Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwaga ,uwaga !!!!!!!!!!!!!
NIC NIE PISAŁAM BO NIE CHCIAŁAM ZAPESZAĆ .ale stało się LILKA MA DOM !!!!!!!!!!
Pani ,ktora przyjechala po inną sunię do mnie zakochała sie w LILce i ( to było w piatek ) a dzisiaj przyjechała ją już zabrać .Pani jest z Lublina ,dom sprawdziła E-S.Polecony i ja również potwierdzam bo dobrze nam się rozmawiało.
Lilka ma mieszkać w bloku ,8 godz.bedzie sama w domu .Tylko tego sie troszke obawiam....Ale przecież większośc z nas pracuje .Jutro zadzwonie ,dowiem sie jak tam u niej .Popłakałam sie bo ona tak patrzyła na mnie jak odjezdzała przez tylnia szybę .ze mało m9i serce nie pękło .Była moim pierwszym psem w hoteliku ....Dobra bo sie rozkkleiłam .

Posted

[quote name='funia']uwaga ,uwaga !!!!!!!!!!!!!
NIC NIE PISAŁAM BO NIE CHCIAŁAM ZAPESZAĆ .ale stało się LILKA MA DOM !!!!!!!!!!
Pani ,ktora przyjechala po inną sunię do mnie zakochała sie w LILce i ( to było w piatek ) a dzisiaj przyjechała ją już zabrać .Pani jest z Lublina ,dom sprawdziła E-S.Polecony i ja również potwierdzam bo dobrze nam się rozmawiało.
Lilka ma mieszkać w bloku ,8 godz.bedzie sama w domu .Tylko tego sie troszke obawiam....Ale przecież większośc z nas pracuje .Jutro zadzwonie ,dowiem sie jak tam u niej .Popłakałam sie bo ona tak patrzyła na mnie jak odjezdzała przez tylnia szybę .ze mało m9i serce nie pękło .Była moim pierwszym psem w hoteliku ....Dobra bo sie rozkkleiłam .

No i ja też :placz::placz::placz:
z bezpiecznej przystani w daleki swiat .......
Boszeee , dziecko nam z domu wyfrunęło :placz:
czy jej tam będzie dobrze , czy da sobie radę ???
Lili :loveu: ale szoook
Kurza twarz ale niespodzianka :lol:

Posted

napisałam do Pani smasa jak tam Lila ...Pani napisała mi ,ze biega z kata w kąt ....Martwie sie .Chciałabym ,zeby sie ułozyło ,zeby sie przyzwyczaiła do mieszkania w bloku bo do Pani szybko sie przywiąże na pewno .

Posted

Zawsze moze wrócić ,gdyby cokolwiek przerosło opiekuna lub wynikły jakieś okoliczności trudne do opanowania .Ale bądzmy dobrej myśli .Moze PAni wejdzie tu i napisze ,prosiłam ją aby sie zalogowała i pisała nam o niej .Zobaczymy .LIli prosze nie daj plamy .

Posted

[quote name='funia']Zawsze moze wrócić ,gdyby cokolwiek przerosło opiekuna lub wynikły jakieś okoliczności trudne do opanowania .Ale bądzmy dobrej myśli .Moze PAni wejdzie tu i napisze ,prosiłam ją aby sie zalogowała i pisała nam o niej .Zobaczymy .LIli prosze nie daj plamy .

To dobrze Funiu
nie wiem dlaczego ale mam uczucie jak przecięcie pępowiny ....

Lili >>>> szczęsliwości w nowym domku , miłości i dobrego ludzia , pełnej dobrej michy i długich spacerków .... :multi::loveu::loveu:

Posted

funia napisał(a):
piknie to zdjecie zrobilas avii...samo sie placze .Dlaczego ja zawsze szukam dziury w calym ....zamiast sie cieszyc

Funia to razem tak będziemy na przemian plakac i cieszyc sie
ty -- bo miałas te mordke pod opieka wiedziałas jak jest teraz trzeba komus obcemu zaufać
ja -- bo wiedziałam że pod twoja opieka jest bezpieczna

ale , ale Lili ma domek -- musi sie zaaklimatyzować i poczuć tych swoich nowych ludzików
będę trzymac kciuki by sie udało
może rzeczywiście się ktos z nich zaloguje i da znac od czasu do czasu jak tam u Lili ? Oby ...

