Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm...;) w sumie jest grzeczny ;) zostaje sam w domu i nie ma demolki... Próbuję oduczyć go spania w łóżku... jak narazie idzie dobrze ;) zaczyna wybredzać w tym co je... Cóż jest zazdrosny o mnie jak nie powiem co... nawet pies mojej mamy oberwał za wąchanie moich rzeczy... i próbę zabrania piłeczki... pod względem namolności jeśli chodzi o pieszczoty nic się nie zmieniło :P tylko nadal strasznie wychodzi mu sierść... dostał witaminy od weterynarza zobaczymy... ;)

Posted

jaaggaa napisał(a):
niestety nie.... miałam dostać namiar na jedną z Pań ale jak narazie cisza... muszę się przypomnieć i jeszcze raz przedzwonić;)

ooo.. a Piotr mi mówił, że podawał Tobie kontakt - to łobuz jeden!
zaraz mu przypomnę! ale jeśli możesz zadzwoń raz jeszcze..

Posted

Przypomniałam sie ;) ma ze mną skontaktować się Dorota ale była chora i jak dojdzie do siebie to ma się odezwać... Zrobie draniowi jakieś zdjątko i wyślę Oli na maila ;) (ja nie przepadam za zdjeciami więc i Kazio ich nie ma ;) ale postaram się nadrobić ;) zobaczycie jak nabrał ciałka :P a i trochę moja mama bródkę mu podcięła;)

Posted

w życiu bym się nie domyśliła:diabloti: moja niecheć do zdjęć przekłada się na zamiłowanie do ich robienia innym ;) aczkolwiek myślę że Kaziowi wszystko jedno byle tylko go głaskać

Posted

Ja co widzę stare zdjęcia malca to mam łzy w oczach (zwłaszcza za nim już zawitał do mnie)... W sprawie szkolenia nas to zaczniemy jakoś w przyszłym tygodniu czwratek piatek ;) A jeśli ktoś bardzo chce zobaczyć Kazia to mozemy umówić się na jakiś spacerek;) na weekend jestesmy wstąpnie umówione z Olą ;)

• 2 months later...
Posted

Hej hej ;) Kaziu ma się całkiem nieźle ;) chwilowo się nie szkolimy bo Dorota chora więc czekamy na nią ;) Kazio zaprzyjaźnia się z psami na spacerkach ;) już na wszystkie tak nie szczeka... Miał spotkanie z dzikiem oko w oko...dobrze ze dzik nie zareagował na nas ;) no i Kazik zostało ogolony... Zdaniem mojej mamy, siostry i spotykanej na spacerkach Pani od Tosi (bokserka - ulubienica Kazia) wygląda lepiej ;) ja nie mam zdania ;) aczkolwiek mniej kłaczy;) zdjęcia Kazia wysłałam na komórkę Oli... Jakby co to zrobie małemu jakieś zdjęcie i wyślę mailem Oli co by tu wrzuciła;)

• 1 month later...
Posted

Witam ;) Chcę powiedzieć że Kaziu ma już całkiem niemało kumpli na osiedlu ;) wspólne spacery i zabawy na porządku dziennym ;) Urwis jest coraz bardziej kochany No i co gorsze musi iśc na diete bo boczki się żarłokowi zabardzo zaokrągliły...;) pilnujemy co jemy;)