Ajula Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 jaaggaa napisał(a):Kazio to fajny psiak, aż się dziwię że tyle czekał na dom... pewnie czekał na Ciebie :) Quote
Ajula Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ciekawe co słychać u naszego słodziaka czy jest grzeczny? Quote
jaaggaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 hmmm...;) w sumie jest grzeczny ;) zostaje sam w domu i nie ma demolki... Próbuję oduczyć go spania w łóżku... jak narazie idzie dobrze ;) zaczyna wybredzać w tym co je... Cóż jest zazdrosny o mnie jak nie powiem co... nawet pies mojej mamy oberwał za wąchanie moich rzeczy... i próbę zabrania piłeczki... pod względem namolności jeśli chodzi o pieszczoty nic się nie zmieniło :P tylko nadal strasznie wychodzi mu sierść... dostał witaminy od weterynarza zobaczymy... ;) Quote
jaaggaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 niestety nie.... miałam dostać namiar na jedną z Pań ale jak narazie cisza... muszę się przypomnieć i jeszcze raz przedzwonić;) Quote
What May NN Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 jaaggaa napisał(a):niestety nie.... miałam dostać namiar na jedną z Pań ale jak narazie cisza... muszę się przypomnieć i jeszcze raz przedzwonić;) ooo.. a Piotr mi mówił, że podawał Tobie kontakt - to łobuz jeden! zaraz mu przypomnę! ale jeśli możesz zadzwoń raz jeszcze.. Quote
Ajula Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 a możemy chociaż o jedną fotkę poprosić? :modla: Quote
jaaggaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Przypomniałam sie ;) ma ze mną skontaktować się Dorota ale była chora i jak dojdzie do siebie to ma się odezwać... Zrobie draniowi jakieś zdjątko i wyślę Oli na maila ;) (ja nie przepadam za zdjeciami więc i Kazio ich nie ma ;) ale postaram się nadrobić ;) zobaczycie jak nabrał ciałka :P a i trochę moja mama bródkę mu podcięła;) Quote
Ajula Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jaaggaa napisał(a): (ja nie przepadam za zdjeciami więc i Kazio ich nie ma ;) kochana, ale my nie Ciebie chcemy oglądać, tylko Sandusia!! :sg168: Quote
jaaggaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 w życiu bym się nie domyśliła:diabloti: moja niecheć do zdjęć przekłada się na zamiłowanie do ich robienia innym ;) aczkolwiek myślę że Kaziowi wszystko jedno byle tylko go głaskać Quote
jaaggaa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Wysłałam zdjęcia Kazia Oli na maila ;) z prośbą o wrzucenie tutaj;) Quote
malinaoona Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
malinaoona Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Przytył i w końcu wygląda pięknie! Quote
grzybkowa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 super zdjęcia :) Kazio też super :) Quote
Ajula Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 porównałam sobie zdjęcia i się poryczałam, ze smutku, jaki Sanduś był biedny i z radości, jaki Kazio jest szczęśliwy......... Quote
jaaggaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ja co widzę stare zdjęcia malca to mam łzy w oczach (zwłaszcza za nim już zawitał do mnie)... W sprawie szkolenia nas to zaczniemy jakoś w przyszłym tygodniu czwratek piatek ;) A jeśli ktoś bardzo chce zobaczyć Kazia to mozemy umówić się na jakiś spacerek;) na weekend jestesmy wstąpnie umówione z Olą ;) Quote
Ajula Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 hej hej co słychać u Kazia? stęskniłam się za widokiem jego mordki ;) Quote
jaaggaa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Hej hej ;) Kaziu ma się całkiem nieźle ;) chwilowo się nie szkolimy bo Dorota chora więc czekamy na nią ;) Kazio zaprzyjaźnia się z psami na spacerkach ;) już na wszystkie tak nie szczeka... Miał spotkanie z dzikiem oko w oko...dobrze ze dzik nie zareagował na nas ;) no i Kazik zostało ogolony... Zdaniem mojej mamy, siostry i spotykanej na spacerkach Pani od Tosi (bokserka - ulubienica Kazia) wygląda lepiej ;) ja nie mam zdania ;) aczkolwiek mniej kłaczy;) zdjęcia Kazia wysłałam na komórkę Oli... Jakby co to zrobie małemu jakieś zdjęcie i wyślę mailem Oli co by tu wrzuciła;) Quote
Ajula Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 dzięki za wieści! on zawsze lepiej wyglądał ostrzyżony, niż zarośnięty :) Quote
jaaggaa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Witam ;) Chcę powiedzieć że Kaziu ma już całkiem niemało kumpli na osiedlu ;) wspólne spacery i zabawy na porządku dziennym ;) Urwis jest coraz bardziej kochany No i co gorsze musi iśc na diete bo boczki się żarłokowi zabardzo zaokrągliły...;) pilnujemy co jemy;) Quote
Ajula Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 cieszę się, że wszystko dobrze :) żeby się jeszcze udało fotki wstawić, byłoby super Quote
Recommended Posts