funia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Chciałabym zaplanować nie długo sterylkę Lili ,czy wszyscy są za ? Lili sunia anioł do ludzi ,kierowniczka do innych zwierzat Quote
funia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Chciałabym zaplanować nie długo sterylkę Lili ,czy wszyscy są za ? Lili sunia anioł do ludzi ,kierowniczka do innych zwierzat Quote
KrystynaS Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='funia']Lili sunia anioł do ludzi ,kierowniczka do innych zwierzat :-D :-D znaczy się - kierowniczka = hetera Tak, sterylizacja jest potrzebna jak najbardziej, popieram. Ustalaj. Quote
KrystynaS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Oj Lili nikt cię nie odwiedził w weekend. Tylko tak bardzo nie zarządzaj tym hotelem, od tego są inni (czytaj: funia) Quote
funia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Lili dzisiaj była u weta ,chciałam zrobić jej wirusówki ale wetka nie zgodziła się bo zaczęła się cieczka .....Musimy poczekac trzy tygodnie ... Quote
Livka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witaj Lili :lol: Funiu czy wpłynęły już pieniążki z mojego bazarku? , jeśli tak to prosiłabym bardzo o zapisanie tego faktu w pierwszym poście ... bardzo proszę tak dla przejrzystości ;) Quote
funia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Lili ma teraz wychodne kontrolowane ,kontakty z kumplami tez .Szlaban na 3 tygodnie az sie skończy cieczka .......niestety . Quote
funia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Lili po skończeniu cieczki i odczekaniu około 2 tyg.Trzeba sterylizować i niech już idzie do domku bo szkoda zeby świat nie zobaczył takiej fajnej suńki Quote
avii Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 funia napisał(a):Lili po skończeniu cieczki i odczekaniu około 2 tyg.Trzeba sterylizować i niech już idzie do domku bo szkoda zeby świat nie zobaczył takiej fajnej suńki jak najbardziej za :)) czy Lili ma juz ogłoszenia ?? Quote
funia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 tYLKO W LOKALNEJ GAZECIE RAZ W TYGODNIU. Quote
avii Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 LILI a ty co tak na samym końcu ?? cioteczki zapomniały .... nie damy sie , śmigaj i przypomnij się :) Quote
funia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Lili ma teraz apogeum cieczki .Jest zazdrosna o kazdego psa ,ktory zbliza sie do mnie .Jest kochana i madra Poza tym czekamy na wiosne ......... Quote
magenka1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pamiętamy o Lili tylko te dogo ale teraz jest już dobrze!! Quote
funia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Lilka kochana jak zwykle ,cieczka w toku .No i cóz .....Po sterylce do domu . Aha, sika smiesznie jak pies ,noge podnosi do góry i mam wrażenie ze znaczy teren bo jak pies posikuje wszystkie miejsca . Quote
avii Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Funia -- rozumiem że na razie nie ogłaszać suni az do ...cieczki?? Ale po ...... Chciałabym jej wykupić na bazarku ogłoszenia ( 74 ) ale potrzeba tekstu i zdjęc do ogłoszen ... kto umie zredagować fajny tekst o Lili? no a o zdjęcia poprosimy ..Funię :razz: . Quote
funia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Avii ,cały czas lecą lokalne i jak na razie zaden nie był tym wymarzonym Quote
avii Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='funia'] Avii ,cały czas lecą lokalne i jak na razie zaden nie był tym wymarzonym No bo ten wymarzony jeszcze sie czai :cool3: ale na pewno gdzieś tam jest i jak dojrzeje to sie ujawni czyli ogłoszeń na razie nie wykupywać ? . Quote
funia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Ja myslę ,ze nie ma co czekac bo jak sie traffi super dom to zobligujemy do sterylki w domku .Szkoda czasu ... Lili około 4 letnia sunia z zamojskiego schroniska .Gryziona i poniewierana przez inne psy ,zamkneła się w sobie i zyłla skulona w kącie budy .Miała chore oczy ,nie leczone powodowały ze sunia wpadala na siatke boksu i obijała sie dotkliwie .Wtedy tez ataki innych suk nasilaly sie .Dzięki ludziom dobrej woli Lili jest poza schronem w hotelu .Nie moze tam tkwić wiecznie bo hotel to tylko przystań i namiastka normalności .Lili na nia zasługuje ,swoja miłościa i oddaniem moze rozswietlić czyjeś serce i dom.Dom w którym Lili pokaze jak pieknie potrafi kochac .LIli jest łagodna ,spokojna .Z sukami dogaduje sie ale moze próbowac dominowac .Walczy w ten sposób o zainteresowanie tylko nia .Jest bardzo spragniona miłości ,bardzo ....Czy pozwolisz pokazac Lili jak bardzo potrafi kochac ? Quote
funia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Taki tekst walnęłam ,moze jakby sie podobał to cos z niego wybrać mozna ..... Quote
funia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Nikt nawet do Lilki nie zajrzał .....Mam nowe zdjęcia moze jutro uda mi sie wstawić Quote
magenka1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Zaglądam i ślę całusy dla Lilki i czekam na zdjęcie śliczniotki Quote
E-S Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='magenka1']Zaglądam i ślę całusy dla Lilki i czekam na zdjęcie śliczniotki A widzisz, zapomniałam powklejać tutaj, zdjęcia są tu: http://picasaweb.google.com/SankjaSankja/HotelikUFuni# Ale do ogłoszeń się chyba też nie nadają ... :( Ewa Quote
Recommended Posts