Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ladySwallow napisał(a):
O matko, też mamy mixa wyżła, tylko czarnego, o imieniu Frodo - opis charakteru jak z niego zdarty... I też nie może domku znaleźć :(

O ironio...Huzar w swoim domu mial na imie FRODO!

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cytuję odpowiedź właściciela "witam:) Przykro mi ale frodo pogryzl czlowieka...a w domu jest dziecko i jednak sie obawiamy..w ogole jego zachowanie wzgledem psow jest dziwne jakby tego bylo malo psa mojej sasiadki rowniez pogryzl...pozdrawiam..." - jakoś to wszystko wydaje mi się dziwne

Posted

Q..a mac! zachownie wzgledem psow wogole dziwne!
Czlowieka pogryzl a w domu jest dziecko...
Co za ludzie...dobrze, ze nie przeszkadzalo im, ze siusial pod wiatr!

Jakos w Azylu uchodzil i nadal uchodzi za spokojnego psa, nigdy nie pogryzl ani nie byl pogryziony.

Asia, jak masz Imie i pierwsza litere nazwiska, wstaw prosze na Czarne kwiatki.

Posted

Piromanka napisał(a):
Pamiętam i pomogę ogłaszać.
Tylko czy są te nowe zdjęcia, czy mam robić ze starymi?

Jezeli mozesz to z jakimi chcesz
on jest sliczny i tak lgnie do ludzia
Dziekuje Piromanko za ogłoszenia
i za Szmegesia:)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Piekny a samotny.
Asiu, Panca porobi ogloszenia - skrobniesz tekst, zawsze mialas do tego glowe :)

nie jestem biegla w ogloszeniach ale postaram sie bo ten pies nie moze gnic w schronisku

Posted

[FONT=Georgia]Teksty do ogłoszeń - Huzar. [/FONT]

1.
Huzar, mimo młodego wieku, już zdążył doświadczyć ludzkiego okrucieństwa. Błąkał się po mieście, głodny i zmęczony w poszukiwaniu swojego domku i właściciela. Nie rozumiał całej sytuacji - przecież miał domek, miał rodzinę, która kupiła go jak był malutki. Ale przecież szczeniakiem nie jest się non stop. Mimo, że jest pięknym psem w typie wyżła niemieckiego został porzucony. Trafił do schroniska. Szybko zauważył, że tam nie zrobią mu krzywdy, że są tam ludzie, którzy dają mu jeść, pić i pogłaskają po pyszczku. Zgadzał się z innymi psami, nie krzyczał za dużo. W końcu uśmiechnęło się do niego szczęście - tak myśleliśmy. Poszedł do domku, ale po kilku miesiącach pies się znudził... i znów wrócił do schroniska. I tak jego historia zaczynasię od nowa.
Huzar to wspaniały pies, ma może 2 - 3 latka. Jest spokojnym, zrównoważonym psem, który pragnie być kochanym. Został wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Posiada książeczkę. Obecnie przebywa w schronisku w Dzierżoniowie (woj. dolnośląskie). proszę, pomóż Huzarowi. On zasługuje na Twoją miłość. Przecież nie ma lepszego towarzysza na spacerze od psa, a najlepiej - cudownego Huzara.
Jeśli masz więcej pytań lub chcesz adoptować tego psiaka skontaktuj się :

tel. 664-315-852
@: giselle4@autograf.pl

2.

Nie uwierzysz, ale ten pies szuka domu! Nie możesz uwierzyć? Ja też nie mogłam. Dopóki tego domu nie szukam mu już drugi raz. Huzar jest psem w typie rasy : Wyżeł. Ma około 2 lat, jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Posiada książeczkę. Jest spokojnym psem. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, słucha się człowieka. Huzar to typ przytulaka, jednak czasem w jego żyłach budzi się chęć biegania, wygłupiania się. Ale co się dziwić, trzeba pamiętać, że jest przedstawicielem rasy myśliwskiej. Potrzebuje właściciela, który lubi chodzić na długie spacery. Jest przyjaznym psem, toleruje inne psiaki. Za miskę jedzenia i picia odwdzięczy się tym czym potrafi najlepiej: swoim przywiązaniem i bezgraniczną miłością.

jeśli masz jakieś pytania lub chcesz adoptować Huzara skontaktuj się:

tel: 664 315 852
@: gislle4@autograf.pl

Nie wiem, coś takiego mi wyszło. Jak coś to zmieniajcie co trzeba. Ja chora trochę, mózg mi normalnie nie działczy :evil_lol: