funia Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 zaczał sie kolejny miesiąc hotelowania i niestety Lili ma tylko deklaracje na 80zł miesziecznie .Brakuje miesięcznie 160zł . W tamtym miesiącu ala123 wplacila 150zł czyli za trzy miesiące z góry . Quote
Marinka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Lili :loveu:...fajnie ci na tej zielonej trawce :lol: Quote
funia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 U nas w gazetach regionalnych lecą ciągle ogłoszenia .Mialam wcześniej parę telefonów ,ale jak mówiłam ze ma okolo 5 lat to ludzie rezygnowali ...... A ona na moje oko ma nie 5 a co najmniej 6 ,7 ...... Quote
funia Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Oczywiście ,juz zdjety .Szwy takze więc do domku pora .....Ale gdzie on jest ? Quote
ala123 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Myślę,że Lili nie obrazi się,jeżeli na jej wątku zaproszę na bazarek dla koleżanek z hoteliku? http://www.dogomania.pl/threads/187329-Letnia-kolekcja-ubra%C5%84-na-Kor%C4%99-i-Lun%C4%99-bazarek-do-24-czerwca-br. Quote
ala123 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 widziałam dzisiaj Lili: niemożliwa z niej gospodyni zarządza całym gospodarstwem! Koniecznie musi trafic do domu wolnostojącego, aby mogła pilnować i zarządzać obejściem. Domek miałby z niej wielki pożytek,nic nie umknie jej uwadze Quote
avii Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ala123 napisał(a):widziałam dzisiaj Lili: niemożliwa z niej gospodyni zarządza całym gospodarstwem! Koniecznie musi trafic do domu wolnostojącego, aby mogła pilnować i zarządzać obejściem. Domek miałby z niej wielki pożytek,nic nie umknie jej uwadze No to chyba trzeba będzie powtórzyc ogloszenia z uwzlędnieniem i podkresleniem powyższego .. Lili tylko dyktatorem nie zostań :) Quote
funia Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Dziekuję Marinko za wstawienie foty . Z Lilki sa takie jaja ,ze mozna pasc ze smiechu ....Ona sama znosi wszystkie nasze buty i kładzie sobie wkoło ,moje sa zawsze na górze i Lilka łapie z nich jeszcze świeży zapach:evil_lol:.Ile by jej nie dac tych butów ,kolejne sa równiez mile widziane . Posterylkowe ubranko nosiła tydzień w ta i zpowrotem ze sobą do budy .Ona jest komiczna . Domku jek nie było tak nie ma ...:shake: Quote
Zdrapka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 funia napisał(a):Dziekuję Marinko za wstawienie foty . Z Lilki sa takie jaja ,ze mozna pasc ze smiechu ....Ona sama znosi wszystkie nasze buty i kładzie sobie wkoło ,moje sa zawsze na górze i Lilka łapie z nich jeszcze świeży zapach:evil_lol:.Ile by jej nie dac tych butów ,kolejne sa równiez mile widziane . Posterylkowe ubranko nosiła tydzień w ta i zpowrotem ze sobą do budy .Ona jest komiczna . Domku jek nie było tak nie ma ...:shake: Marinkaa napisał(a): rewelacja :) Gosposia :) Ale jak cudnie i równiutko dziewczyna buciki ułożyła :) Świetna jest. A może jej trzeba kupić pakiet ogłoszeń, jest nowy bazarek ogłoszeniowy, o tu: http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07 Quote
Zdrapka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 funia napisał(a):Pewnie .Ile trza zapłacic ? Raptem 15 zeta za cały pakiet 50 ogłoszeń. Trzeba podesłać na maila teksty i zdjęcia, tam jest podany mail. Quote
avii Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 funia napisał(a):Pewnie .Ile trza zapłacic ? Funia odnowię ogłoszenia .... zdjęcie Lili >> rewelacja !!!!!!!! i jeszcze jedno Funiu >> wplacę na Lili , bo widze że bieda straszna z tymi deklaracjami , na ostatniego tego miesiaca sorry:oops: ale przeprowadzka córy na swoje wywróciła mi budżet do góry nogami :angryy: edit: ogloszenie u Myszki zamówione :) Quote
bela51 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witaj Liluniu, weszłam na Twoj wątek, bo moze uda mi sie w koncu wystawic bazarek funi i ali dla Ciebie. O ile dogo znowu nie zgłupieje. Sliczna panienka jest z Lilusi. Quote
sonia71 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 witam Lilę-gospodynię :lol:,Funiu deklaruję stałe 10 zł. ,bedę wpłacała na koniec miesiąca czyli jak czytałam teraz za czerwiec -tak?-na konto hoteliku jak na sterylkę ,jezeli inne to proszę PW. czy Lili ma allegro ,bo ogłoszenia widziałam że wykupione,dajcie znac jak nie ma to zamowię u isadrory(ona ma super pomysły na wypasione allegro,mistrzostwo świata:multi:) Quote
ala123 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 bela51 napisał(a):Witaj Liluniu, weszłam na Twoj wątek, bo moze uda mi sie w koncu wystawic bazarek funi i ali dla Ciebie. O ile dogo znowu nie zgłupieje. Sliczna panienka jest z Lilusi. Belu, koniecznie daj znać o tym bazarku! Dziekuję,że tak nam pomagasz! A Lili niezła numerantka jest, jaka zorganizowana i gospodarna. Quote
funia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 DZiękuję soniu za deklarację .Konto to samo .Tak jak jest w pierwszym poście hotelowym . Quote
funia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Nie ma Lilka allegro właśnie ....Przydało by sie ale ja juz nie ogarniam :oops: Quote
Recommended Posts