Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja się dodzwoniłam ale ta pani niechciała mi nic powiedziec - powiedziała że niemoże mi powiedzieć :crazyeye: a na emaila nadal nie mam odpowiedzi.

Dobrze że chociaz dostałam listownie potwierdzenie przyjecia na wystawę.
Juz widzę jaki tam bedzie sajgon. No chyba że jest mało psów zgłoszonych z tego co wiem bo sa 3 wystawy w tym dniu, to może bedzie luźniej i w miare szybko pójdzie wszystko:cool3:

Posted

Cereska napisał(a):
a ja się dodzwoniłam ale ta pani niechciała mi nic powiedziec - powiedziała że niemoże mi powiedzieć :crazyeye: a na emaila nadal nie mam odpowiedzi.

mam dokładnie to samo :roll:

Musiałek, może wpisali zły adres...mi tak zrobili i musiałam lecieć do jakiś innych ludzi, jak na poczcie mi powiedzieli że było wysłane na inny adres :roll:

Posted

no super..
dzwonilam przez 2 tygodnie codziennie po kilka razy z rezultatem : zajete, nikt nie odbiera,fax, nie ma takiego numeru..
kilka razy wyslalam maila bez odp... i to juz zawiele tego dobrego..
ani razu nieudalo mi sie skontaktowac... potwierdzenia nie ma, ja zaplacilam w terminie... jade do tego inowroclawia i jak sie okaze ze mnie nieprzyjeli to zwracaja mi za wystawe,dojazd i telefon... tak latwo sie odemnie nie odczepia... jetsem bardzo kulturalna osoba ale jak mi nerwy puszcza... i tak apropo jade z matka ktora nawet przesadne awantury robi... ale niestety moim zdaniem sami sobie na to zapracowali!!!!!!!!!!

Posted

Dziewczynki, zeby nie bylo - powodzenia !!!

Podbijcie te inowrocławskie ringi :multi:

Moge liczyć na małego esa jak poszło? :cool3:

Posted

Ja już mam katalog jakby kogoś interesowały stawki i jestem w domu więc mogę pisać.
Generalnie jest zgłoszonych 904 psy.
A co mnie najbardziej wk.... to to, że o 7.30 już byli handlarze ze szczeniakami w bagażniku!:angryy:

Posted

jovi napisał(a):
Ja już mam katalog jakby kogoś interesowały stawki i jestem w domu więc mogę pisać.
A co mnie najbardziej wk.... to to, że o 7.30 już byli handlarze ze szczeniakami w bagażniku!:angryy:

mi sie wydaje, ze w Grudziadzu widzialam bezposrednio klatke ze szczeniakami na wystawie :( nie wygladalo to tak, ze ludzie chcieli sie tylko pochwalic :( oczywiscie moge sie mylic...

moglabym prosic o stwke flat coated retrieverow?

Posted

BEAGLE

PSY:
klasa młodzieży:
597.HOTSHOT Xandrina
598.GRAND Połkrza

klasa pośrednia:
599.ENGLISH ELEGANT z Tucholskiego Boru
600.EMORLEN IMPERIAL OF TRAGBAND
601.CEKIN od Adusi

klasa otwarta:
602.WICHER z Herbu Sapały
603.CARUSO Faramondo

klasa championów:
604.EMBARGO Tel Quel

SUKI
klasa szczeniąt:
605.PRIMA Dwa Gangi

klasa młodzieży:
606.KLEA Certus
607.BLANCA Berkelejka
608.KALIFORNIA Xandrina
609.POR SU CARA BONITA Cor Canis

klasa pośrednia:
610.SYDNEY Berkelejka
611.MIGOTKA Pomarszczony Czar
612.CECYLIA od Adusi

klasa otwarta:
613.HEYAH z Doliny Rozrywki
614.VALLEY'S BRIGHT BEAUTY z Tucholskiego Boru
615.CEMBRA z Miradzkiego Lasu

klasa użytkowa:
617.SONIA Aga i Tala

Posted

jovi napisał(a):

jovi bardzo proszę o stawkę Chińskich Grzywaczy:lol: