fiorsteinbock Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ladySwallow napisał(a):O matko, też mamy mixa wyżła, tylko czarnego, o imieniu Frodo - opis charakteru jak z niego zdarty... I też nie może domku znaleźć :( O ironio...Huzar w swoim domu mial na imie FRODO! Quote
Asia76 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 kontaktowałam się z byłym właścicielem mailowo- niestety nie odpisał :-( Quote
Panca Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 zaznaczam watek i choc nie czytalam jeszcze juz bulgocze ....ludzie sa nieodpowiedzialni... Quote
kamilawa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Panca, kochana - stronę wcześniej masz w skrócie opisaną historię psiaka. Quote
Asia76 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 cytuję odpowiedź właściciela "witam:) Przykro mi ale frodo pogryzl czlowieka...a w domu jest dziecko i jednak sie obawiamy..w ogole jego zachowanie wzgledem psow jest dziwne jakby tego bylo malo psa mojej sasiadki rowniez pogryzl...pozdrawiam..." - jakoś to wszystko wydaje mi się dziwne Quote
fiorsteinbock Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Q..a mac! zachownie wzgledem psow wogole dziwne! Czlowieka pogryzl a w domu jest dziecko... Co za ludzie...dobrze, ze nie przeszkadzalo im, ze siusial pod wiatr! Jakos w Azylu uchodzil i nadal uchodzi za spokojnego psa, nigdy nie pogryzl ani nie byl pogryziony. Asia, jak masz Imie i pierwsza litere nazwiska, wstaw prosze na Czarne kwiatki. Quote
fiorsteinbock Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Tak Piromanko, prosze - pomoz. Jutro bede w schronie, zrobie zdjecia - chociaz sa jeszcze z wczesniejszego pobytu. Quote
Piromanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Pamiętam i pomogę ogłaszać. Tylko czy są te nowe zdjęcia, czy mam robić ze starymi? Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Piromanka napisał(a):Pamiętam i pomogę ogłaszać. Tylko czy są te nowe zdjęcia, czy mam robić ze starymi? Jezeli mozesz to z jakimi chcesz on jest sliczny i tak lgnie do ludzia Dziekuje Piromanko za ogłoszenia i za Szmegesia:) Quote
Panca Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 kurcze taki piekny pies sie marnuje:( wkleje go na facebooka moze komus sie spodoba? Quote
giselle4 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Panca napisał(a):kurcze taki piekny pies sie marnuje:( wkleje go na facebooka moze komus sie spodoba? dziekuje kazda pomoc na wage złota:) i domku Quote
Panca Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 co u Huzara? jest juz na Facebooku wiec licze ze ktos sie zakocha Quote
fiorsteinbock Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Kochane Cioteczki, prosze pomozcie go oglaszac! Takie cudo w schronie :( Quote
Panca Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 potrzebuje tekst do ogloszen, taki piekny pies nie moze gnic w schronie Quote
Asia76 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Edytko piękny piesek i piękne fotki Quote
fiorsteinbock Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Asia76 napisał(a):Edytko piękny piesek i piękne fotki Piekny a samotny. Asiu, Panca porobi ogloszenia - skrobniesz tekst, zawsze mialas do tego glowe :) Quote
Panca Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Piekny a samotny. Asiu, Panca porobi ogloszenia - skrobniesz tekst, zawsze mialas do tego glowe :) nie jestem biegla w ogloszeniach ale postaram sie bo ten pies nie moze gnic w schronisku Quote
kamilawa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [FONT=Georgia]Teksty do ogłoszeń - Huzar. [/FONT] 1. Huzar, mimo młodego wieku, już zdążył doświadczyć ludzkiego okrucieństwa. Błąkał się po mieście, głodny i zmęczony w poszukiwaniu swojego domku i właściciela. Nie rozumiał całej sytuacji - przecież miał domek, miał rodzinę, która kupiła go jak był malutki. Ale przecież szczeniakiem nie jest się non stop. Mimo, że jest pięknym psem w typie wyżła niemieckiego został porzucony. Trafił do schroniska. Szybko zauważył, że tam nie zrobią mu krzywdy, że są tam ludzie, którzy dają mu jeść, pić i pogłaskają po pyszczku. Zgadzał się z innymi psami, nie krzyczał za dużo. W końcu uśmiechnęło się do niego szczęście - tak myśleliśmy. Poszedł do domku, ale po kilku miesiącach pies się znudził... i znów wrócił do schroniska. I tak jego historia zaczynasię od nowa. Huzar to wspaniały pies, ma może 2 - 3 latka. Jest spokojnym, zrównoważonym psem, który pragnie być kochanym. Został wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Posiada książeczkę. Obecnie przebywa w schronisku w Dzierżoniowie (woj. dolnośląskie). proszę, pomóż Huzarowi. On zasługuje na Twoją miłość. Przecież nie ma lepszego towarzysza na spacerze od psa, a najlepiej - cudownego Huzara. Jeśli masz więcej pytań lub chcesz adoptować tego psiaka skontaktuj się : tel. 664-315-852 @: giselle4@autograf.pl 2. Nie uwierzysz, ale ten pies szuka domu! Nie możesz uwierzyć? Ja też nie mogłam. Dopóki tego domu nie szukam mu już drugi raz. Huzar jest psem w typie rasy : Wyżeł. Ma około 2 lat, jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Posiada książeczkę. Jest spokojnym psem. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, słucha się człowieka. Huzar to typ przytulaka, jednak czasem w jego żyłach budzi się chęć biegania, wygłupiania się. Ale co się dziwić, trzeba pamiętać, że jest przedstawicielem rasy myśliwskiej. Potrzebuje właściciela, który lubi chodzić na długie spacery. Jest przyjaznym psem, toleruje inne psiaki. Za miskę jedzenia i picia odwdzięczy się tym czym potrafi najlepiej: swoim przywiązaniem i bezgraniczną miłością. jeśli masz jakieś pytania lub chcesz adoptować Huzara skontaktuj się: tel: 664 315 852 @: gislle4@autograf.pl Nie wiem, coś takiego mi wyszło. Jak coś to zmieniajcie co trzeba. Ja chora trochę, mózg mi normalnie nie działczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts