Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kto się wybiera na tę wystawę? Akitą sędziuje [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mirosław Redlicki (PL) Gin już zgłoszony :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 my się też z Natsulkiem zgłosiliśmy :-) Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Więc Kazoku Kanshin pokaże się w większym gronie :loveu: NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin NATSUKASHI Kazoku Kanshin MEISHI Kazoku Kanshin też ma być :lol: Nie wiem jeszcze czy Jurki się zdecydowały, Justynka co z Wami? Mam nadzieje, że jedziecie :loveu: [/FONT] Quote
Uruwashii Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 My też będziemy;) a na Rzeszów kto jedzie?? Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]My do Rzeszowa nie jedziemy bo finansowo nie wyrabiamy, dobrze, że choć do Katowic się nam udało zgłosić :lol:[/FONT] Quote
Akitakiss Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 My jedziemy do Katowic nareszcie po ponad rocznej pszerwie . Quote
Angelika_Roser Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Akitakiss napisał(a):My jedziemy do Katowic nareszcie po ponad rocznej pszerwie . [FONT=Comic Sans MS]A kto się na ringu pokaże? :loveu: Swoją drogą Ginusiowa koleżanka prawie osiedlowa to Aki KISS ME & LOVE ME :lol: (całego imienia nie znam) [/FONT] Quote
Akitakiss Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A to ciekawe bo my w te okolice nie sprzedawaliśmy szczenięcia nigdy Quote
Uruwashii Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Póki co jest tyle: AKITA - 30 godz. 10:00 PSY klasa Szczeniąt/Puppy Class - 1 - 1902 klasa Młodzieży/Youth Class - 5 - 1903-1907 klasa Pośrednia/Intermediate Class - 2 - 1908-1909 klasa Otwarta/Open Class - 3 - 1910-1912 klasa Championów/Champion Class - 1 - 1913 SUKI klasa Baby/Baby - 1 - 1914 klasa Młodzieży/Youth Class - 9 - 1915-1923 klasa Pośrednia/Intermediate Class - 5 - 1924-1928 klasa Otwarta/Open Class - 2 - 1929-1930 klasa Championów/Champion Class - 1 - 1931 Quote
INU Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tyle znalazłam: Cholewa Elżbieta - FUMIKO Akita u Izis Hajzer Artur - Akita u Izis YOSAI Migdal Dariusz - Akita u Izis GENJI, YASUMI Migoto Inu Rusin Marek - Akita u Izis Hana Gaborek Agnieszka - E'RYU -HO-GO OF KAMINO KEN, T'OREI KAMI Halne Wzgórze Gabryś Sylwia - TENSHI Halne Wzgórze, UKIUKI OKAMI Mała Yakuza Talaga Jolanta - KOKUSAI Halne Wzgórze, KAKUJITSU Halne Wzgórze, HINAGESHI Halne Wzgórze Chade Zuzanna - HAGANISSHOU Halne Wzgórze Skorupka Tadeusz - MUSUME AIDA Kazoku Kanshin Stachowicz Angelika - NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin Trochimiuk Dawid - NATSUKASHII Kazoku Kanshin Jureczko Mariusz - MASSHIRO Kazoku Kanshin Obidzińscy Kasia i Łukasz - MEISHI Kazoku Kanshin Krasowska Laura - Uruwashii Mała Yakuza Besz Monika - URESHII Mała Yakuza Cwynar Tomasz - KAMEYO Mori No Kodomo Mikuła Marzena - NIKOBAYASHI Roal, BI Moccaking Pazgan Jan - KEIKO Delle Bianche Vallate, SUKI DELLE BIANCHE VALLATE Szczepańska Adriana - Atari-Go Tsugi Namitori Pasowska Sylwia - MIYABI GO Shiyo-Mokuteki, MATSURI GO Shiyo-Mokuteki Znalazłam 27 akit, co do reszty - poddaję się. ;-) Może później spróbuję dopasować niektóre do klas, chyba, że ktoś to zrobi wcześniej. :-) Quote
revii Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ja tu widzę 28 akit ;) Może dwie pozostałe to goście z zagranicy... Quote
