funia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 tak zabieg jutro ...Przesunieta godzina z 7,30 na 7 ,15 . Ale mam stresa .... Dzięki Avii , agatko soniu i magenko Quote
avii Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 magenka1 napisał(a):funia i jak tam Lili nasza kochana się czuje? I ja się dołączam , dopiero co wpadlam do domu i od razu do Lili Mam nadzieję że wszystko w porządku , bo trzymałam kciuki mooocno ... Quote
funia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Sory ,ze tak pózno ale miałam dzisiaj skretu z psiakami bo woziłam jeszcze jedna sunie na badanie . Więc Lilak zniósl wspaniale zabieg ,dobre wybudzenie i wyjście z lecznicy na własnych nogach ....Nawet chciała wskakiwac do auta ,ale ją zdązylam złapać .Po przyjezdzie do hoteliku szukała jedzenia i gdyby tam cos było na pewno by skorzystała . wyczyszczono jej kamień z zebów ( za darmo ) .Jutro rano jedziemy na zastrzyk przeciwbólowy . Koszt sterylki 120zł =================== Avii 50zł sonia 71 10zł magenka 10zł funia 20zł agata51 10z załozylam więc 20zł za sterylizacje Ala 123 zasponsorowała Lili lek do uszu ( zapomnialam nazwy )kosztował 32 zł .Dziekujemy Quote
funia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Deklaracje soni ,magenki i agaty dodałam do sterylki aby zmniejszyc kwote do jej zaplacenia .... Czy wasze wplaty były na maj ? czy czerwiec ? bo sie zgubiłam .... Lili niestety w miesiącu czerwcu bedzie brakowało 160zł na hotel .no chyba ,ze trzy wplaty po 10zł były na czerwiec to bedzie brakowało 190zł:shake: Quote
avii Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 funia napisał(a):Sory ,ze tak pózno ale miałam dzisiaj skretu z psiakami bo woziłam jeszcze jedna sunie na badanie . Więc Lilak zniósl wspaniale zabieg ,dobre wybudzenie i wyjście z lecznicy na własnych nogach ....Nawet chciała wskakiwac do auta ,ale ją zdązylam złapać .Po przyjezdzie do hoteliku szukała jedzenia i gdyby tam cos było na pewno by skorzystała . wyczyszczono jej kamień z zebów ( za darmo ) .Jutro rano jedziemy na zastrzyk przeciwbólowy . Funia , czy Lili zabezpieczona by nie wygryzła szwów ??? Rozumiem że ona sama w boksie to różnie może byc ... Quote
sonia71 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Lili wracaj szybko do zdrówka ,mizianko i całuski .Funiu moja wpłata była tak jak pisałam wcześniej tylko na sterylkę ,nie za hotelik :( Quote
magenka1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 moja wpłata jest za maj za czerwiec będzie na koniec tego miesiąca, mizianko dla lili mam nadzieje, że trochę dziewczynka się wyciszy Quote
agata51 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wpłaciłam 10zł za maj + 10zł za sterylkę. Trzymaj się, Liluś! Quote
funia Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Dzisiaj byłysmy rano na kontroli i zastrzyku przeciwbólowym. Koszt wizyty ( z rabatem) 15 zł Avii nie martw sie Lilka zabezpieczona podwójnie .Ubranko i kołnierz .wszystkie psy przebywające u mnie ,mające operacje nigdy nie wracają do boksów .Dopiero po około 11 dniach jak zdejmiemy szwy (suńki ) Psy troche wcześniej .Na czas rekonwalescencji mieszkaja w domu hotelowym .Lilka sprytnie zdejmuje kołnierz ....Nie wiem jak to robi ale rano lezy koło niej ... Patrzyłam dzisiaj na nią i serce sie kroi jak ona na mnie patrzy ....Ona mysli ,ze ja jestem tylko dla niej ..... Pora dla niej naprawdę do domu ,pokocha wielka miłościa dobrego człowieka .Naprawde wielka .... Aha ,no i czuje się dobrze .Zjadla dzisiaj gotowany ryz z piersią z kurczaka .Przez trzy dni podaje takie miekkie jedzenie po zabiegu . Quote