Posted

Oniemiałam z wrażenia :-o :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Lili ma dom :multi::multi::multi:... Lili, będzie Ci trochę brakowało tej przestrzeni u Funi, ale dasz radę kochana :loveu:...trzymam mocno kciuki za to...
Funiu rozumiem co czujesz...,ale o to przecież chodziło od początku :p

Posted

No i ja wpadam do suni ....:loveu:
jakies wieśći czy cuś ? :cool3:

ja mam nadzieję że nowy domek otoczy miłością Lily i da jej czas na aklimatyzacje w nowym miejscu z nowymi ludzikami ...w nowych dla Lili warunkach...
psie serduszko Lili o Funi nie zapomni ale jak wiemy z doświadczenia te psie serduszka są pojemne i znajdą miejsce dla nowego domku :loveu:
za to trzymam mocno kciuki , bardzo mocno...

Posted

tak jest info ,dzwoniłam .Pani mowi ze jest spokojna i jakas smutna .Nie zrobiła kupy od wczoraj .dzisiejszy dzień podczas jej niobecnosci zniosła bez zadnych problemów .
O 20 dzisiaj E-S poszła do Pani i Lili bo mieszkają niedaleko .Wzieły Lilkę i psa Ewy na spacer .Ewa mówi ,ze wszystko jest ok.Pani bardzo czuła i troskliwa dla naszej Lili .Martwi sie ,tylko ze Lili żle znosi zamknięcie .I Zle sie sama z tym czuje .
Jutro jestem umówiona Pani ma dzwonić do mnie .Nie chce dokuczac bo czasami robie sie natretna i monotematyczna ....

Posted

bardzo się cieszę że Lili ma dobry domek ale.... z drugiej strony drga serducho że mała zamknięta sama na pól dnia a ona do tego nie przywykła :( co innego jak od małego przyzwyczaja się psa do zostawania ,moja Sońka przesypia ten czas,:), ale.... z trzeciej strony trzeba dać jej trochę czasu żeby opanowała sytuację i zrozumiała że Pańcia wraca i wtedy jest tylko dla niej ale...jeżeli
E-s widzi smutną minkę Lili to wcale jej nie zazdroszczę z sumieniem ale ...z czwartej strony przecież Pańcia kocha psiulka i tak można sobie tłumaczyć w nieskończonośc za i przeciw....Będzie dobrze ,Lili przytalaki dla ciebie :)

Posted

Cieszmy sie, ze Lili ma domek. Myśle, ze minie troche czasu i sunia przyzwyczai się do mieszkania w bloku.
Na pewno to wszystko zrekompensuje jej milośc nowej Pani i długie spacery.

Posted

bela51 napisał(a):
Cieszmy sie, ze Lili ma domek. Myśle, ze minie troche czasu i sunia przyzwyczai się do mieszkania w bloku.
Na pewno to wszystko zrekompensuje jej milośc nowej Pani i długie spacery.

Ja też tak myślę ...
czas , potrzeba po prostu czasu ...
i duużo miłości
i wtedy wszytko sie ustabilizuje ....
i za to nieustannie trzymam kciuki ..
Lili bądz grzeczna >> masz swoich ludzików :loveu:
zaczaruj ich

Posted

Pani Agnieszka dzwoniła i mówiła ,ze nie jest zle .Na spacerach biega i jest fajnie .W domu troszke smutnieje .Ale dajmy im czas .
Wierze ,ze bedzie dobrze.

Posted

sonia71 napisał(a):
Lili jak tam? mam nadzieję że już powolutku przyzwyczajasz się :) Funiu doszła moja deklaracja wysłana na koniec lipca?

Tak soniu oczywiście ,dziekuje ;)