supergoga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Ani, razem z Havanką, moja ulubienicą - tworzą cudną parę. A po kąpieli na pewno nie jest szarakiem tylko wyczerniał. Oby tylko juz zpznaczył wszystko na tyle, żeby mu przeszłol. Będę dzisiaj u wetki dowiem się czy cos na to można dać. Quote
malinaoona Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dzisiaj o dziwo się młody nigdzie w domu nie zsikał więc jest sukces :) Quote
supergoga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Czyli może juz wszystko co trzeba bayło zaznaczył, że jego. Quote
Ajula Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 wczoraj w pierwszym domu nie znaczył - pewnie czuł, że to nie jego dom ;) Quote
supergoga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 u mnie też nie znaczył, a troszke był - tak chyba było Jula jak piszesz. Ale to też nie jego dom. TYlko on o tym nie wie. Quote
Ajula Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 może myśli, że jego ;) napatrzeć się nie mogę na tą mordkę chętnie bym go wzięła Quote
SkarpetKa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ajula napisał(a): napatrzeć się nie mogę na tą mordkę chętnie bym go wzięła To samo czuję, co wchodzę to zaglądam do tych zdjęć, jak Ci ludzie mogą tego nie widzieć. :shake: Quote
malinaoona Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 u Sandolca wszystko w porządku :) Sieść mu wyłazi na potęgę, karmię go mięchem z siemieniem lnianym i mieszam to z puszką. Jest strasznie towarzyski, cieszy się już z daleka, że kogoś z nas widzi, z radości włazi na kolana, wpycha głowę pod pachę, żeby go tylko wygłaskać :) sikanie się już nie zdażyło... uważam, że za pierwszym razem było ze stresu, bo puściło wszystko ( niestety na moją kołdrę) później już ewidentnie zostawiał "tylko" zapach. Myślę, że wyjdzie skubaniec na ludzi... ;) Quote
supergoga Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 To super będzie - dom u Ciebie dużo my da...może będzie łatwiej... OBy Quote
snuszak Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 to na pewno dużo da i reklama będzie lepsza :) jak dobrze, że Sandy już nie sika ;):) Quote
malinaoona Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :lol: Quote
malinaoona Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dzisiaj ćwiczyliśmy "siad". Nie było lekko, ale chyba, po ciężkich zmaganiach zapamiętał... :) Quote
malinaoona Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 wersja czarno-biała mi się średnio podoba, zrobiłam zieloną, ale z Soni zdjęciem. Nic przy fotografii nie majsterkowałam, tylko dokleiłam obok ogłoszenie ale mimo wszystko bez jej zgodzy nie chcę wrzucać... ;) Quote
malinaoona Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Sonia nic nie odpisała, więc zrobiłam swoją wersję ;) Quote
zuzia_kuzik Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Mnie takze podoba sie w kolorze, jesli jednak moglabym cos wtracic- zmienic to pole, gdzie jest tresc, gdyz troszke sie zlewa z tlem. To tylko chyba moja taka wizja. Ale naprawde ladne:) Quote
malinaoona Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
malinaoona Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Havana jest sporo większa co Sandiego bardzo denerwuje. Sandy, żeby ją zaatakować w zabawie wskakuje na łóżko i wali ją łapą po głowie ;) Quote
SkarpetKa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jaki on jest BOSKI!!!!!!!! To mało powiedziane! Ps. Zuzia ma rację plakacik super :) ale musisz zmienić tło pod tekstem bo treść jest nieczytelna. Quote
supergoga Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ja bym trochę tekst zmieniła, bo zapis obecnie że powinien być jedynakiem nie wiem czy nie odstrasza. A myśle, że z łagodną sunia by się dogadał i miał się z kim bawić. Teraz troszke lepiej można go poznać i opis zmienić. Quote
malinaoona Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 skasowałam to, że powinien być jedynakiem :) Quote
malinaoona Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 zrobiłam jeszcze takie: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Ajula Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 śliczne zdjęcia! a ta żółta chusteczka podkreśla jego urodę :iloveyou: najbardziej podoba mi się ostatnia wersja plakaciku Quote
Recommended Posts