Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To że goni wszystko co żywe to ..niedobrze :evil_lol:
może to uraz poschroniskowy ? ja tam skubali i teraz odreagowuje :cool3:
ale za to że jest zywiołowa to dobrze :)
schron nie zabił w niej ochoty do życia ...

no i ten głód jedzenia :shake:
Funiu >> dostaje raz dziennie czy 2 x ?

Posted

dzisiaj dostała rano gotowane i zostawiłam sucha karme na podgryzkę w ciągu dnia .Wieczorem dostała znowu suchą karmę .Kupska robi w takich ilościach ,ze nie widząc psa pomyslałybyście ze to kupy Owczarka albo Doga:evil_lol:

Posted

Lili dizsiaj zadowolona ,wypoczęta i chętna do spacerów .Jest mądra po spacerze wraca sama do swojego boksu .
Nie zrobiłam dzisiaj zdjęć bo zapomniałam aparatu ,ale coś z wczoraj moze pózniej wygrzebię

Posted

U lili w porządku ,Jest wesoła ,biega ,skacze .Zauważyłam ,ze woli sucha karmę jeść .
Kupska dalej wielkosci ON .Wytrzymuje do rana z kupa ,robi ja na dworze .Jutro wezme aparat i zrobie nowe zdjęcia .

Posted

funia napisał(a):
U lili w porządku ,Jest wesoła ,biega ,skacze .Zauważyłam ,ze woli sucha karmę jeść .
Kupska dalej wielkosci ON .Wytrzymuje do rana z kupa ,robi ja na dworze .Jutro wezme aparat i zrobie nowe zdjęcia .

Kuponka też uwiecznisz? Żartuję. (Teraz jak żartuję będę to pisać, bo na innym wątku nie skojarzyli i jakieś straszne zamieszanie powstało i prawie wszyscy się czuja obrażeni, urażeni, dotknięci i coś tam jeszcze)

Funiu, zrób jej portrecik, może ktoś zrobi banerek na podmiankę, bo ten taki niewyraźny (uwaga! to nie żart - chodzi o to, że zdjęcie jest zamglone, czyli niewyraźne, NIE OBRAŻAM PSA określeniem niewyraźny, piszę o fotografii).
Kurna, przez nich w jakąś fobię możliwości bycia niezrozumiana wpadnę i w ogóle nie da się czytać tego, co ja piszę.
Policzę swoje deklaracje i się tu może zdeklarowywuję, ale jutro wyjeżdżam, to dopiero w piątek (oj nie wiem - w planach kastracja Bugiego) albo sobotę wypowiem.
Ewa

Posted

funia napisał(a):
tak > a gdzie się na zartach nie znaja ?

Oj, pójdziesz tam, sama zażartujesz i znowu będzie dym. Nie powiem. :)
Zresztą nie trzeba już tam chodzić i podbijać, bo psinka ma super dom :)
Ewa

Posted

Funia wskoczy ze swoją włosogłówką i rozkręci towarzystwo :evil_lol:
Chociaż na wątku Hero wcale nie chce mi się żartować, jestem na siebie wściekła :angryy:
Żebym mogla przewidzieć że Fokus tak szybko znajdzie dom........

Posted

Lili przeszczęśliwa ,spacery to jej żywioł .Jeśli odśnieżymy ośmioarowy wybieg ( 1,60 wysokości śniegu ) to Lili pobiega bez smyczy .Ale to nie tak prędko .Rano było - 10 u nas .
Lili apetyt dopisuje ,popiskiwała dzisiaj jak musiała wrócic do boksu .Niech ta wiosna w końcu nadejdzie będzie nam wszystkim łatwiej .
Nie krzyczcie jak nie wrzucę zdjęć dzisiaj ,głowa boli .
To świetna przytulanka ,fajnego domku jej trzeba

Posted

jak już trochę dojdzie do siebie,tzn. przypomni sobie normalne życie a funia rozszyfruje jej prawdziwy charakter :evil_lol:, to będziemy mogły zacząć dziewczynkę ogłaszać

Posted

Witam wszystkich!!!! :lol:
Szybciutko Lili nabiera formy, ten schron ją tłamsił niesamowicie

I co radzi sobie bardzo dobrze jak zostaje sama na noc. Ma spokój, nie musi się bać i być czujna bo nie ma tu dla niej zagrożenia. Ale fajnie.

Funiu jak sprawa finansów Lili???

Posted

Do otwarcia hotelu Lili jest na moim utrzymaniu ,Od 1 marca Avii zdeklarowała sie wpłacic na nia 500zł .Czyli miałaby na ponad 2 miesiące pobytu u mnie bo liczę ja jako małego psa po 8 zł .
Musze w końcu założyc drugie konto i ciagle coś wypada ,ze brakuje czasu .