pszym Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Juta napisał(a):A ja nie moge narzekać - bardzo miła Pani mało ze wczoraj podała mi telefonicznie ilość konkurencji w mojej rasie i nazwisko sędziego to jeszcze potem ktoś przesympatyczny uczynił to mailem w dniu dzisiejszym /pare dni temu wyslalam pytanie/. Spróbój napisać do nich, na pewno odpowiedza z mila checia:lol: Tak bardzo miło odpowiedzieli żeby spadać. Nie wchodzi w grę żadna errata do katalogu i takie tam, generalnie nie jest to ich problem... Quote
talut Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 mamy potwierdzenie :multi::multi::multi::multi: numerek 625 :):):) szło długo, bo źle wpisali adres (od kiedy 'z' jest podobne do 'k'? :razz:) ale też nic nie napisali, ile mamy konkurencji, ile psów w rasie ani o której przyjść :roll: a co z katalogiem? nie dali żadnego kuponiku, karteczki...:razz: Quote
Gra... Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 talut napisał(a):mamy potwierdzenie :multi::multi::multi::multi: numerek 625 :):):) szło długo, bo źle wpisali adres (od kiedy 'z' jest podobne do 'k'? :razz:) ale też nic nie napisali, ile mamy konkurencji, ile psów w rasie ani o której przyjść :roll: a co z katalogiem? nie dali żadnego kuponiku, karteczki...:razz: Ale numerek dostałaś osobno, czy masz wpsany na potwierdzeniu przyjęcia psa na wystawę? Quote
talut Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 pomyłka...:oops:mam napisane tylko 'nr. zgłoszenia 625', a numer katalogowy trzeba odebrać w sekretariacie.... Quote
Musiałek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a ja nic nie mam :shake: a listonosz już był :-( i nic mi nie dał ze ZKwP :-( a dzwoniłam pies zgłoszony i zapłacone buuuuuuuuuuuu Quote
daga10011 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no to jak dzwonilas i zaplacilas,to chyba mozesz jechac?Przeciez maja liste wystawcow na miejscu,wiec Twoj numerek znajda,a najwazniejsze ze przez telefon powiedzieli,ze zgloszenie przyjete-przynajmniej tak mi sie wydaje-na zdrowa logike Quote
Bushak Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Musiałek napisał(a):a ja nic nie mam :shake: a listonosz już był :-( i nic mi nie dał ze ZKwP :-( a dzwoniłam pies zgłoszony i zapłacone buuuuuuuuuuuu Pocieszę Cię, że ja też jeszcze nic nie dostałam, chociaż też telefonicznie potwierdziłam zgłoszenie i opłatę i Pani z ZK zapewniła mnie, że otrzymam potwierdzenie pocztą :-( Może jeszcze jutro coś przyjdzie... W każdym razie skoro jest opłacone i wiem, że zgłoszenie dotarło i jest zarejestrowane, to i tak jadę, nawet jeśli nic nie przyjdzie pocztą :p Tylko jak dzwoniłam, to zapomniałam zapytać, ilu mamy konkurentów... :razz: Quote
Cereska Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ja dzis dzwoniłam i pani w związku niechciała mi nic powiedzieć ani o której CTR y wchodza na ring ani jaka jest stawka :roll: Quote
Bushak Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A ja wysłałam maila i dowiedziałam się, że katalogu przedwystawowego nie będzie :-( Ale za to uzyskałam informację, że mamy dwóch konkurentów w klasie... No i muszę pochwalić osobę odpowiedzialną za odpisywanie na miale, bo odpowiedź dostałam naprawdę szybko (po kilku godzinach) :multi: Quote
Cereska Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Bushak napisał(a):A ja wysłałam maila i dowiedziałam się, że katalogu przedwystawowego nie będzie :-( Ale za to uzyskałam informację, że mamy dwóch konkurentów w klasie... No i muszę pochwalić osobę odpowiedzialną za odpisywanie na miale, bo odpowiedź dostałam naprawdę szybko (po kilku godzinach) :multi: możesz podać adres email na który wysyłałaś bo moje emaile jakoś niedochodzą :shake: Quote
Bushak Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Już podaję :user: zw_kyn_ino1@poczta.onet.pl Quote
Dorota_Fiszer Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Juta,prosze odezwij sie do mnie,bo nie wiem czy wyjazd na wystawe aktualny? moj numer (22) 838-32-93, 0-501-601-178. Quote
mar Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A ja się dziś bez problemu dodzwoniłem, miła (bardzo miła!!!) Pani powiedziała mi, ze wszystko będzie okej, że żadnych kolejek nie bedzie, numerki będzie wydawało mnóstwo osób i w ogóle nie widzi komplikacji. Ponadto powiedziała mi mniej więcej o której będą sędziowane PON-y i liczbę suk w klasie młodzieży :diabloti: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 mar napisał(a):A ja się dziś bez problemu dodzwoniłem, miła (bardzo miła!!!) Pani powiedziała mi, ze wszystko będzie okej, że żadnych kolejek nie bedzie, numerki będzie wydawało mnóstwo osób i w ogóle nie widzi komplikacji. Ponadto powiedziała mi mniej więcej o której będą sędziowane PON-y i liczbę suk w klasie młodzieży :diabloti: To ta pani chyba jest optymistką :roll: :mad: W zeszłym roku kolejka była dosyć duża,ludzie byli na siebie nawzajem źli,że: "ja tu stałam,proszę stąd iść",a numerki i katalogi były wydawane przez 3 panie,które na dodatek nie radziły sobie za dobrze,a już dowiedzieć się od nich czegokolwiek graniczyło z cudem :roll: No,ale może w tym roku będzie lepiej,pożyjemy,zobaczymy ;) :roll: Quote
Gracjana Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 nieno pytam sie poraz setny, co ribic????????????... czy zkwp inowroclaw zwoci mi za benzyne jak sie okaze ze nie jestesmy przyjete :mad: ... dzwonie od 2 tyg, codziennie (po kilka razy) wyslalam maila a do domu tez nic nie doszlo.................................:angryy: Quote
Juta Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Dorota, przepraszam.:oops: Mialam telefon ale juz poszło. Zaraz bedzie Siedze jak na razie jeszcze ze dwie godziny. Jak cos to dzwon smialo Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gracjana,a podaj mi rasę Twojego psa,klasę i imię i przydomek,jutro będę dzwonić to się spytam,może mi się uda ;) Quote
Recommended Posts