snuszak Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 doszło na moment, odebrane już przez właściciela o na szczeście! Quote
snuszak Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 SAndy się przypomina, fajny towarzyski pies! Quote
grzybkowa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 kilka świezych zdjęć Sandiego :) psiak jest bardzo fajny ... chetnie bawil sie z bokserka z innego wątku... kochany psiaczek :loveu: Quote
supergoga Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Śliczne fotki, zaraz powsatwiam na jego ogłoszenia i na allegro - wymienie te gorsze na te. Quote
bleblehul Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 psiak pocieszny, warczy przy sikaniu ;P .. Quote
snuszak Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 jest jedna bardzo sympatyczna Pani z Poznania zainteresowana adopcją jakiegoś psiaka od nas, miała jechać do Buku w niedziele Poznać psiaki, później wyjeżdza, ja zaproponowałam Sandiego bo Ziejek za duży wariat, byłabym w niebie gdyby Sandy coś znalazł dla siebie, przecież druga zima w schronisku to przesada Quote
snuszak Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Sandy, Frodo, Beniu, Tadek i nawet Mundek miały dziś sesję zdjęcia będą dopiero później ale powinny być super :) Quote
supergoga Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 I gdzie obiecane fotki psiaków!!! Quote
snuszak Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 wiem wiem ociągam się ale one duze musze pozmniejszac i wrzucic na serwer ale będą spoko Quote
snuszak Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 to ja może przypomnę że Sandy dalej w schronisku, jak przyjdzie zima to już rok minie jak tam siedzi, a młody, fajny.... Quote
supergoga Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Niestety takich mamy coraz więcej, prawie rezydentów. Quote
PaulinaT Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Sandy w górę... żesz, co się dzieje że te psiaki tyle czasu czekają??? :shake: Quote
bleblehul Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 sandy to rewelacyjny psiak. .. jutro go odwiedzę :) Quote
snuszak Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 w zeszłym roku zimą jak Sandy trafił do schroniska był jeszcze szczeniakiem, teraz to dorosły psiak, dzieciństwo spędził z mrozie w budzie bez spacerów regularnych, czy jego całe życie musi tak być??? Quote
Ajula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 zapytam się tu: może ktoś w Poznaniu albo okolicy mógłby przetrzymać niedużego psa od niedzieli wieczór do wtorku rano? Quote
bleblehul Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 sandy dzisiaj troche pobiegał , poszalał z manfredem ;) ... zachowuje się ciągle jeszcze jak szczeniak, nie przejawia dominacji... ciagle chętny do zabawy, pieszczot i .. smakołyków. czy on wogóle ma ogłoszenia?? nie można pozwolić żeby kolejną zimę siedział w klatce :( .... Quote
snuszak Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ma ogloszenia tylko jakoś tak nikt nie dzwoni :( Quote
supergoga Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Niestety ostatnio nikt nie dzwoni w żadnej p[siej sprawie. Mamy tyle pięknych psów. W weekend na wystawie w Poznaniu będzie sie prezentował na tablicy ogłoszeniowej. Może!!! I ma opiekuna wirtualnego - obiecałam fdotki nowe wysłać, ale nie mam innych. Robiliście może??? Jak nie to może w czwartek się uda choc kilka. Quote
Recommended Posts