecież większośc z nas pracuje .Jutro zadzwonie ,dowiem sie jak tam u niej .Popłakałam sie bo ona tak patrzyła na mnie jak odjezdzała przez tylnia szybę .ze mało m9i serce nie pękło .Była moim pierwszym psem w hoteliku ....Dobra bo sie rozkkleiłam . Quote
funia Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
avii Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='funia']uwaga ,uwaga !!!!!!!!!!!!! NIC NIE PISAŁAM BO NIE CHCIAŁAM ZAPESZAĆ .ale stało się LILKA MA DOM !!!!!!!!!! Pani ,ktora przyjechala po inną sunię do mnie zakochała sie w LILce i ( to było w piatek ) a dzisiaj przyjechała ją już zabrać .Pani jest z Lublina ,dom sprawdziła E-S.Polecony i ja również potwierdzam bo dobrze nam się rozmawiało. Lilka ma mieszkać w bloku ,8 godz.bedzie sama w domu .Tylko tego sie troszke obawiam....Ale przecież większośc z nas pracuje .Jutro zadzwonie ,dowiem sie jak tam u niej .Popłakałam sie bo ona tak patrzyła na mnie jak odjezdzała przez tylnia szybę .ze mało m9i serce nie pękło .Była moim pierwszym psem w hoteliku ....Dobra bo sie rozkkleiłam . No i ja też :placz::placz::placz: z bezpiecznej przystani w daleki swiat ....... Boszeee , dziecko nam z domu wyfrunęło :placz: czy jej tam będzie dobrze , czy da sobie radę ??? Lili :loveu: ale szoook Kurza twarz ale niespodzianka :lol: Quote
funia Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 napisałam do Pani smasa jak tam Lila ...Pani napisała mi ,ze biega z kata w kąt ....Martwie sie .Chciałabym ,zeby sie ułozyło ,zeby sie przyzwyczaiła do mieszkania w bloku bo do Pani szybko sie przywiąże na pewno . Quote
funia Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Zawsze moze wrócić ,gdyby cokolwiek przerosło opiekuna lub wynikły jakieś okoliczności trudne do opanowania .Ale bądzmy dobrej myśli .Moze PAni wejdzie tu i napisze ,prosiłam ją aby sie zalogowała i pisała nam o niej .Zobaczymy .LIli prosze nie daj plamy . Quote
avii Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='funia']Zawsze moze wrócić ,gdyby cokolwiek przerosło opiekuna lub wynikły jakieś okoliczności trudne do opanowania .Ale bądzmy dobrej myśli .Moze PAni wejdzie tu i napisze ,prosiłam ją aby sie zalogowała i pisała nam o niej .Zobaczymy .LIli prosze nie daj plamy . To dobrze Funiu nie wiem dlaczego ale mam uczucie jak przecięcie pępowiny .... Lili >>>> szczęsliwości w nowym domku , miłości i dobrego ludzia , pełnej dobrej michy i długich spacerków .... :multi::loveu::loveu: Quote
funia Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 piknie to zdjecie zrobilas avii...samo sie placze .Dlaczego ja zawsze szukam dziury w calym ....zamiast sie cieszyc Quote
avii Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 funia napisał(a):piknie to zdjecie zrobilas avii...samo sie placze .Dlaczego ja zawsze szukam dziury w calym ....zamiast sie cieszyc Funia to razem tak będziemy na przemian plakac i cieszyc sie ty -- bo miałas te mordke pod opieka wiedziałas jak jest teraz trzeba komus obcemu zaufać ja -- bo wiedziałam że pod twoja opieka jest bezpieczna ale , ale Lili ma domek -- musi sie zaaklimatyzować i poczuć tych swoich nowych ludzików będę trzymac kciuki by sie udało może rzeczywiście się ktos z nich zaloguje i da znac od czasu do czasu jak tam u Lili ? Oby ... Quote
Marinka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oniemiałam z wrażenia :-o :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Lili ma dom :multi::multi::multi:... Lili, będzie Ci trochę brakowało tej przestrzeni u Funi, ale dasz radę kochana :loveu:...trzymam mocno kciuki za to... Funiu rozumiem co czujesz...,ale o to przecież chodziło od początku :p Quote