INU Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 revii napisał(a):Ja tu widzę 28 akit ;) Może dwie pozostałe to goście z zagranicy... No faktycznie, liczyć nie umiem. ;-) Quote
revii Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wrona Maria - MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu Jeszcze jedna! Quote
INU Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 revii, dzięki! Poniżej wklejam stawkę, ale zaznaczam, że w większości są to tylko moje domysły, nie krzyczcie na mnie jakby coś było nie tak (a na pewno będzie)! ;-) Byłabym wdzięczna za poprawki. :-) Chcę jeszcze przeprosić, że psy nie są w odpowiedniej kolejności, ale już nie mam teraz na to siły. Może później, jak odpocznę. :p PSY kl. szczeniąt (1) E’RYU-HO-GO Of Kamino Ken kl. młodzieży (5) NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin NATSUKASHII Kazoku Kanshin URUWASHI Mała Yakuza URESHII Mała Yakuza KOKUSAI Halne Wzgórze kl. pośrednia (2) Akita u Izis GENJI ATARI-GO TSUGI Namitori kl. otwarta (3) Akita u Izis YOSAI KAKUJITSU Halne Wzgórze NIKOBAYASHI Roal kl. championów (1) TENSHI Halne Wzgórze SUKI kl. baby (1) BI Moccaking kl. młodzieży (9) Akita u Izis HANA UKI-UKI OKAMI Mała Yakuza KAMEYO Mori No Kodomo KEIKO Delle Bianche Vallate HINAGESHI Halne Wzgórze YASUMI Migoto Inu MIYABI-GO / MATSURI-GO Shiyo-Mokuteki MASSHIRO Kazoku Kanshin MUSUME AIDA Kazoku Kanshin kl. pośrednia (5) SUKI Delle Bianche Vallate MEISHI Kazoku Kanshin MIYABI-GO / MATSURI-GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu HAGANISSHOU Halne Wzgórze kl. otwarta (2) Akita u Izis FUMIKO --- kl. championów (1) T’OREI KAMI Halne Wzgórze Po raz kolejny w tym roku muszę napisać, że żałuję, że mnie nie będzie na jakiejś wystawie... :-( No i oczywiście - powodzenia wszystkim! Quote
Uruwashii Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 W klasie Championów idzie na pewno Tenshi Halne Wzgórze więc tutaj można podmienic;) Musume Aida to już chyba też za duża panienka na kl. Młodzieży;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Inu, dobra robota! Dziękujemy :loveu: Jeśli chodzi o akitki z przydomkiem Kazoku Kanshin wszystkie umieściłaś we właściwych klasach :cool3: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Uruwashii napisał(a):W klasie Championów idzie na pewno Tenshi Halne Wzgórze więc tutaj można podmienic;) Musume Aida to już chyba też za duża panienka na kl. Młodzieży;) Musume Aida, Masshiro i Meishi 18 marca kończą 17 miesięcy, więc na katowickiej wystawie mogą jeszcze startować w dwóch klasach :cool3: Quote
INU Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Uruwashii napisał(a):W klasie Championów idzie na pewno Tenshi Halne Wzgórze więc tutaj można podmienic;) No tak, tu miałam problem, bo i NIKOBAYASHI Roal i TENSHI Halne Wzgórze to championy... Dzięki za info, już podmieniłam. :-) Kasia_i_Łukasz napisał(a):Inu, dobra robota! Dziękujemy :loveu: Proszę bardzo. :p Kasia_i_Łukasz napisał(a):Musume Aida, Masshiro i Meishi 18 marca kończą 17 miesięcy, więc na katowickiej wystawie mogą jeszcze startować w dwóch klasach :cool3: Muszę szczerze przyznać, że właśnie z klasą młodzieży i pośrednią u suń miałam największy problem... Ale skoro panienki Kazoku Kanshin są w dobrych klasach, to już połowa sukcesu. :lol: Quote
Kateczka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ładnie ładnie...przejechałabym się ale to dość daleko :( Quote
