AniolStroz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 pani zuzia_kuzik zglosila do mnie bym zrobila ogloszenia Sandyemu i chetnie to zrobie , co oznacza ze nocke mam pracowita jak porobie poinformuje:) Quote
supergoga Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Pięknie dziękujemy - może wreszcie i do niego szczęście się uśmiechnie. Przesylam wirtualny termos kawy...tyle mogę!!! Quote
AniolStroz Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 drogie panie ogłoszeia mam napisane ale... NIEMAM DANYCH nr konta i telefonów. Quote
supergoga Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 To może tel. do mnie: 609 601 362; mail fundacyjny - fdz.animalia@wp.pl Konto: [FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt Animalia[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ul. Polanka 35/11[/FONT] [FONT=Times New Roman]61-131 Poznań[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Konto bankowe:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I[/FONT] [FONT=Times New Roman]53 1440 1286 0000 0000 0453 3704[/FONT] Bardzo, bardzo dziękujemy!!! Taki fajny psiak z niego. Quote
AniolStroz Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 no ogłoszenia nie sa jakies super profesjonalne ale zawsze lepiej takie niz zadne. Quote
snuszak Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 fajny i należy mu się po takim czasie spędzonym w schronisku najlepszy domek Quote
AniolStroz Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 sandy ma juz swoje ogloszenia moze nie jakies specjalnie profeska ale zawsze cos. Quote
supergoga Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Super, może teraz jakiś odgłos będzie. Quote
zuzia_kuzik Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 A ja zaprosze na bazraek dla Animalii, wszytsko dzieki Cioteczce Fona: http://www.dogomania.pl/threads/2057....00?p=16668408 Moze ktos sie skusi ?? Quote
AniolStroz Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 to moze przydaoby sie by ktos porozwieszał ulotki z psiakiem nawet w roznych miejscach kraju to moze znadzie sie ktos ??? Quote
zuzia_kuzik Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 AniolStroz napisał(a):to moze przydaoby sie by ktos porozwieszał ulotki z psiakiem nawet w roznych miejscach kraju to moze znadzie sie ktos ??? Mysle, ze warto sprobowac Quote
AniolStroz Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 to ja zrobie ulotki u siebie je podrukuje i poprosze przyjaciol o pomoc, no i tez moze poprosze pare dogomaiakow aby pomogli i wydrukowali u siebie je i porozwieszali co?? jak tak to juz sie do roboty zabieram:) Quote
zuzia_kuzik Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 AniolStroz napisał(a):to ja zrobie ulotki u siebie je podrukuje i poprosze przyjaciol o pomoc, no i tez moze poprosze pare dogomaiakow aby pomogli i wydrukowali u siebie je i porozwieszali co?? jak tak to juz sie do roboty zabieram:) Jasne, ze tak. Tylko zaznacz, ze to Poznan, bo wiele osob sie potem moze doczepic itd :) Quote
AniolStroz Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ok zaznacze ze piesek w poznaniu i podam numer tel ten co w ogloszeniach dawalam , i widze ze pusto tutaj cos..... Quote
zuzia_kuzik Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='AniolStroz']ok zaznacze ze piesek w poznaniu i podam numer tel ten co w ogloszeniach dawalam , i widze ze pusto tutaj cos..... Ja jestesm, ja :multi::multi: Quote
zuzia_kuzik Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='AniolStroz']ok zaznacze ze piesek w poznaniu i podam numer tel ten co w ogloszeniach dawalam , i widze ze pusto tutaj cos..... Ja jestem, ja :multi::multi: Quote
supergoga Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 My też, może bardziej ostatnio fizycznie u niego w hoteliku niż na wątku, ale jestesmy. Fajny ten Sandy - łagodny i przyjacielski. Quote
AniolStroz Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 no to super ze odwiedzacie "malucha" ja juz zrobilam ogloszenie jutro je bede drukowala w pracy:) i potem porozwieszam a potem zamieszcze link zeby mozna bylo ogloszenie sciagnac do druku. Quote
kmk Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Wczoraj późnym popołudniem opuściliśmy z Santiago (nieoczekiwanie dla niego, a jeszcze bardziej nieoczekiwanie dla mnie :mad:) hotelik pod Poznaniem i pojechaliśmy sobie do Goliny. Po drodze pod Słupcą była majówka. Sandy najpierw latał jak oszalały i podsikiwał każde większe źdźbło trawy. A potem stanął... ZOBACZYŁ horyzont... i z wrażenia usiadł. Horyzont ogólnie rzecz biorąc był mało atrakcyjny - kawał pola i linia energetyczna. Ale San Diego podobało się nieziemsko. Siedział bidek tak ze dwie minuty i sobie świat oglądał. Majówka nie byłaby w pełni udana gdybyśmy nie mieli koszyka z żarciem. Z braku lepszego menu zjedliśmy do spółki zingera i udka kurczaka z KFC (znaczy ja jadłem panierkę i sałatę a Santiago bułkę i mięsko :)). Punkt 19:30 byliśmy w Lubieczu. Na początku trochę mu się nie podobało i na wszelki wypadek ogon trzymał blisko siebie, ale wieści z dzisiaj takie, że już jest OK. i mu się podoba. [video=youtube;HT95u6o-TWo]http://www.youtube.com/watch?v=HT95u6o-TWo[/video] [video=youtube;_migKgWGHQQ]http://www.youtube.com/watch?v=_migKgWGHQQ[/video] Quote
Recommended Posts