Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nie to miałam na myśli. Miałam na myśli, to aby w domku nie było zbyt często zmian. Tak jak pisała p.Anna - Frania na zmiany może reagowac zalatwianiem sie w domu.

wiecie, to jest bardzo wazne, trzeba by dopisac w wydarzeniu koniecznie!

obraczus87 napisał(a):
Tylko, że my bez zapewnienia, że ktos wezmie Franie nie za bardzo mamy jak szukać deklaracji.. Nikt w ciemno nie da kasy.. poza tym różnie DT wyceniaja sobie dniówke. Jedni biorą 8zł, inny 14zł. A biorąc pod uwagę miesiąc, to robi się z tego ładna sumka..

Gdybysmy wiedzieli ile kosztuje DT, wtedy szukamy na CITO deklaracji... i jak zwalnia się miejsce - wtedy szukamy transportu (ale pewnie płatnego, bo to spora trasa) nie czekajać do początku maja. I tak dla przykladu jak zwalnia sie miejsce w polowie kwietnia, to szukamy transportu na CITO.

a jak jest z oplatami teraz?

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cleo - odpisując na PW - masz racje. Nie ma co czekac na kwotę jaka trzeba bedzie placic za Franie.

ZACZYNAMY ZBIERAC DEKLARACJE - koszt to od 10zł do 13zł (średnio). A więc miesiecznie potrzeba 310-400zł.

Frania u p.Anny jest za zwrot jakiejs malutkiej kwoty - za jedzenie bodajze tak??

Posted

U mnie Frania jest za koszt karmy - 1,50 zł dziennie. Ola zapłaciła za luty a marzec będzie wygłądał następująco: karma 31 x 1,50 = 46,5 plus 8 zł odrobaczenie plus 8 zł. Fiprex. Razem 62,50 za marze.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mam problem z wejsciem na Fb od dwóch dni :(

Jaka informacje trzeba zamiescic na FB?
Jestem czasowo bardzo ograniczona i nie moge wszystkiego przeczytac w razie trudnosci z Fb piszcie na pw do mnie.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Paja odpisała. Nie tworzy kolejek, bo potem ktoś zajmuje miejsce, a nie ma psa, deklaracji itd.. a ja znowu lada chwila będe na dogo zaglądać sporadycznie, ponadto przy takiej ilości watków, zdarza mi sie, że na "swój" wątek docieram po dwóch dniach, bo nie mam czasu wcześniej.. nie chcę doprowadzić do sytuacji, że pojawi się wpis na wątku Paji o wolnym miejscu, a ja nie bede miala jak go odczytać...

Tylko, że my bez zapewnienia, że ktos wezmie Franie nie za bardzo mamy jak szukać deklaracji.. Nikt w ciemno nie da kasy.. poza tym różnie DT wyceniaja sobie dniówke. Jedni biorą 8zł, inny 14zł. A biorąc pod uwagę miesiąc, to robi się z tego ładna sumka..

Nie jestem osoba odpowiedzialną za psa, więc i za bardzo nie mam pola do popisu...

AMMOUNIE, a mogłabys skontaktowac się z Pają i spróbowac wyjasnic na czym polega nasza sytuacja?

Gdybysmy wiedzieli ile kosztuje DT, wtedy szukamy na CITO deklaracji... i jak zwalnia się miejsce - wtedy szukamy transportu (ale pewnie płatnego, bo to spora trasa) nie czekajać do początku maja. I tak dla przykladu jak zwalnia sie miejsce w polowie kwietnia, to szukamy transportu na CITO.

Obraczus, prześlij mi proszę do Paji numer telefonu ( najlepiej na komórkę jeśli możesz 509 866 322 ), zadzwonię i wszystko wyjaśnię. Czy Paja prowadzi domowy DT?

Ja dla Frani szukam wyłącznie domowego DT gdzie miałaby spokój i jak najmniej zmian. Nie wyobrażam sobie żeby miała trafić do boksu.

Posted

Ammounie napisał(a):
To ciekawe! Właśnie u Paji tydzień temu zamówiłam ogłoszenia dla Franeczki. :-)

Paja robi ogloszenia :) swoim tymczasowiczom wieszała po miescie papierowe plakaty :) nie wiem jak teraz.

Posted

piękne allegro, ale tak jakby jedyna lokalizacja wskazana w nagłówku to Zamość, może w treści dorzucić, że mieszka wcale nie tak daleko od Wawy?

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mam problem z wejsciem na Fb od dwóch dni :(

Mnie nie bylo przez te 2 dni, a jak jest teraz, moze cos wstawic?
Wstawilam to jedno zdanie o domku...

Posted

Dzwoniła do mnie Ammounie ustaliłyśmy tak,ze mogę wziaśc franie jak któryś z moich tymczasów wyjdzie do adopcji.Teraz pytanie do AnnaA ja nie wiem czy mój tymczas wyjdzie do adopcji za 2 tyg czy za 1,5 miesiaca czy mogła byś przytrzymac Franie przez ten czas dopuki u mnie miejsce sie nie zwolni?
Co do kosztów o jakie rozmawiałam z Ammounie to bedzie w granicach 300-350zł z moim juz wyżywieniem i ew.5 bezpłatnych dojazdów do weta w miesiacu jesli było by ich powyzej 5 kazdy kolejny dojazd 15zł

w razie pytań chetnie odpowiem.