funia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Jeśli chodzi o ogłoszenia to nie wiem sama ,bo po ewentualnym zabraniu jej ze schronu okaże się ze trzeba ją leczyć a moze nawet poważnie to co damy chorą .? Jeśli będzie zabrana i w miarę określony jej stan zdrowia to moze wtedy ? Jak myślisz ? Quote
ala123 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 może wprowadzić zmiany w tytule,dodac,że zbieramy na wyciągnięcie jej stamtąd do hoteliku lub dt,poza tym leczenie nas pewnie też czeka Quote
magenka1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 W tym miesiącu strasznie się już spłukałam a następna wypłata za m/c :( więc od lutego mogłabym dać 10 zł co m/c Quote
bianka0 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie martw się funiu, znajdź tylko dla niej miejsce, zrobimy bazarek dla małej. Quote
funia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Dzieki Bianko .Jesli tylko wytrzyma wezme ja do Hoteliku choćby nie wiem co .... Quote
danka1234 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 banerek dla suni;jak beda wyrazniejsze zdjecia to zrobie nowy. Quote
agata51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Trafiłam tu przez wątek Hero. Niewesoło... 10zł/mies. to wszystko, co mogę. Quote
funia Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Danusiu dziękuję agato 51 to bardzo wiele !!! Quote
funia Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Lili moja sunieczko jak ty tam biedna wytrzymujesz ? Quote
ala123 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 jak wyglądają finanse suńki? dokładam swoje 50 zł miesięcznie,kto jeszcze? funia czy mogałbyś wpisać na 1 stronie zestawienie, będzie łatwiej nam wszystkim liczyć Quote
KrystynaS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='funia'].....Jesli tylko wytrzyma wezme ja do Hoteliku choćby nie wiem co ....[/QUOTE]A kiedy to by mogło być??? Quote
bianka0 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Może jak Zyta pójdzie do domu, to Lili damy na jej miejsce do DT, dzisiaj rozmawiałam z Krystyną i chyba połknęła bakcyla :razz: Quote
KrystynaS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Bianka0 przez banerek w Twoim podpisie weszłam na wątek Zyty Piekielnej (:megagrin:) i na bazarek dla niej z cyklu 'runo leśne - przetworzone'. Słuchaj czy masz jeszcze ten asortyment do sprzedania??? Takie specjały to ja jadłam w dzieciństwie w domu mojej Babci. No cóż, chociaż sobie słoiczki pooglądałam. Poszukaj, przemyśl no bo Lili przydałyby się pieniądze :lol: Quote
ala123 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Oj potrzebne Lili pieniądze ,bardzo potrzebne!informujmy dogomaniaków o niej,musimy zebrać potrzebną kasę bo sunia może liczyć tylko na nas, w schronie nikt jej nie pomoże;tam nawet nie wiedzą,że taka suka jest... Quote
bianka0 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='KrystynaS']Bianka0 przez banerek w Twoim podpisie weszłam na wątek Zyty Piekielnej (:megagrin:) i na bazarek dla niej z cyklu 'runo leśne - przetworzone'. Słuchaj czy masz jeszcze ten asortyment do sprzedania??? Takie specjały to ja jadłam w dzieciństwie w domu mojej Babci. No cóż, chociaż sobie słoiczki pooglądałam. Poszukaj, przemyśl no bo Lili przydałyby się pieniądze :lol:[/QUOTE] Reszta grzybków poszła na bazarku dla Fabiana. Zostały tylko gąski. Nowy bazarek będzie lada moment, po rozliczeniu fabiankowego.:razz: Quote
KrystynaS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='bianka0']..... Zostały tylko gąski. Nowy bazarek będzie lada moment, po rozliczeniu fabiankowego.:razz:A gąski to jakie :oops:, dobra .... zajrzę a tamten bazarek może były. sunia może liczyć tylko na nas,to prawda. Jak już 'namierzyłam' sunię to będę do niej zaglądać, może się jej przydam :lol: Quote
funia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Barzo ,bardzo Krysiu zapraszamy:loveu: Quote
funia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Byłam dzisiaj u Lili ,wołałam zaglądałam niestety nie wyszła .Mam nadzieję ,ze zajęła miejscówkę w budzie i tam siedzi . Jest zastraszona i to jej zdrowie .... Quote
KrystynaS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oj szkoda, że jej nie widziałaś. Mam nadzieję, że siedziała sobie w budzie bo znowu mróz i nic się nie stało. Czy psy w boksie nie terroryzują jej, pewnie tak skoro taka zastraszona. Rudzielcu wytrzymaj jeszcze troszkę. Quote
ala123 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 mam nadzieję,że sunia gdzieś się ukryła i żyje,jeszcze trochę psino wytrzymaj Quote
bianka0 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kiedy chce się porobić zdjęcia psiakom z zamojskiego schronu, one się jak na złość chowają. Jakieś fatum ostatnio zawisło nad schronem, a powinno nad dyrekcją :shake: Quote
Recommended Posts