Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o ogłoszenia to nie wiem sama ,bo po ewentualnym zabraniu jej ze schronu okaże się ze trzeba ją leczyć a moze nawet poważnie to co damy chorą .?
Jeśli będzie zabrana i w miarę określony jej stan zdrowia to moze wtedy ? Jak myślisz ?

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak wyglądają finanse suńki? dokładam swoje 50 zł miesięcznie,kto jeszcze?
funia czy mogałbyś wpisać na 1 stronie zestawienie, będzie łatwiej nam wszystkim liczyć

Posted

Bianka0 przez banerek w Twoim podpisie weszłam na wątek Zyty Piekielnej (:megagrin:) i na bazarek dla niej z cyklu 'runo leśne - przetworzone'. Słuchaj czy masz jeszcze ten asortyment do sprzedania??? Takie specjały to ja jadłam w dzieciństwie w domu mojej Babci. No cóż, chociaż sobie słoiczki pooglądałam.
Poszukaj, przemyśl no bo Lili przydałyby się pieniądze :lol:

Posted

Oj potrzebne Lili pieniądze ,bardzo potrzebne!informujmy dogomaniaków o niej,musimy zebrać potrzebną kasę bo sunia może liczyć tylko na nas, w schronie nikt jej nie pomoże;tam nawet nie wiedzą,że taka suka jest...

Posted

[quote name='KrystynaS']Bianka0 przez banerek w Twoim podpisie weszłam na wątek Zyty Piekielnej (:megagrin:) i na bazarek dla niej z cyklu 'runo leśne - przetworzone'. Słuchaj czy masz jeszcze ten asortyment do sprzedania??? Takie specjały to ja jadłam w dzieciństwie w domu mojej Babci. No cóż, chociaż sobie słoiczki pooglądałam.
Poszukaj, przemyśl no bo Lili przydałyby się pieniądze :lol:[/QUOTE]

Reszta grzybków poszła na bazarku dla Fabiana. Zostały tylko gąski. Nowy bazarek będzie lada moment, po rozliczeniu fabiankowego.:razz:

Posted

[quote name='bianka0']..... Zostały tylko gąski. Nowy bazarek będzie lada moment, po rozliczeniu fabiankowego.:razz:A gąski to jakie :oops:, dobra .... zajrzę a tamten bazarek może były.

sunia może liczyć tylko na nas,
to prawda.
Jak już 'namierzyłam' sunię to będę do niej zaglądać, może się jej przydam :lol:

Posted

Byłam dzisiaj u Lili ,wołałam zaglądałam niestety nie wyszła .Mam nadzieję ,ze zajęła miejscówkę w budzie i tam siedzi .
Jest zastraszona i to jej zdrowie ....

Posted

Oj szkoda, że jej nie widziałaś. Mam nadzieję, że siedziała sobie w budzie bo znowu mróz i nic się nie stało.
Czy psy w boksie nie terroryzują jej, pewnie tak skoro taka zastraszona.
Rudzielcu wytrzymaj jeszcze troszkę.

Posted

Kiedy chce się porobić zdjęcia psiakom z zamojskiego schronu, one się jak na złość chowają. Jakieś fatum ostatnio zawisło nad schronem, a powinno nad dyrekcją :shake: