Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
No na wyzszych Lilka ale na tych fotach jest Eliza;)

To ja nie zrobiłam zdjęcia Lilce ??? No to jak się nazywają te sunie - nie Elizka i Lila ??? Ja zgłupieję, one z Mańką to i tak jak 3 siostry od najmłodszej i najmniejszej do najstarszej największej ...
Ewa

Posted

Martwi mnie to ,ze Lili robi sie zaborcza .Chciałaby byc tylko cały czas w centrum zainteresowania .Jest łagodna dla innych zwierząt ,ale jesli trafia na "swoja "to sa kłótnie .
Cieczka juz prawie na ukończeniu ,ale wetka mówiła ze najlepiej jest zrobic sterylkę po 2 miesiacach od cieczki .
Ogłoszenie w lokalnej idzie u nas ,ale zainteresowanie byle jakie ....
LILi pora Ci do domu ....

Posted

funia >> zrób proszę jakieś "" artystyczne "" zdjęcie tej pięknocie , coby do ogłoszeń się nadawało ...
chyba że wybierzesz z tych , co na wątku ..

Lili najwyższy czas do domku !

.
.

Posted

funia napisał(a):
Lilka stoi obok tylko troszke nogi jej widać z boku .

Już wiem o co chodzi ... wciśnij ze 2-3 razy na klawiaturze Ctrl i znak - (minus).
Masz za duży widok.
Ewa

Posted

Zero telefonów .
U Lili bez zmian .Stara sie nadal dominowac ,karcic kazdego kto jej zdaniem za bardzo się bawi ,szczeka albo zbliża do nas .Ona chce o wszcystkim decydowac .
Jedzenie połyka nawet nie gryzie .Już było lepiej .Teraz je tak jakby ,ktoś mial jej zabrać .Wyjada wszystko jesli uda jej się wpaśc do pustego boksu .
Broni terenu ,jest czujna .Ostro reaguje na obcych .

Posted

funia napisał(a):
Zero telefonów .
U Lili bez zmian .Stara sie nadal dominowac ,karcic kazdego kto jej zdaniem za bardzo się bawi ,szczeka albo zbliża do nas .Ona chce o wszcystkim decydowac .
Jedzenie połyka nawet nie gryzie .Już było lepiej .Teraz je tak jakby ,ktoś mial jej zabrać .Wyjada wszystko jesli uda jej się wpaśc do pustego boksu .
Broni terenu ,jest czujna .Ostro reaguje na obcych .

super gospodyni jednym słowem,tylko szkoda ,że nikt jej nie chce:shake:

Posted

U psów, które mają za sobą pewien staż bezdomności często tak jest, że jedzą łapczywie i dużo, za dużo. Pamiętając swój głód chcą najeść się na zapas, bo nie wiadomo kiedy znów będą jadły.
Pewnie Lili dlatego połyka jedzenie w każdej ilości. Jeszcze nie wierzy, że pełna miska będzie każdego dnia.

Posted

Cioteczki, w lutym zadeklarowałam dla Lili 10zł/mies. Albo nie dostałam nr konta, albo gdzieś zaprzepaściłam. Wyślijcie, proszę - przeleję skromne 30zł zaległości.

Posted

Lili mieszka u mnie od lutego ,ale jest liczona od 1marca po 8zł /doba
Na jej konto wpłaciła avii 500zł
livka 100zł za Bazarek .
-----------------------------------------razem 600zł
240zł hotel od 1marca do 1 kwietnia czyli zostaje 360zł .
Ale zaraz trzeba szczcepić wirusy i robic sterylke.Wirusy 30zl ,sterylka około 120zł .

Posted

Miałam wpłacić 10 zł ale w tym miesiącu przepraszam nie mogę moja sunia chorowała i inne nie zaplanowane wydatki ale po tej wypłacie od razu prześle pieniążki na Lili
Pamiętam o suni..