avii Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 No i ja wpadam do suni ....:loveu: jakies wieśći czy cuś ? :cool3: ja mam nadzieję że nowy domek otoczy miłością Lily i da jej czas na aklimatyzacje w nowym miejscu z nowymi ludzikami ...w nowych dla Lili warunkach... psie serduszko Lili o Funi nie zapomni ale jak wiemy z doświadczenia te psie serduszka są pojemne i znajdą miejsce dla nowego domku :loveu: za to trzymam mocno kciuki , bardzo mocno... Quote
funia Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 tak jest info ,dzwoniłam .Pani mowi ze jest spokojna i jakas smutna .Nie zrobiła kupy od wczoraj .dzisiejszy dzień podczas jej niobecnosci zniosła bez zadnych problemów . O 20 dzisiaj E-S poszła do Pani i Lili bo mieszkają niedaleko .Wzieły Lilkę i psa Ewy na spacer .Ewa mówi ,ze wszystko jest ok.Pani bardzo czuła i troskliwa dla naszej Lili .Martwi sie ,tylko ze Lili żle znosi zamknięcie .I Zle sie sama z tym czuje . Jutro jestem umówiona Pani ma dzwonić do mnie .Nie chce dokuczac bo czasami robie sie natretna i monotematyczna .... Quote
sonia71 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 bardzo się cieszę że Lili ma dobry domek ale.... z drugiej strony drga serducho że mała zamknięta sama na pól dnia a ona do tego nie przywykła :( co innego jak od małego przyzwyczaja się psa do zostawania ,moja Sońka przesypia ten czas,:), ale.... z trzeciej strony trzeba dać jej trochę czasu żeby opanowała sytuację i zrozumiała że Pańcia wraca i wtedy jest tylko dla niej ale...jeżeli E-s widzi smutną minkę Lili to wcale jej nie zazdroszczę z sumieniem ale ...z czwartej strony przecież Pańcia kocha psiulka i tak można sobie tłumaczyć w nieskończonośc za i przeciw....Będzie dobrze ,Lili przytalaki dla ciebie :) Quote
bela51 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cieszmy sie, ze Lili ma domek. Myśle, ze minie troche czasu i sunia przyzwyczai się do mieszkania w bloku. Na pewno to wszystko zrekompensuje jej milośc nowej Pani i długie spacery. Quote
avii Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 bela51 napisał(a):Cieszmy sie, ze Lili ma domek. Myśle, ze minie troche czasu i sunia przyzwyczai się do mieszkania w bloku. Na pewno to wszystko zrekompensuje jej milośc nowej Pani i długie spacery. Ja też tak myślę ... czas , potrzeba po prostu czasu ... i duużo miłości i wtedy wszytko sie ustabilizuje .... i za to nieustannie trzymam kciuki .. Lili bądz grzeczna >> masz swoich ludzików :loveu: zaczaruj ich Quote
funia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Pani Agnieszka dzwoniła i mówiła ,ze nie jest zle .Na spacerach biega i jest fajnie .W domu troszke smutnieje .Ale dajmy im czas . Wierze ,ze bedzie dobrze. Quote
funia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Zmieniac tytuł ? Czy poczekamy jeszcze :razz: Quote
sonia71 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Lili jak tam? mam nadzieję że już powolutku przyzwyczajasz się :) Funiu doszła moja deklaracja wysłana na koniec lipca? Quote
funia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 sonia71 napisał(a):Lili jak tam? mam nadzieję że już powolutku przyzwyczajasz się :) Funiu doszła moja deklaracja wysłana na koniec lipca? Tak soniu oczywiście ,dziekuje ;) Quote
funia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Dziekuje wszystkim płacącym na Lili .Poczekam do jutra i zmienie tytuł . Quote
magenka1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 a mnie nie była tyle dni i tyle rzeczy się działo, nie wiem dlaczego ale chce mi się płakać ale chyba to ze szczęscia Lili kochana bądź szczęśliwa! Quote
Isadora7 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Wczoraj zakończyła sie aukcja Lili rozumiem że nie wznawiać? Quote
funia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Isadora7 napisał(a):Wczoraj zakończyła sie aukcja Lili rozumiem że nie wznawiać? Tak .Isadoro;) Quote
Recommended Posts