avii Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='funia']Byłam dzisiaj u Lili ,wołałam zaglądałam niestety nie wyszła .Mam nadzieję ,ze zajęła miejscówkę w budzie i tam siedzi . Jest zastraszona i to jej zdrowie ....[/QUOTE] sunie nie reaguje na żadne "" zachęty"' czy ich nie było? szkoda że nie ma nic nowego o suni bardzo by sie przydało info oraz zdjęcia by zainteresować innych a przede wszystkim zobaczyć co z sunią , jej zdrowiem no i te oczka ........jej potrzeba szybkiej diagnozy w schronisku weta nie ma ??? tak to wielka niewiadoma a czas ucieka .......także i jej:-( Quote
funia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Jest podgryzana i woli pewnie siedziec w budzie ,poza tym u nas dzisiaj przerażliwie zimno było i nie wszystkie pieski sie pokazywaly .Ale ja naprawdę rzadko mozna zobaczyć ,bardzo sie boi .... O lekarzu i leczeniu w schronie nie ma o czym mówic Quote
agada Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Biedulka...i najgorsze to, że na pomoc żadnego z pracowników nie można liczyć. Przecież jakie funia ma szanse, żeby się do niej dogwizdać:shake:. Ta obojętność ...zatrważające:angryy: Quote
divia_gg Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mam pytanie i od razu przepraszam za offa;) Czy znacie dobra lecznice w ktorej mozna wykonac sterylke w PULAWACH? Zalezy mi na dobrej i kompetentnej gdzie smialo mozna dac suczke, bez obaw.... Bardzo prosze o prv lub gg: 6304928. Z gory dzieki:) Quote
ala123 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 widzę,że niewiele jest deklaracji na hotelik;funia a może by tak zaproponować przekazanie pieniądzy pozostałych z bazarku Atosowego na nią? Quote
avii Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ala123']widzę,że niewiele jest deklaracji na hotelik;funia a może by tak zaproponować przekazanie pieniądzy pozostałych z bazarku Atosowego na nią?[/QUOTE] Macie może jakiś DT domowy?? ktoś by sie zdecydował ? zadeklarowałabym pokrycie części kosztów link do suni trzeba by porozsyłać na pw trzeba działać , szybko działać jesli sie chce suni pomóc nie znam waszych uwarunkowań lokalnych ( chodzi o hoteliki ) ale chyba niewiele dobrego słyszałam o schronisku Quote
ala123 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='avii']Macie może jakiś DT domowy?? ktoś by sie zdecydował ? zadeklarowałabym pokrycie części kosztów link do suni trzeba by porozsyłać na pw trzeba działać , szybko działać jesli sie chce suni pomóc nie znam waszych uwarunkowań lokalnych ( chodzi o hoteliki ) ale chyba niewiele dobrego słyszałam o schronisku[/QUOTE] niestety nic dobrego o schronisku powiedzieć nie można tak,że sunka na pewno nie może liczyć tam na opiekę lekarską (jeżeli już to może nagle zniknąć w niejasnych okolicznościach). ja rozesłałam do paru osób linki ale to wszystko mało, zgadzam się z Tobą,że działaćtrzeba szybko , tylko kasy trochę mało. Będzie jeszcze prawdopodobnie troche pieniędzy z wątku Atosa,który idzie do domu w piątek. Quote
KrystynaS Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ano tak, wszystko na tym świecie rozbija się o pieniądze. I skąd ich brać. Quote
anawa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jestem................... na razie bez pieniędzy ale................ jestem ;) Quote
Marinka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Melduję się na wątku....z kasą podobnie j/w :oops: niestety Quote
ala123 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 dzięki cioteczki za przybycie na wątek,wiadomo,że pieniądze są ważne ale wspieranie suni na wątku też;jak już uda się ją wyciągnąć ze schroniska to będą potrzebne ogłoszenia a poza tym, im więcej osób dowie się o niej to i szanse będzie miała wieksze na lepsze zycie Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Marinkaa']Melduję się na wątku....z kasą podobnie j/w :oops: niestety[/QUOTE] Marinko, czy byłabyś w stanie dowiedzieć się, czy jest miejsce i za jaką kwotę tam, gdzie był Karo? Jeśli by było od kiedy? Alu, jak rozsyłasz PW, napisz proszę do Cajus JB prośbę o banerek. Tej formy reklamy nie można pominąć. Sunia piorunem powinna być wyciągnięcia, opisany stan oczek (do tego rozciągnięty w czasie) to katastrofa. To wszak oczy, a pomijając oczywistość - do czego służą, mogą zdrowo ją piec/ boleć. :-( Quote
funia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Majga banerek jest w moim podpisie Quote
Livka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witam jestem na zaproszenie Lili i Alinki ;) Kasa jest potrzebna nie tylko na DT czy hotelik ale również na leczenie chorych oczek nie mogę zdeklarować się na stałe, ale zrobię psiuni bazarek ... i porozsyłam trochę wątek. Funiu spróbuj troszkę kaski wydostać z Kundelkowej Skarbonki na leczenie Lili ;) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a ja na zaproszenie Livki się melduję:) i pomyślę jak mogę pomóc:) Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A ja przepraszam z kolei za ślepotę. Jasne, że jest banerek. Quote
funia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Niestety banerek kundelkowej skarpety się nie otwiera Quote
Livka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 funia napisał(a):Niestety banerek kundelkowej skarpety się nie otwiera Mój rzeczywiście nie działa muszę podmienić , ale Nikusiowy tak - spróbuj jeszcze raz ;) Quote
ala123 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dobrze by było gdyby kundelkowa skarbonka wspomogła leczenie suńki; pomyślałam,że na początek ja opłaciłabym pierwszą wizytę u weta, podczas której postawiono by jakąś diagnozę i na tej podstawie bedzie cos wiadomo o ewentualnych schorzeniach i leczeniu Quote
majqa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Alu, napisz w sprawie skarbonki do Obraczus87. Quote
ala123 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 majqa napisał(a):Alu, napisz w sprawie skarbonki do Obraczus87. tak zrobię ale może najpierw trzeba sunię zdiagnozować i znaleźć jakieś dla niej miejsce,bo nawet nie wiadomo o jakie pieniadze zwracać się do skarbonki Quote
E-S Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kurcze blade ... Dopóki tak się będzie w tym schronisku działo jak się dzieje to takie historie będą miały miejsce cały czas ... Biedna sunieczka. Ewa Quote
Szarotka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Przyszlam. Biedna mala. Czekam tez na Hero......... Quote
majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Przepraszam z góry za ewentualny nietakt pomysłu... ale... Czy Hero jest (oby) tego nie wiemy, próby zlokalizowania go trwają już długo. Może część choć osób skłonna by była swoimi deklaracjami zasilić tę sunię (choćby ich fragmentem)? Możesz zapytać delikatnie Szarotko na wątku Hero? Nie mam na myśli zrobienia stamtąd chodu wszystkich deklarowiczów, w żadnym razie ale zwrócenie ich uwagi na tę sunię, która jest praktycznie o wyciągnięcie ręki, by jej pomóc (jeszcze nie zniknęła). Quote
Recommended Posts