funia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Ewciu ,ale ty pokazałaś Elizke:evil_lol: Quote
magenka1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jakie ładne dziewczynki w taką pogodę na pewno szaleją razem na podwórku :) Quote
E-S Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 funia napisał(a):Ewciu ,ale ty pokazałaś Elizke:evil_lol: Eeee, to ta na wyższych nóżkach to nie Lilka ? :oops: Ewa Quote
funia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 No na wyzszych Lilka ale na tych fotach jest Eliza;) Quote
E-S Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 funia napisał(a):No na wyzszych Lilka ale na tych fotach jest Eliza;) To ja nie zrobiłam zdjęcia Lilce ??? No to jak się nazywają te sunie - nie Elizka i Lila ??? Ja zgłupieję, one z Mańką to i tak jak 3 siostry od najmłodszej i najmniejszej do najstarszej największej ... Ewa Quote
funia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nie ,zrobiłaś zdjęcie Elizce:evil_lol: Quote
funia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Lili wiosennie tarza się w zamordowanej trawie ... Quote
E-S Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 funia napisał(a):Nie ,zrobiłaś zdjęcie Elizce:evil_lol: No masz ... a ta dalej swoje. A ta druga sunia to niby KTO ??? Quote
funia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Lilka stoi obok tylko troszke nogi jej widać z boku . Quote
funia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Martwi mnie to ,ze Lili robi sie zaborcza .Chciałaby byc tylko cały czas w centrum zainteresowania .Jest łagodna dla innych zwierząt ,ale jesli trafia na "swoja "to sa kłótnie . Cieczka juz prawie na ukończeniu ,ale wetka mówiła ze najlepiej jest zrobic sterylkę po 2 miesiacach od cieczki . Ogłoszenie w lokalnej idzie u nas ,ale zainteresowanie byle jakie .... LILi pora Ci do domu .... Quote
avii Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 funia >> zrób proszę jakieś "" artystyczne "" zdjęcie tej pięknocie , coby do ogłoszeń się nadawało ... chyba że wybierzesz z tych , co na wątku .. Lili najwyższy czas do domku ! . . Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 funia napisał(a):Lilka stoi obok tylko troszke nogi jej widać z boku . Już wiem o co chodzi ... wciśnij ze 2-3 razy na klawiaturze Ctrl i znak - (minus). Masz za duży widok. Ewa Quote
ala123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 co u Lili słychać po świętach? nikt nie dzwoni, nie pyta o taką wspaniałą sunieczkę? Quote
funia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Zero telefonów . U Lili bez zmian .Stara sie nadal dominowac ,karcic kazdego kto jej zdaniem za bardzo się bawi ,szczeka albo zbliża do nas .Ona chce o wszcystkim decydowac . Jedzenie połyka nawet nie gryzie .Już było lepiej .Teraz je tak jakby ,ktoś mial jej zabrać .Wyjada wszystko jesli uda jej się wpaśc do pustego boksu . Broni terenu ,jest czujna .Ostro reaguje na obcych . Quote
ala123 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 funia napisał(a):Zero telefonów . U Lili bez zmian .Stara sie nadal dominowac ,karcic kazdego kto jej zdaniem za bardzo się bawi ,szczeka albo zbliża do nas .Ona chce o wszcystkim decydowac . Jedzenie połyka nawet nie gryzie .Już było lepiej .Teraz je tak jakby ,ktoś mial jej zabrać .Wyjada wszystko jesli uda jej się wpaśc do pustego boksu . Broni terenu ,jest czujna .Ostro reaguje na obcych . super gospodyni jednym słowem,tylko szkoda ,że nikt jej nie chce:shake: Quote
KrystynaS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 U psów, które mają za sobą pewien staż bezdomności często tak jest, że jedzą łapczywie i dużo, za dużo. Pamiętając swój głód chcą najeść się na zapas, bo nie wiadomo kiedy znów będą jadły. Pewnie Lili dlatego połyka jedzenie w każdej ilości. Jeszcze nie wierzy, że pełna miska będzie każdego dnia. Quote
agata51 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cioteczki, w lutym zadeklarowałam dla Lili 10zł/mies. Albo nie dostałam nr konta, albo gdzieś zaprzepaściłam. Wyślijcie, proszę - przeleję skromne 30zł zaległości. Quote
funia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Mineło juz sporo czasu odkąd LIli jest u mnie .Zrobie więc zaraz rozliczenie jej hotelowania . Quote
funia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Lili mieszka u mnie od lutego ,ale jest liczona od 1marca po 8zł /doba Na jej konto wpłaciła avii 500zł livka 100zł za Bazarek . -----------------------------------------razem 600zł 240zł hotel od 1marca do 1 kwietnia czyli zostaje 360zł . Ale zaraz trzeba szczcepić wirusy i robic sterylke.Wirusy 30zl ,sterylka około 120zł . Quote
funia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 W sobote zaplanowałam sesje zdjęciową wszystkich moich podopiecznych , Quote
magenka1 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Miałam wpłacić 10 zł ale w tym miesiącu przepraszam nie mogę moja sunia chorowała i inne nie zaplanowane wydatki ale po tej wypłacie od razu prześle pieniążki na Lili Pamiętam o suni.. Quote
ala123 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ja też pamiętam o swojej deklaracji, kiedy ewentualnie byłaby ta sterylka ,mniej więcej oczywiście? Quote
ala123 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 zaglądam do szefowej - zazdrośnicy,co u niej Quote
Recommended Posts