KrystynaS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Funiu a może ona nie jest taka zadziorna tylko odreagowuje stres po życiu w schronie. Za kilka/kilkanaście dni będzie już pewnie sobą i wtedy zobaczysz jak się zachowuje. Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Taki pies ze schronu to potrzebuje czasu, zeby sie zmienic na lepsze :):) Quote
funia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Pewnie tak ,ale mam oko na te sprawy widzę ze to zadziora będzie niezła;) Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zycie wymaga zdecydowanego charakteru :):) Quote
avii Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To że goni wszystko co żywe to ..niedobrze :evil_lol: może to uraz poschroniskowy ? ja tam skubali i teraz odreagowuje :cool3: ale za to że jest zywiołowa to dobrze :) schron nie zabił w niej ochoty do życia ... no i ten głód jedzenia :shake: Funiu >> dostaje raz dziennie czy 2 x ? Quote
funia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 dzisiaj dostała rano gotowane i zostawiłam sucha karme na podgryzkę w ciągu dnia .Wieczorem dostała znowu suchą karmę .Kupska robi w takich ilościach ,ze nie widząc psa pomyslałybyście ze to kupy Owczarka albo Doga:evil_lol: Quote
KrystynaS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To pewnie po tym leku na żołądek co dostała wczoraj u weta. Nie wiadomo czego najadła się w schronie. Oczyści sobie żołądek i jelita i kupka się unormuje. Quote
funia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Lili dizsiaj zadowolona ,wypoczęta i chętna do spacerów .Jest mądra po spacerze wraca sama do swojego boksu . Nie zrobiłam dzisiaj zdjęć bo zapomniałam aparatu ,ale coś z wczoraj moze pózniej wygrzebię Quote
KrystynaS Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Lili wypoczęta :loveu: Nadal zadziorna???? Quote
agada Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dawno nie zaglądałam, a tu takie wieści, super!!! Quote
funia Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 U lili w porządku ,Jest wesoła ,biega ,skacze .Zauważyłam ,ze woli sucha karmę jeść . Kupska dalej wielkosci ON .Wytrzymuje do rana z kupa ,robi ja na dworze .Jutro wezme aparat i zrobie nowe zdjęcia . Quote
E-S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 funia napisał(a):U lili w porządku ,Jest wesoła ,biega ,skacze .Zauważyłam ,ze woli sucha karmę jeść . Kupska dalej wielkosci ON .Wytrzymuje do rana z kupa ,robi ja na dworze .Jutro wezme aparat i zrobie nowe zdjęcia . Kuponka też uwiecznisz? Żartuję. (Teraz jak żartuję będę to pisać, bo na innym wątku nie skojarzyli i jakieś straszne zamieszanie powstało i prawie wszyscy się czuja obrażeni, urażeni, dotknięci i coś tam jeszcze) Funiu, zrób jej portrecik, może ktoś zrobi banerek na podmiankę, bo ten taki niewyraźny (uwaga! to nie żart - chodzi o to, że zdjęcie jest zamglone, czyli niewyraźne, NIE OBRAŻAM PSA określeniem niewyraźny, piszę o fotografii). Kurna, przez nich w jakąś fobię możliwości bycia niezrozumiana wpadnę i w ogóle nie da się czytać tego, co ja piszę. Policzę swoje deklaracje i się tu może zdeklarowywuję, ale jutro wyjeżdżam, to dopiero w piątek (oj nie wiem - w planach kastracja Bugiego) albo sobotę wypowiem. Ewa Quote
funia Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 tak > a gdzie się na zartach nie znaja ? Quote
E-S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 funia napisał(a):tak > a gdzie się na zartach nie znaja ? Oj, pójdziesz tam, sama zażartujesz i znowu będzie dym. Nie powiem. :) Zresztą nie trzeba już tam chodzić i podbijać, bo psinka ma super dom :) Ewa Quote
majqa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 E-S, mnie żarty w to graj. :-) Głowa do góry, słowo pisane ma ten mankament, że bywa opacznie zrozumiane. Quote
bianka0 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Funia wskoczy ze swoją włosogłówką i rozkręci towarzystwo :evil_lol: Chociaż na wątku Hero wcale nie chce mi się żartować, jestem na siebie wściekła :angryy: Żebym mogla przewidzieć że Fokus tak szybko znajdzie dom........ Quote
ala123 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A ja przypomn,że na bazarku dla Lili czekają książki, rozsesłałam trochę info ale proszę o pomoc w rozsyłaniu ,mało ludzi tam wchodzi i właściwie sama Livka zaprasza i zaprasza ,pomózmy jej http://www.dogomania.pl/threads/179702-Super-ksiAE-A-ki-romans-i-sensacja-dla-niedowidzAE-cej-Lili-Do-19-02-2010r-godz-22-ga Quote
funia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Lili przeszczęśliwa ,spacery to jej żywioł .Jeśli odśnieżymy ośmioarowy wybieg ( 1,60 wysokości śniegu ) to Lili pobiega bez smyczy .Ale to nie tak prędko .Rano było - 10 u nas . Lili apetyt dopisuje ,popiskiwała dzisiaj jak musiała wrócic do boksu .Niech ta wiosna w końcu nadejdzie będzie nam wszystkim łatwiej . Nie krzyczcie jak nie wrzucę zdjęć dzisiaj ,głowa boli . To świetna przytulanka ,fajnego domku jej trzeba Quote
ala123 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jak już trochę dojdzie do siebie,tzn. przypomni sobie normalne życie a funia rozszyfruje jej prawdziwy charakter :evil_lol:, to będziemy mogły zacząć dziewczynkę ogłaszać Quote
KrystynaS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam wszystkich!!!! :lol: Szybciutko Lili nabiera formy, ten schron ją tłamsił niesamowicie I co radzi sobie bardzo dobrze jak zostaje sama na noc. Ma spokój, nie musi się bać i być czujna bo nie ma tu dla niej zagrożenia. Ale fajnie. Funiu jak sprawa finansów Lili??? Quote
funia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Do otwarcia hotelu Lili jest na moim utrzymaniu ,Od 1 marca Avii zdeklarowała sie wpłacic na nia 500zł .Czyli miałaby na ponad 2 miesiące pobytu u mnie bo liczę ja jako małego psa po 8 zł . Musze w końcu założyc drugie konto i ciagle coś wypada ,ze brakuje czasu . Quote
funia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Mysle ze jest jej troche smutno samej n noc ale nie długo przyjada nowi pogadaja sobie Quote
agada Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 to powodzenia funiu w ogarnianiu tego wszystkiego!! Quote
Recommended Posts