Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uroczego grzbietu już się pozbył :evil_lol::evil_lol:

wygląda zdecydowanie lepiej :) piękniś nasz, no i w porównaniu do reszty 100% adopcyjny, tylko gdzie te domki>? :-(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

i jest szansa na domek, tylko Sandy by musiał przyjechać na zapoznanie z sunią do Poznania, kto ma kontakt z Michałem by podpytać czy Sandy by dał radę w mieszkaniu - standard 8 godzin zostawania

no i jak tu ogarnąć zapoznanie - Golina tyle kilometrów :roll:

a więc burza mózgów co sądzicie, pierwsza szansa dla Sandiego od początku jego bezdomności....

Posted

z tego co wiem, Krzysiek już rozmawiał z Panią i z Michałem z Goliny, i coś tam poustalali, Sandy ma mieć w najbliższych dniach test na mieszkanie i zostawanie sam jakiś czas w domu
czyli - sprawa w toku :)

Posted

Ajula napisał(a):
z tego co wiem, Krzysiek już rozmawiał z Panią i z Michałem z Goliny, i coś tam poustalali, Sandy ma mieć w najbliższych dniach test na mieszkanie i zostawanie sam jakiś czas w domu
czyli - sprawa w toku :)

to super wiadomość mi pozostaje trzymać mocno kciuki!

Posted

Sandy jednak nie został w tamtym domu, nie dogadał się z sunią i to jej wina a nie naszego kawalera...

jest właśnie u mnie, i zostanie na tymczasie :) trochę śmierdzi więc zaraz go wrzucam do wanny i szukamy chłopakowi dalej domu....