snuszak Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wysłałam propozycję Sandiego do jednej osoby zainteresowanej adopcją Kruksa, który ma już dom Quote
Ajula Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 chyba nic się nie zmieniło w życiu tego psiaka? Quote
snuszak Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 byłam wczoraj w odwiedziny u wszystkich schroniskowych chłopaków, dostały jeść, dostały smakołyki (cały czas je uwielbiają) na szczęście nic nie przybyło (z psów) na nieszczęście nic nie przybyło (słomy) a zimno jest..... Quote
supergoga Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Napisałam elaborat do Urzędu Miasta, wzbogacony o fotograficzny reportaż autorstwa Krzysia. Przecież jest tak zimno!!! Quote
Ajula Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 chyba musimy zawieźć im tą słomę, bo marzną biedaki Quote
kmk Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Sandy to kochany psiaczek. Cieszy się na każde spotkanie z człowiekiem. Aż dziw, że kolejna zima zastaje do w schronie. W sobotę byłem z nim na spacerze - nosiło chłopaka za każdym zapachem. Od przedwczoraj w Puszczykowie w budach psiaki mają słomę (ale trochę mało), ze sprzątaniem i jedzeniem bez zmian, wody na lekarstwo. Sandy "tropiciel" [video=youtube;2z_1ToGOzgs]http://www.youtube.com/watch?v=2z_1ToGOzgs[/video] Quote
snuszak Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Sandy widać bardzo się ucieszył z odwiedzin :) Quote
snuszak Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ładne portrety, trzeba podmienić w ogłoszeniach :) może one kogoś przekonają do Sandiego ? Quote
supergoga Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Super że cho.ć trochę słomy. Kasiu, jak wyglądamy z żarełkiem suchym, masz jeszcze zapas? Ja tylko na chwile przy kompie, i zaraz łóżko... Quote
Ajula Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 świetny psiak, ale te psiaki z bródkami to zimą mają trochę problem ;) Quote
snuszak Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 supergoga napisał(a):Super że cho.ć trochę słomy. Kasiu, jak wyglądamy z żarełkiem suchym, masz jeszcze zapas? Ja tylko na chwile przy kompie, i zaraz łóżko... mam bo dopiero niedawno zaczęłam nosić im suchą, latem nie chciały jeść, było za gorąco a rano jadły te kluski ich i nie chciały nic później dopiero teraz złapały apetyt jak mrozy chwyciły Quote
PaulinaT Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Fajny kurcze jest z niego psia,taki sympatyczny, żal normalnie d*** ściska :( Quote
snuszak Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 byłam dziś w odwiedziny u Sandiego i reszty, wszystkie psiaki zostały poczęstowane smakołykami i dostały solidną porcję karmy :0 Sandiego chyba w schronie ktoś lubi bo dostał wyjątkowo dużo słomy do budy, więcej niż reszta, lub to tylko przypadek no i kolejna ostra zima chłopaka w schronisku to jakaś porażka psiaki dostaną też takie duże fajne poduchy do bud bo dziś do schroniska przywiozła je dla psiaków pewna Pani Quote
kmk Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Za miesiąc minie rok, jak Sandy siedzi w schronie. A to taki fajny psiaczek. Jak on się cieszy na spotkanie z człowiekiem - skacze bez opamiętania jakby miał w tyłku sprężynę. [quote name='kmk'] Popatrzcie. Czy w tych oczach widzicie to co ja? Quote
supergoga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Sandy jest za młody, by jego zycie tak mijało. Tylko skąd wziąć domek dla niego. Quote
grzybkowa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 bylismy wczoraj odwiedzic psiakulki... niestety chlopak sie strasznie marnuje w tym schronie :( widac po nim ze kocha ludzi, uwielbia pieszczoty ! a do innych psiakow zabawowy jest :) noi ciągle młody, wiec można go wszystkiego łatwo nauczyć ! gdzie te domki bijące się o niego ??? :shake: Quote
snuszak Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 gustowne szeleczki, no i tak przymrożona bródka :) Quote
snuszak Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 dziś Sandy też był na spacerku, broda zyskała ponownie kawałki lodu i śniegu, a pychol uśmiech, który jednak trwał krótko bo musieliśmy wszyscy rozjechać się do domów a Sandy został sam w kojcu Quote
zuzia_kuzik Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 snuszkak napisał(a):gustowne szeleczki, no i tak przymrożona bródka :) Sliczny, taki wyrafinowany, piesek z klasa :cool3: Quote
PaulinaT Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Fajnie, że miał trochę spacerów...szkoda, że ludzia ciągle brak :( Quote
Recommended Posts