rinzentaru Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Z nim pełny lista : RINZENTARU CHIZUKO ( SUKI ,kl. młodzieży ). http://redsamurai.mlap.hu Quote
Agappe Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 to ja tak może kosmetyczne poprawki ;) PSY kl. szczeniąt (1) E’RYU-HO-GO Of Kamino Ken kl. młodzieży (5) KOKUSAI Halne Wzgórze NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin NATSUKASHII Kazoku Kanshin URESHII Mała Yakuza URUWASHI Mała Yakuza kl. pośrednia (2) ATARI-GO TSUGI Namitori Akita u Izis GENJI kl. otwarta (3) KAKUJITSU Halne Wzgórze NIKOBAYASHI Roal Akita u Izis YOSAI kl. championów (1) TENSHI Halne Wzgórze SUKI kl. baby (1) BI Moccaking kl. młodzieży (9) Akita u Izis HANA HINAGESHI Halne Wzgórze KAMEYO Mori No Kodomo KEIKO Delle Bianche Vallate MASSHIRO Kazoku Kanshin MIYABI-GO / MATSURI-GO Shiyo-Mokuteki MUSUME AIDA Kazoku Kanshin RINZENTARU CHIZUKO UKI-UKI OKAMI Mała Yakuza kl. pośrednia (5) HAGANISSHOU Halne Wzgórze MEISHI Kazoku Kanshin MIYABI-GO / MATSURI-GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu SUKI Delle Bianche Vallate kl. otwarta (2) Akita u Izis FUMIKO YASUMI Migoto Inu [SIZE="1"](Inu ta suczka ma ponad 2 latka ;) - alez ten czas leci) kl. championów (1) T’OREI KAMI Halne Wzgórze Quote
INU Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Agappe']YASUMI Migoto Inu [SIZE="1"](Inu ta suczka ma ponad 2 latka ;) - alez ten czas leci) ] O rany, faktycznie! Jestem w szoku! ;-) Quote
Jurki :oD Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czas wstawić wyniki :lol: [/FONT] PSY kl. szczeniąt (1) E’RYU-HO-GO Of Kamino Ken - w. obiecujący, lok. I, Najlepsze Szczenie kl. młodzieży (5) KOKUSAI Halne Wzgórze - oc. b.dobra, lok. I NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - oc. dobra NATSUKASHII Kazoku Kanshin - oc. b.dobra, lok. III URESHI Mała Yakuza - oc. dobra URUWASHI Mała Yakuza - oc. b.dobra, lok. II kl. pośrednia (2) Akita u Izis GENJI - nieobecna ATARI-GO TSUGI Namitori - oc. dobra kl. otwarta (3) Akita u Izis YOSAI - oc. dobra KAKUJITSU Halne Wzgórze - oc. doskonała, lok. I, CWC, CACIB, Zwycięzca=>ZDPwR NIKOBAYASHI Roal - oc. doskonała, lok. II, res.CACIB kl. championów (1) TENSHI Halne Wzgórze - nieobecny SUKI kl. baby (1) BI Moccaking - w. obiecująca, lok. I, Najlepsze Baby kl. młodzieży (9) Akita u Izis HANA - nieobecna HINAGESHI Halne Wzgórze - oc. b.dobra KAMEYO Mori No Kodomo - nieobecna KEIKO Delle Bianche Vallate - oc. b.dobra MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc. doskonała, lok. IV MIYABI-GO Shiyo-Mokuteki - oc. b.dobra MUSUME AIDA Kazoku Kanshin - oc. doskonała, lok. I, Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie !!! RINZENTARU CHIZUKO - oc. doskonała, lok. III UKI-UKI OKAMI Mała Yakuza - oc. doskonała, lok. II kl. pośrednia (5) HAGANISSHOU Halne Wzgórze - oc. doskonała, lok. II MATSURI-GO Shiyo-Mokuteki - oc. doskonała, lok. I, CWC, CACIB, Zwycięzca Rasy=>BOB MEISHI Kazoku Kanshin - oc. doskonała, lok. III MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu - oc. dobra SUKI Delle Bianche Vallate - oc. doskonała, lok. IV kl. otwarta (2) Akita u Izis FUMIKO - oc. b.dobra YASUMI Migoto Inu - nieobecna kl. championów (1) T’OREI KAMI Halne Wzgórze - oc. doskonała, lok. I, CWC, res.CACIB [FONT=Courier New]Gratulujemy bardzo Serdecznie[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]!!![/FONT] Quote
Recommended Posts