Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lili do znudzenia dobrze ,dobrze ,dobrze .Z Fabianem tak fajnie się bawią ,ze mozna stać i patrzeć cały czas .
Apetyt wielki na życie i na jedzonko:razz:

Posted

funia napisał(a):

Lili przyłapanaa na goracym uczynku jak dobiera sie do Chappi .....Biedna głodna psina:lol:

ale ona nie wygląda na ...głodną
wręcz odwrotnie
Lili bo będziesz jak ta ...kluska :evil_lol:

Posted

Jest nie dośc ,ze nie najedzona to jeszcze nie chciała wpuścic dzisiaj nowych gości do hoteliku czyli Froda i Henia ,pilnuje jak strózujacy pies:evil_lol:

Posted

Jutro mam zamiar dawać ogłoszenia piesków i oczywiście uwzględniam też Lili tylko nie wiem co mam pisać odnosnie sterylki . Czy napisać,że oferowana jest ewentualna pomoc finansowa w sterylce? do tej pory zwykle ogłaszałam wysterylizowane suczki i najwiecej telefonów było od ludzi zainteresowanych suczkami ze względu na to,że były wysterylizowane. Dobrze ,że wreszcie i tutaj ludzie zaczynają znac znaczenie słowa steryliacja a szkoda ,że sami nie bardzo chcą za to płacić. Wiem ,że częśc ludzi rzeczywi,ście nie ma tej kasy na takie rzeczy ale część jest po prostu wygodna.

Posted

widziałam dzisiaj Lili i po prostu trudno dać wiarę,że to ta sama psinka sprzed kilkunastu dni !
Jest po prostu piękna: lśniąca sierść ,dostojny i pewny krok. Tylko chyba nie dowidzi jednak z daleka czyli jest krótkowidzem.
Mam nadzieję,że nie będzie długo czekała na dom:lol:

Posted

Z bazarku książkowego dla Lili udało się nazbierać 93 zł + 6 zł mały prezencik od taygi = 99 zł
Dla równego rachunku przekazuję dla psinki 100 zł ;)

Poproszę o nr konta :)

Posted

[quote name='Livka']Z bazarku książkowego dla Lili udało się nazbierać 93 zł + 6 zł mały prezencik od taygi = 99 zł
Dla równego rachunku przekazuję dla psinki 100 zł ;)

Poproszę o nr konta :)

Halo ! Proszę o nr konta !!! :)