funia Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 my tu foty szykujemy a ciotki zapomniały ..... Quote
avii Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='funia']Dzisiaj byłysmy rano na kontroli i zastrzyku przeciwbólowym. Koszt wizyty ( z rabatem) 15 zł Avii nie martw sie Lilka zabezpieczona podwójnie .Ubranko i kołnierz .wszystkie psy przebywające u mnie ,mające operacje nigdy nie wracają do boksów .Dopiero po około 11 dniach jak zdejmiemy szwy (suńki ) Psy troche wcześniej .Na czas rekonwalescencji mieszkaja w domu hotelowym .Lilka sprytnie zdejmuje kołnierz ....Nie wiem jak to robi ale rano lezy koło niej ... Patrzyłam dzisiaj na nią i serce sie kroi jak ona na mnie patrzy ....Ona mysli ,ze ja jestem tylko dla niej ..... Pora dla niej naprawdę do domu ,pokocha wielka miłościa dobrego człowieka .Naprawde wielka .... Aha ,no i czuje się dobrze .Zjadla dzisiaj gotowany ryz z piersią z kurczaka .Przez trzy dni podaje takie miekkie jedzenie po zabiegu . Dzięki funiu za wiadomości :buzi::buzi: dobrze wiedzieć że nie jest po operacji w boksie i że ma dobrą opiekę ale żeby kołnierz sama sobie ściągała ? spryciula Lili jeszcze tylko trochę i zapomnisz o operacji , będziesz śmigała jak ..nowa :lol: Quote
funia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Lili w stosunku do całej swojej postury ma bardzo maleńka głowę .Ona z pyszczka wyglada jak surykatka taki mały futerkowiec ,ktory zyje w norach ziemnych .Ma wiec wyjatkową mozliwosc sciagania kołnierza bo obwód głowy jest maleńki i ma bardzo długie łapki ,którymi pewnie sobie pomaga w zdjeciu ....No niewiem spróbuje zalozyc jej dzisiaj inny kołnierz .... Quote
funia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 dodam ,jeszcze ze Lilka jako jedyna w hoteliku biega luzem po częsci domowej .A to dlatego ,ze nigdy nie interesowały jej ucieczki ,dlatego chodzi sobie gdzie chce .Dla niej licza sie tylko ludzie ,których kocha .Na obcych reaguje agresywnie ,jest w stanie ugryżc .Jest czujnym psem . Quote
sonia71 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 na tych fotkach -taka słodka mała kulka ,wcale tutaj nie widać że jest średnim pieskiem nic tylko przytulać i miziać,moja Sońka jak ma gorsze dni i żle się czuje to właśnie taka zwinięta leży w koszyku a ja bym ciągle koło niej siedziała i miziała i lzy same sie cisną z oczu,qurka -Lili zdrowka :) Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie Quote
agata51 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Postaram się dorzucić dyszkę do czerwcowej deklaracji. Mizianko, Lilusiu. Quote
funia Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Zobaczcie jakie jaja z Lilki .Wciąga wszystkie nasze buty do siebie do transporterka .Tu na zdjęciu było ich 8 sztuk czyli 4 pary .....Jak nie widzimy to kradnie i zanosi do siebie .Komedia z niej .Zdrówko okey ,biega ,skacze i dzisiaj kurcze ugryzła pszczelarza który do nas przyszedł ....W udo go ugryzła i w rekę rozdzierając spory kawał kurtki .Taka jest Lilka jak pies obronny .Wstyd mi było jak cholera......Facet był zły . Quote
sonia71 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 o matko! Lili wygląda jak kruszynka w otoczeniu butów wielkolódów,w porównaniiu do klapka:)...,a to ubranko to chyba też potarmosiła :) ot taka Lili supermanka broniąca swoich ludziów (zabierze buty to ludzie nigdzie nie pójdą)r-obcym won!a tak serio to qurcze nie wesoło z tym pogryzieniem :( Quote
funia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Soniu wpłyneło twoje 10zł na sterylke Lili .Dziekuje Quote
Recommended Posts