Asia_Rawicz Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 taki śliczny psiak i tak jego urocza bródka a wciąż bezdomny... Quote
snuszak Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 uroczego grzbietu już się pozbył :evil_lol::evil_lol: wygląda zdecydowanie lepiej :) piękniś nasz, no i w porównaniu do reszty 100% adopcyjny, tylko gdzie te domki>? :-( Quote
Ajula Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 kochany Sandulek, szkoda, że nikt go nie chce........ ciekawe czemu ma te uszy łyse? Quote
Boogie Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Może te uszy to taka jego uroda, nie wyglądaja na chore. Psiak wspaniały, tylko zabierać do domu. Quote
Boogie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 A Sandy ma piękny plakat reklamujący Animaliówkę :) Quote
Ajula Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 szkoda, że Sandy nie może być na tej Animaliówce Quote
Boogie Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 No szkoda bo na zdjęciach nie widac jego charakteru, a tak mógłby się pokazać. Quote
snuszak Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 mam nadzieję, że poszczęści się mu jak Kapselkowi, też długo czekał ale teraz ma świetny domek Quote
snuszak Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 i jest szansa na domek, tylko Sandy by musiał przyjechać na zapoznanie z sunią do Poznania, kto ma kontakt z Michałem by podpytać czy Sandy by dał radę w mieszkaniu - standard 8 godzin zostawania no i jak tu ogarnąć zapoznanie - Golina tyle kilometrów :roll: a więc burza mózgów co sądzicie, pierwsza szansa dla Sandiego od początku jego bezdomności.... Quote
supergoga Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Zapytam Krzysia czy damy radę. I jaki jest Sandy. Quote
What May NN Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a sunia nie mogłaby pojechać na zapoznanie do sandiego?? mniejszy stres dla sandika by był :-) boszzz - oby się udało! Sandy mógłby dać radę 8h, z koleżanką myśle... Quote
snuszak Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Pani nie ma samochodu ;( z koleżanką będzie tylko od czasu do czasu ale tolerować się muszą :) Quote
snuszak Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 wiadomo już coś? chciałabym dać Pani jakaś informację lub przekazać kontakt osobie, która dalej będzie pilotowała sprawę Quote
Ajula Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 z tego co wiem, Krzysiek już rozmawiał z Panią i z Michałem z Goliny, i coś tam poustalali, Sandy ma mieć w najbliższych dniach test na mieszkanie i zostawanie sam jakiś czas w domu czyli - sprawa w toku :) Quote
What May NN Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 to ja zaciskam co mogę by test wyszedł pozytywnie :-) Sandy - błagam, bądź grzeczny, dogadaj się z koleżanką i oczaruj Panią!!! plizzz Quote
snuszak Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ajula napisał(a):z tego co wiem, Krzysiek już rozmawiał z Panią i z Michałem z Goliny, i coś tam poustalali, Sandy ma mieć w najbliższych dniach test na mieszkanie i zostawanie sam jakiś czas w domu czyli - sprawa w toku :) to super wiadomość mi pozostaje trzymać mocno kciuki! Quote
SkarpetKa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wszyscy trzymamy najmocniej jak potrafimy!!! :) Quote
malinaoona Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Sandy jednak nie został w tamtym domu, nie dogadał się z sunią i to jej wina a nie naszego kawalera... jest właśnie u mnie, i zostanie na tymczasie :) trochę śmierdzi więc zaraz go wrzucam do wanny i szukamy chłopakowi dalej domu.... Quote
Ajula Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 trudno, ale przynajmniej trafił do Oli :D na pewno mu się spodoba Quote
Recommended Posts