mar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Gracjana napisał(a):Mar o ktoer dzwoniles i na jaki nr ?? Po 12stej na nr podany na stronie Oddziału. Quote
Cereska Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 a ja się dodzwoniłam ale ta pani niechciała mi nic powiedziec - powiedziała że niemoże mi powiedzieć :crazyeye: a na emaila nadal nie mam odpowiedzi. Dobrze że chociaz dostałam listownie potwierdzenie przyjecia na wystawę. Juz widzę jaki tam bedzie sajgon. No chyba że jest mało psów zgłoszonych z tego co wiem bo sa 3 wystawy w tym dniu, to może bedzie luźniej i w miare szybko pójdzie wszystko:cool3: Quote
Musiałek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 a co ja mam powiedzieć jak nie dostałam NIC!!!!!!!!!!!! ani na Grudziądz ani na Inowrocław a dzwoniłam i sprawdziłam że psy są zgłoszone i opłacone :angryy: Quote
Gracjana Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Octavia lilac whisper moda na sukces, owczarek szetlandzki, klasa otwarta suczek. tez bede dzwonic zobaczymy czy sie uda...:-( Quote
talut Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Cereska napisał(a):a ja się dodzwoniłam ale ta pani niechciała mi nic powiedziec - powiedziała że niemoże mi powiedzieć :crazyeye: a na emaila nadal nie mam odpowiedzi. mam dokładnie to samo :roll: Musiałek, może wpisali zły adres...mi tak zrobili i musiałam lecieć do jakiś innych ludzi, jak na poczcie mi powiedzieli że było wysłane na inny adres :roll: Quote
Gracjana Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 no super.. dzwonilam przez 2 tygodnie codziennie po kilka razy z rezultatem : zajete, nikt nie odbiera,fax, nie ma takiego numeru.. kilka razy wyslalam maila bez odp... i to juz zawiele tego dobrego.. ani razu nieudalo mi sie skontaktowac... potwierdzenia nie ma, ja zaplacilam w terminie... jade do tego inowroclawia i jak sie okaze ze mnie nieprzyjeli to zwracaja mi za wystawe,dojazd i telefon... tak latwo sie odemnie nie odczepia... jetsem bardzo kulturalna osoba ale jak mi nerwy puszcza... i tak apropo jade z matka ktora nawet przesadne awantury robi... ale niestety moim zdaniem sami sobie na to zapracowali!!!!!!!!!! Quote
nikit1 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A my nie jedziemy, bo podobno mail ze zgłoszeniem do nich nie doszedł!!!!!!:placz: :placz: Ale kasa doszła :angryy: :angryy: Quote
Dzidtka_Gl Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 a ja bym chciała znać stawkę lhasa apso buuu.... i to są właśnie małe oddziały, milion lat za murzynami tzn afroamerykaninami Quote
Gracjana Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jej!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: moja cala oja cala panika po nic!!!!!!!!!! przeszlo potwierdze:laola: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
fidekangela Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ja już nie wiem co i jak... potrzebuje ktoś pomocy w wystawianiu ?? Quote
talut Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Angela, ja nie potrzebuję, ale mogłaby ocenić czy dobrze z Monulcem wypadamy? :) Quote
Viz Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dziewczynki, zeby nie bylo - powodzenia !!! Podbijcie te inowrocławskie ringi :multi: Moge liczyć na małego esa jak poszło? :cool3: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Angela,a co się dzieje,że i w Grudziądzu i w Inowrocławiu tak Ci się sypią chętni na wystawianie jeśli można wiedzieć? Ja zaraz idę spać,bo już ledwie żyje,a jutro wystawa w Grudziądzu :multi: Quote
jovi Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ja już mam katalog jakby kogoś interesowały stawki i jestem w domu więc mogę pisać. Generalnie jest zgłoszonych 904 psy. A co mnie najbardziej wk.... to to, że o 7.30 już byli handlarze ze szczeniakami w bagażniku!:angryy: Quote
Martyna Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jovi napisał(a):Ja już mam katalog jakby kogoś interesowały stawki i jestem w domu więc mogę pisać. Generalnie jest zgłoszonych 904 psy. A co mnie najbardziej wk.... to to, że o 7.30 już byli handlarze ze szczeniakami w bagażniku!:angryy: mi sie wydaje, ze w Grudziadzu widzialam bezposrednio klatke ze szczeniakami na wystawie :( nie wygladalo to tak, ze ludzie chcieli sie tylko pochwalic :( oczywiscie moge sie mylic... moglabym prosic o stwke flat coated retrieverow? Quote
Agasia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 powodzenia wszystkim!!! jovi mozesz podac beagle? Quote
Dzidtka_Gl Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ja błagam o lhasa apso, moja sunia w młodzieży się wystawia a mnie tam nie ma i nawet nie wiem kto w konkurencji Quote
jovi Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 FLOAT COATED RETRIEVER SUKI: Klasa Pośrednia: 682.Milakres KORSA 683.URANIA Cerasus Quote
Martyna Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jovi napisał(a):FLOAT COATED RETRIEVER SUKI: Klasa Pośrednia: 682.Milakres KORSA 683.URANIA Cerasus Dzieki :D Czyli tak samo jak w Grudziadzu :-) Quote
jovi Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 BEAGLE PSY: klasa młodzieży: 597.HOTSHOT Xandrina 598.GRAND Połkrza klasa pośrednia: 599.ENGLISH ELEGANT z Tucholskiego Boru 600.EMORLEN IMPERIAL OF TRAGBAND 601.CEKIN od Adusi klasa otwarta: 602.WICHER z Herbu Sapały 603.CARUSO Faramondo klasa championów: 604.EMBARGO Tel Quel SUKI klasa szczeniąt: 605.PRIMA Dwa Gangi klasa młodzieży: 606.KLEA Certus 607.BLANCA Berkelejka 608.KALIFORNIA Xandrina 609.POR SU CARA BONITA Cor Canis klasa pośrednia: 610.SYDNEY Berkelejka 611.MIGOTKA Pomarszczony Czar 612.CECYLIA od Adusi klasa otwarta: 613.HEYAH z Doliny Rozrywki 614.VALLEY'S BRIGHT BEAUTY z Tucholskiego Boru 615.CEMBRA z Miradzkiego Lasu klasa użytkowa: 617.SONIA Aga i Tala Quote
Viz Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A ktoś wie może jaka stawka w jamnikach? Bardzo ladnie prosze! :loveu: No i powodzenia dla dzisiejszych wystawców ;) Quote
fidekangela Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 a ja nie pojechałam ale cicho czeka mniew tym roku pełno wystaw więc się pocieszam :D:D Quote
gruca Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jovi napisał(a):Ja już mam katalog jakby kogoś interesowały stawki i jestem w domu więc mogę pisać. Generalnie jest zgłoszonych 904 psy. A co mnie najbardziej wk.... to to, że o 7.30 już byli handlarze ze szczeniakami w bagażniku!:angryy: jovi bardzo proszę o stawkę Chińskich Grzywaczy:lol: Quote
Viz Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A ja poprosze stawki całej grupy IV jesli mozna :) :) :loveu: Quote
Recommended Posts