KrystynaS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jaka ona drobna sunia :loveu:, a jaka zadowolona. Funiu czy trochę lepiej z jej oczkami???? stosujesz krople do oczu. No ale śniegu to jeszcze macie pod dostatkiem. U nas dziś od popołudnia cały czas pada deszcz :o i hałdy śniegu znikają błyskawicznie Quote
E-S Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ale na zdjęciach widać, że oczka już lepiej, Funiu? W Lublinie dzisiaj było +5 w słońcu. Pazdrawlaju :) Ewa Quote
funia Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Oczywiście dostaje krople ,jest lepiej na pewno . Gdyby miała sterylke mozna by było ja ogłaszac a tak jeszcze trochę musi poczekać . Quote
avii Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 funia napisał(a): Wypatrujemy wiosny Lili , zima precz . Quote
funia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Lili jest cudowna ,chodzi bez smyczy trzyma się nogi i nie opuszcza mnie na krok . Zjada rano gotowane a po południu dostaje sucha karmę .Wszystko wymiata .Kupska nadal wielkości doga niemieckiego:evil_lol: Cały czas prosi o pieszczoty i o moja uwagę Quote
avii Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale wy tam macie śniegu u nas juz szaro i buro ..... A Lili nadrabia czas ... i dobrze , należy jej się piękne zdjęcia A tak nawiasem mówiąc to lili na każdym zdjęciu wygląda inaczej raz wydaje mi sie duża , raz mała .... Lili zdecyduj się :evil_lol: Quote
KrystynaS Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Śmieszne zdjęcia, a tu wygląda trochę jak ... wampirek :evil_lol: Najwyraźniej suńka jeszcze nie ma dosyć zimy w odróżnieniu od nas. Lili raczej jest małym psem, taka przed kolano - tak mi się wydaje. Mała suczka na duuużych (= wysokich) łapkach Quote
funia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 To tylko wrażenie Krysiu ,nie jest mała jest srednia bo włąśnie te łapki długie to powodują ze jest z niej kawał kobitki .Tylko troszke przytyc musi Quote
bianka0 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dobrze, że jest już z nią Fabian, razem będzie im weselej.:lol: Niedługo ,, zapsi się '' tam zupełnie, będzie mogła wybierać towarzystwo do zabawy :evil_lol: Quote
funia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 DZisiaj wpłynęło 500zł od avii .Dziękuję . Quote
funia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Lili czuje się juz 100 % gosposią .Obszczekuje i wita .Biega sama bez smyczy podczas mojej obecnośći i wraca na zawołanie . Pilnuje swojego boksu ,sama do niego wbiega jeśli np. chce się napić .Za chwilę wybiega i pilnuje sie nogi .Bardzo lubi moich fachowców ,których poznała i domaga sie od nich pieszczot ,co z reszta dostaje bo trudno jej sie oprzeć . Zdjęć z dzisiaj nie mam bo zapomniałam aparatu . Wierzę ,ze LIli znajdzie kochający dom bo na taki zasługuje Quote
funia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 liLI A GDZIE CIOTKI ,POUCIEKAŁY ? Quote
E-S Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 funia napisał(a):liLI A GDZIE CIOTKI ,POUCIEKAŁY ? Gorączkowo zbieraja deklaracje :) Ewa Quote
magenka1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja jestem swoją deklarację prześlę na koniec lutego, tylko jeszcze nie dostałam nr kont więc poproszę Quote
ala123 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 To może już zacz~ąć og~łaszać panienkę? Wypowiedzcie się cioteczki Quote
avii Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 funia napisał(a):liLI A GDZIE CIOTKI ,POUCIEKAŁY ? [FONT=Times New Roman]Ciotki co niektóre w poniedziałek padły…..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tydzień powinien zaczynać się od ..wtorku , przynajmniej jak dla mnie[/FONT] [FONT=Times New Roman]I trwać do ..czwartku :diabloti:[/FONT] ale do Lili nocą zajrzałam [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] Lili z duuużego zdjęcia ..[/FONT] [FONT=Times New Roman]w pelnej krasie , tarzająca się z lubością na śniegu [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]nadrabiaj stracony czas Lili jak tylko możesz [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
funia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Lili to słodziak na 200 fajerek !!!! Quote
KrystynaS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Są ciotki Lilil, są :hand:. Buziaki dla suni. Quote
bianka0 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ale jej funiu piękną kolię kupiłaś :crazyeye: Czy wszystkie dziewczynki u Ciebie takie dostaną ? Moja Eliza też ? Quote
agada Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jesteśmy, jestesmy, ale sprawy sie niejednokrotnie komplikują i zapominamy pisać.. Quote
Recommended Posts