Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juta napisał(a):
A ja nie moge narzekać - bardzo miła Pani mało ze wczoraj podała mi telefonicznie ilość konkurencji w mojej rasie i nazwisko sędziego to jeszcze potem ktoś przesympatyczny uczynił to mailem w dniu dzisiejszym /pare dni temu wyslalam pytanie/. Spróbój napisać do nich, na pewno odpowiedza z mila checia:lol:

Tak bardzo miło odpowiedzieli żeby spadać. Nie wchodzi w grę żadna errata do katalogu i takie tam, generalnie nie jest to ich problem...

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy potwierdzenie :multi::multi::multi::multi: numerek 625 :):):) szło długo, bo źle wpisali adres (od kiedy 'z' jest podobne do 'k'? :razz:) ale też nic nie napisali, ile mamy konkurencji, ile psów w rasie ani o której przyjść :roll:

a co z katalogiem? nie dali żadnego kuponiku, karteczki...:razz:

Posted

talut napisał(a):
mamy potwierdzenie :multi::multi::multi::multi: numerek 625 :):):) szło długo, bo źle wpisali adres (od kiedy 'z' jest podobne do 'k'? :razz:) ale też nic nie napisali, ile mamy konkurencji, ile psów w rasie ani o której przyjść :roll:

a co z katalogiem? nie dali żadnego kuponiku, karteczki...:razz:

Ale numerek dostałaś osobno, czy masz wpsany na potwierdzeniu przyjęcia psa na wystawę?

Posted

no to jak dzwonilas i zaplacilas,to chyba mozesz jechac?Przeciez maja liste wystawcow na miejscu,wiec Twoj numerek znajda,a najwazniejsze ze przez telefon powiedzieli,ze zgloszenie przyjete-przynajmniej tak mi sie wydaje-na zdrowa logike

Posted

Musiałek napisał(a):
a ja nic nie mam :shake: a listonosz już był :-( i nic mi nie dał ze ZKwP :-(

a dzwoniłam pies zgłoszony i zapłacone buuuuuuuuuuuu

Pocieszę Cię, że ja też jeszcze nic nie dostałam, chociaż też telefonicznie potwierdziłam zgłoszenie i opłatę i Pani z ZK zapewniła mnie, że otrzymam potwierdzenie pocztą :-(
Może jeszcze jutro coś przyjdzie...
W każdym razie skoro jest opłacone i wiem, że zgłoszenie dotarło i jest zarejestrowane, to i tak jadę, nawet jeśli nic nie przyjdzie pocztą :p
Tylko jak dzwoniłam, to zapomniałam zapytać, ilu mamy konkurentów... :razz:

Posted

A ja wysłałam maila i dowiedziałam się, że katalogu przedwystawowego nie będzie :-(
Ale za to uzyskałam informację, że mamy dwóch konkurentów w klasie...
No i muszę pochwalić osobę odpowiedzialną za odpisywanie na miale, bo odpowiedź dostałam naprawdę szybko (po kilku godzinach) :multi:

Posted

Bushak napisał(a):
A ja wysłałam maila i dowiedziałam się, że katalogu przedwystawowego nie będzie :-(
Ale za to uzyskałam informację, że mamy dwóch konkurentów w klasie...
No i muszę pochwalić osobę odpowiedzialną za odpisywanie na miale, bo odpowiedź dostałam naprawdę szybko (po kilku godzinach) :multi:

możesz podać adres email na który wysyłałaś bo moje emaile jakoś niedochodzą :shake:

Posted

A ja się dziś bez problemu dodzwoniłem, miła (bardzo miła!!!) Pani powiedziała mi, ze wszystko będzie okej, że żadnych kolejek nie bedzie, numerki będzie wydawało mnóstwo osób i w ogóle nie widzi komplikacji. Ponadto powiedziała mi mniej więcej o której będą sędziowane PON-y i liczbę suk w klasie młodzieży :diabloti:

Posted

mar napisał(a):
A ja się dziś bez problemu dodzwoniłem, miła (bardzo miła!!!) Pani powiedziała mi, ze wszystko będzie okej, że żadnych kolejek nie bedzie, numerki będzie wydawało mnóstwo osób i w ogóle nie widzi komplikacji. Ponadto powiedziała mi mniej więcej o której będą sędziowane PON-y i liczbę suk w klasie młodzieży :diabloti:

To ta pani chyba jest optymistką :roll: :mad: W zeszłym roku kolejka była dosyć duża,ludzie byli na siebie nawzajem źli,że: "ja tu stałam,proszę stąd iść",a numerki i katalogi były wydawane przez 3 panie,które na dodatek nie radziły sobie za dobrze,a już dowiedzieć się od nich czegokolwiek graniczyło z cudem :roll: No,ale może w tym roku będzie lepiej,pożyjemy,zobaczymy ;) :roll:

Posted

nieno pytam sie poraz setny, co ribic????????????...
czy zkwp inowroclaw zwoci mi za benzyne jak sie okaze ze nie jestesmy przyjete :mad: ... dzwonie od 2 tyg, codziennie (po kilka razy) wyslalam maila a do domu tez nic nie doszlo.................................:angryy:

Posted

Dorota, przepraszam.:oops: Mialam telefon ale juz poszło. Zaraz bedzie
Siedze jak na razie jeszcze ze dwie godziny. Jak cos to dzwon smialo